Babylon 5 I've Found Her הורדתי תדמו מSUPR NOVA והמשחק נראה ממש פצצה גראפיקה מדימה והוא חדש מישהו יודע אם אמור לצאת משחק כזה או שיצא רק הדמו ונזנח הפרוייקט כמו עוד יותר מידי דברים אחרים שקשורים לBAB5 תמונה קנטה מסרטון הפתיחה של המשחק
ראיתי התלהבתי משחק מגניב לאללה ובקשר למה קורה עם זה הנה ידיעה מהיום על המשחק מהאתר הזה : January 4, 2004 Haven't you ever seen someone who's been reborn before? New site for Babylon 5: “I've Found Her” freeware game project is launched. Most of it's sections are inaccessable for now but we will improve things. Meanwhile links for IFH Prequel Campaign download can be found on the right menu along with DVD box creation tools. אז יש תקווה פשוט צריך לחכות
לי הלינק והאתר שניהם פועלים טוב בהנחה והבעיה היא עם הלינק אז הנה הכתובת http://ifh.firstones.com/ ומקסימום זה עדיין לא פועל אז נסה לחפש בגוגל, זה מה שאני עשיתי.
Starhunter? היא ניראת לי מצ'וקמקת מספיק כדי להית עם עלילה איכותית או להפיך. ואחרי הזוועות של אגדת הסייר אני לא לוקח עוד סיכונים עדיין לא השתקמתי באופן מוחלט ממנה.