מישהו שמע אי פעם

Tal_Ya_Tal

New member
היי מיקמיק22../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo42.gif

ימימה איננה 'שיטה'! ימימה הייתה אשה חרדית שתקשרה כל מיני רבנים וצדיקים למיניהם.
היא העמידה דור של תלמידות (אחת מהן היא חברה קרובה שלי) כשנפטרה לפני כחמש שנים, החלו חלק מתלמידותיה להעביר את חומר הלימוד שלה. אך חברתי מספרת, שימימה עודדה אותן בעצם להתפתח כל אחת בכיוונה היא ולא להכנס אל תוך העליה ולהיות ה'תוכי' שלה. א-ב-ל מה לעשות, תמיד כשמישהו נפטר נוצרים סביבו מיתוסים. מעולם לא פגשתי את ימימה. אך חברתי למדה אצלה כחמש שנים וראיתי את התפתחותה. אם תרצי לשמוע יותר על ימימה, הכנסי אלי במסרים ואמסור לך את ה
שלה. L&L TALYA

MargalitE

New member
היי מיקמיק - ימימה אביטל ז"ל ../images/Emo16.gif

לימדה במשך כעשרים שנה ונפטרה בגיל 70 לפני חמש שנים. אני לא זכיתי להכיר את האישה המיוחדת והמוארת הזו אישית, אבל שמעתי עליה ממישהי...
בגליון אוגוסט 2004 של הירחון "דרך האושר" (הירחון למודעות הגוף והנפש) היתה כתבה ארוכה מאד, של כמה עמודים, שהוקדשה לשיטת "פיתוח חשיבה הכרתית" - שם שכנראה הוטבע ע"י ממשיכיה. מספרים שהאור שלה היה גדול וחזק כל כך, שימימה היתה צריכה לכסות את פניה בצעיף כדי לחצוץ בינה לבין תלמידיה. אחר כך עברה להשתמש במחיצה. ומאוחר יותר גם זה לא היה מספיק - והיא החלה ללמד כשהיא בקומה העליונה והתלמידים בקומה התחתונה של ביתה. כיום מתקיימות קבוצות המשך בהרצליה ב"מכון המעיין", או "המכון לפיתוח חשיבה הכרתית" וכמו כן בתל-אביב, בחיפה, בירושלים, במודיעין ובבאר-שבע. באהבה באור ובברכה מרגלית

Tal_Ya_Tal

New member
א-כ-ן../images/Emo45.gifהיא עמדה על המדרגות../images/Emo41.gif

שלא תהייה בטווח ראייתן של תלמידותיה. L&L TALYA

מיקמיק22

New member
תודה,

מה שמם של המכונים בתל אביב או בבאר שבע? אני רוצה מאוד ללכת לשיעורים/סדנאות , שמעתי רבות על ימימה ועל השיטה ואת חיזקת ואישרת לי את כל השמועות. תודה רבה.

MargalitE

New member
לי אין מושג ../images/Emo35.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo35.gif

אולי דרך החברה של טליה? בהצלחה מרגלית

בעיתון "את" החדש יש כתבה עליה-

שמה היה ימימה אביטל. יש קבוצות במקומות שונים בארץ ללימוד שיטתה. אני למדתי אצל מישהיא בראשון לציון במשך שנה. מרגלית מודעי.

מיקמיק22

New member
אני יודעת , קראתי גם בעיתון

ועכשיו בכלל אני "באטרף" ללמוד את השיטה או ללכת לסדנאות/שיעורים. תוכלי לתת לי במסר את מס' הטלפון של אותה אחת שאצלה למדת?

למעלה