מישהו שמע את The racontuers?
2 21thRevol New member 26/3/06 #3 לא, אבל ראיתי סרט שלו והוא היה רע. בכל אופן, The racontuers הם הרכב רוק פסיכודלי חדש שמזכיר טיפה להקות כמו Shocking blue וסנטנה טיפה. שמעתי רק שיר אחד שלהם והוא היה ממש חמוד. זהו.
לא, אבל ראיתי סרט שלו והוא היה רע. בכל אופן, The racontuers הם הרכב רוק פסיכודלי חדש שמזכיר טיפה להקות כמו Shocking blue וסנטנה טיפה. שמעתי רק שיר אחד שלהם והוא היה ממש חמוד. זהו.
T The Miller New member 27/3/06 #5 השיר שאני שמעתי שלהם נשמע כמו גאראג' פשוט בערך כמו הוויט שטרייפס רק עם בסיסט ומתופף שיודע מה הוא עושה ובלי פסים לבנים..חח
השיר שאני שמעתי שלהם נשמע כמו גאראג' פשוט בערך כמו הוויט שטרייפס רק עם בסיסט ומתופף שיודע מה הוא עושה ובלי פסים לבנים..חח
2 21thRevol New member 27/3/06 #7 חחח לא ממש זה לא נכון. ז``א- נכון שמהסיבות הברורות זה קצת מזכיר את הווייט סטרייפס, אבל זה לא בדיוק נשמע כמוהם.
חחח לא ממש זה לא נכון. ז``א- נכון שמהסיבות הברורות זה קצת מזכיר את הווייט סטרייפס, אבל זה לא בדיוק נשמע כמוהם.
K ketas New member 27/3/06 #6 תאמת שכן! ../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif חח אמא שלי שומעת, אז יש לנו דיסקים ואפילו הייתי בהופעה שלו בארץ. זה דווקא נחמד, אווירה טובה כזאת. חבל שאני לא מבינה אף מילה
תאמת שכן! ../images/Emo9.gif../images/Emo205.gif חח אמא שלי שומעת, אז יש לנו דיסקים ואפילו הייתי בהופעה שלו בארץ. זה דווקא נחמד, אווירה טובה כזאת. חבל שאני לא מבינה אף מילה
S Sum41xGiRL New member 27/3/06 #8 סחתיין סחתיין. אין מה להתבייש, אלא רק להתגאות. אני מת על השירים שלו