מישהו שמע או קרא?

מישהו שמע או קרא?

הגיע לידי מיסמך ובו עדויות של הורים לילדים עם קשיי קשב וריכוז +היפר אקטיבים שטופלו במגנטים,מערכת שינה של חברה שניקראת ניקן ודיווחו שהיתה השפעה טובה שילדים נירגעו השינה היתה מצויינת וכן ילד שהרטיב בלילה הפסיק לאחר זמן מה.........אז אני די סקפטית אבל מודה שרוצה לנסות מה דעתכם חברים

שמעתי בעוד מקומות

שמערכת מגנטים משפרת את השינה. כנראה שלזה זה עובד. עיפות מורידה מאוד את הקשב וכו'.. אני מנחשת שמזה זה בא.

zivadina

New member
היה פה דיון שלם על זה.

עולה הרבה יותר מאשר עוזר. תנסי לחפש את הדיון. אני ממהרת עכשיו ולא יכולה לעזור.

שמעתי, קראתי, שוחחתי, ראיתי...

יש אנשים שמוכרים את המוצר - להם זה עוזר לאללה - יש הרבה כסף מזה (כשמצליחים למכור) ולהם זה עזר לשקט נפשי... מכירה שתים שהתחילו במכירות האלו, והיו משוכנעות שזה עוזר - וניסו למכור בעצמן, עד לזמן שהרגישו שממש לא לעניין. אמנם שילמו, אכן מכרו קצת, אך הפסיקו - כי זה לא ממש יעיל לאורך זמן. מכירה מישהי שקנתה, כי היה נדמה לה שזה עוזר לרגיעה - ולהד"ם. אחרי תקופה קצרה - כאבי ראש היו מנת חלקה. מה שאומר - שגם פלצבו יכול לעזור לזמן מסוים. אני בעצמי מטפלת בפרחי באך, ויכולה להגיד לך לאחר שנים של ניסיון שיש בעות של הפרעות קשב, בהם שום כלום לא עוזר - אלא - התרופה... חבל לשלם כל כך הרבה כסף על משהו לא יעיל... והרי תגובה אחת מהפורום...

למעלה