מישהו שמע אולי על...

Zed off

New member
מישהו שמע אולי על...

להקה שנקראת Louder Faster? לפי מה שהבנתי יש להם גיטריסט בשם Hurleft Twighting שמנגן 32 תווים לשניה(!)(ושתיכנסו קצת לפרופורציות,ואי מנגן21 תווים לשניה)אז אם מישהו יודע דברים עליהם(מוקו?) ומאיפה אפשר להוריד חומר שלהם, בבקשה תגידו... תודה מראש!

kikkler

New member
32 תווים בשניה זה לא ממש אפשרי

תאמין לי, שמעתי את כולם

kikkler

New member
אופס, זה היה אמור להיות תגובה

בכל מקרה אני רוצה להבהיר שלא דיברתי על סוויפים - 32 תווים בשניה באלטרנט או בלגטו זה בלתי אפשרי

Zed off

New member
תראה...

ככה קראתי, ואם אני לא טועה הוא גם רשם על זה שיא בשיאי גינס או משהו כזה...גם אני עד שאני לא שומע אני לא מאמין, בכל מקרה זה נשמע מעניין...

mocko

New member
Unknown

Never heard about them or the guitarist . No resaults under the google too . It´s quite funny when thinking about it , reminds 100 m runs
I always thought that Yngwie was considered to be the one with the best NPS rate ( Notes Per Seconds - i should write a patent on it ) but in the last years i understood that there are other monsters who are possibly faster like Michael Romeao or something like that . Still , i like Yngwie the most regarding speed licks - i´m old fashioned , i know . Maybe he did some tapping stuff when they counted 32 ????????

yoni162

New member
אם זה לא בסוויפינג...

אז זה בטח בטאפים, כי עם שלושה סוויפים רגילים כל אחד על שישה מיתרים כבר יש לך 36.

gil_mor

New member
שאלה של בורים

כשאתה אומר 32 תווים לשניה.. זה יכול להיות נגיד לפרוט על אותו מיתר באותו סריג 32 פעם למשל? או שזה צריך להיות סולם, או כמה תווים וכו´? בטכניקה חמור דיויד גיל מור

Zed off

New member
שאלה טובה!

ודווקא בכלל לא של בורים...(אני גם שאלתי בעצמי את זה) לפי מה שהבנתי זה על סולם, כי על מיתר אחד זאת לא חכמה(לא שאני יכול לעשות על מיתר אחד 32 תווים) בכל מקרה זה מהיר!

mocko

New member
It´s one note

as far as i remember , it should be one note and 32 alter picking with the fret hand . It is not sweep or something like that .

gil_mor

New member
לא הגיוני

אם ואי עושה 21 תוים לשניה על מיתר אחד והוא נחשב לטוב- זה אומר שכל אפס קטן (כמוני), יכול לעבור אותו.. לא?

mocko

New member
????

I´m not sure that u understood the way it is done . 21 repetitions with the pick ( not the fret , as i might said wrongly before ) is quite an amazing thing .

gil_mor

New member
אם הבנתי נכון

אז כדי לעשות 16 תוים לשניה, אתה לוקח קצב של 60BPM, ועושה על זה 1/16, וזה לא כזה קשה, 21 זה באמת יותר קשה, אבל אפשרי לא?

למעלה