מישהו שמה על המשחק BABYLON 5

• פותח הנושא TUVIX
  • פורסם בתאריך

TUVIX

New member
מישהו שמה על המשחק BABYLON 5

Babylon 5 I've Found Her הורדתי תדמו מSUPR NOVA והמשחק נראה ממש פצצה גראפיקה מדימה והוא חדש מישהו יודע אם אמור לצאת משחק כזה או שיצא רק הדמו ונזנח הפרוייקט כמו עוד יותר מידי דברים אחרים שקשורים לBAB5 תמונה קנטה מסרטון הפתיחה של המשחק

Bored Guardian

New member
שמעתי

ראיתי התלהבתי משחק מגניב לאללה ובקשר למה קורה עם זה הנה ידיעה מהיום על המשחק מהאתר הזה : January 4, 2004 Haven't you ever seen someone who's been reborn before? New site for Babylon 5: “I've Found Her” freeware game project is launched. Most of it's sections are inaccessable for now but we will improve things. Meanwhile links for IFH Prequel Campaign download can be found on the right menu along with DVD box creation tools. אז יש תקווה פשוט צריך לחכות

Bored Guardian

New member
הממ מוזר

לי הלינק והאתר שניהם פועלים טוב בהנחה והבעיה היא עם הלינק אז הנה הכתובת http://ifh.firstones.com/ ומקסימום זה עדיין לא פועל אז נסה לחפש בגוגל, זה מה שאני עשיתי.

Bored Guardian

New member
לא יודע מה להגיד לך

משהו אצלך כנראה לא בסדר כי אצלי זה פועל נהדר..

riku

New member
תסתכל בעמוד השלישי

פירסמתי כבר ביום שזה יצא את המשחק אבל אף אחד לא טרח להגיב -_-

TUVIX

New member
הייתי באילת וקצת עסוק איזה שבועיים

שלוש אז לא הייתי פה :-O

TUVIX

New member
נצל"ש מישהו שמע או ראה את הסדרה

Starhunter? היא ניראת לי מצ'וקמקת מספיק כדי להית עם עלילה איכותית או להפיך. ואחרי הזוועות של אגדת הסייר אני לא לוקח עוד סיכונים עדיין לא השתקמתי באופן מוחלט ממנה.

טים ג

New member
שיחקתי בזה

והמשחק לא משהו. שליטה קשה, אבל מציותית, אפשר היה יותר טוב

למעלה