מישהו שמע כאן על TREPANATION?

2_be

New member
אתה מתכוון ל-

האפשרות של הגדלת היכולות השכליות, על ידי פתיחת חור בגולגולת? כמו שמדובר כאן? או פה?

2_be

New member
אתמול כשמצאתי לך שמעתי על זה

לראשונה
אם אתה רוצה עוד מידע פשוט תעיין בקישורים הללו

אמנון כ

New member
היה על זה תוכנית בערוץ 8 בסופ"ש

זה היה ממש מזעזע! אנשים קודחים לעצמם (!) חורים בראש. שוב- אנשים קודחים בעצמם ידנית חורים בגולגולת בלי הרדמה. ועל זה נאמר: אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה!!!! צריך לראות את האנשים שעשו את זה לעצמם.... מדובר בטיפוסים מוזרים ואקסצנטריים במיוחד (לפחות לפי התוכנית שראיתי). מעבר לבדיחה, מדובר במשהו שאמור לגרום לתחושת "היי" ושחרור של המחשבה. מדובר במשהו עם שורשים עתיקים ותיעוד של פעולות כאלו מימים ימימה. למעשה זו הייתה תרופה נפוצה לשחרור של שיגעון אצל חולי נפש. (כאילו אין להפ מספיק צרות). הביטוי "אני צריך את זה כמו חור בראש" בא מהתקופה בה חור בראש היה מילה נרדפת למשוגעים. סה"כ ידוע עד היום על בודדים שביצעו את זה בפועל (משהו כמו 25 איש אם אני זוכר נכון). ושוב אני מדגיש - הם פיזית קדחו לעצמם חור בראש בגולגולת!! לבד!!!! עם מקדח!!!! לכך יש להוסיף מספר אנשים שנוצר להם חור בראש כתוצאה מתאונה. מי שעבר את זה מדווח על תחושת "היי" כמו מגראס, אבל לדברי אחד המרואיינים זה לא מונע ממנו להמשיך ולעשן גראס די לחוש בהיי גדול יותר... יום נפלא!

שמעתי וראיתי

טרפינציה היא תהליך שבו מסירים חלק מקליפת הגולגולת. התהליך בוצע לראשונה כבר לפני אלפי שנים, ולמרבית ההפתעה בחלק מהמקרים המטופל לא מת בעקבות ה"ניתוח". ההסרה נעשתה בעזרת כלי צור בתחילה, ואח"כ ע"י מתכת. עד לפני עשרות שנים (ויש האומרים עד היום) הבדואים בסיני היו משתמשים בטרפנציות כחלק מהטיפול המסורתי. על פי הידוע, התהליך שימש להקלת סימפטומים של מיגרנות או כטיפול לשיגעון (כדי שהשדים יצאו מהראש). מיותר לציין שזהו תהליך שלא "עובד" מבחינה רפואית, והוא מסוכן ביותר, כיוון שכל נגיעה ברקמות המוח או הרקמות מסביב למוח, משמעותה מוות כמעט וודאי, עקב דימומים או זיהום. אני מצרף שתי תמונות של טרפינציות. אחת מוצלחת (המטופל המשיך לחיות מספר שנים לאחר ה"טיפול), והשניה שלא הצליחה. נחשו מי המוצלחת... הומר

2_be

New member
אני רק מקווה

שהגולגלות לא מונחות כרגע על שולחנך (יש שם דפים של את"א
) וברוך שובך

2_be

New member
חורים בגולגולת זה בדיוק תחום

העיניין שלך כרגע? או שסתם מסתובבות אצלכם ה
חופשי על השולחנות...

למעלה