מישהו שם
....

lee_1

New member
מישהו שם ../images/Emo23.gif .... ../images/Emo35.gif

שבזמן האחרון אני כותבת כאן הרבה הרבה הרבה פחות
אני מניחה שכן...
וזה לא סתם ככה... אני לא כותבת כאן כבר כל כך הרבה בגלל שאני גם לא נמצאת כאן כל כך הרבה ולא! זה לא כי נטשתי, ממש לא!!! אין הודעה שאני לא קוראת אותה אבל אני פשוט באינטרנט הרבה פחות... כן, אני יודעת, זה דבר טוב... משום מה...השינוי לא מפריע לי וזה גורם לי לתהות, אולי לא הייתי מכורה..סתם ילדה שמשעמם לה?!

שירז***

New member
לי, התגעגתי ../images/Emo24.gif

אני שמחה שאת מראה נוכחות מדיי פעם שנדע מה קורה איתך. מה שהכי חשוב שטוב לך שהורדת שעות בנט, זה אומר שהכל ניתן לשליטה חלק ממהתמכרות, לפעמים זה גם משיעמום לי, לפעמים שמשעמם זה גורם לך לשהות שעות על גבי שעות בנט, ואז את כבר לא יודעת ממה בדיוק ולמה את מכורה, יכול להיות שחלק מזה משיעמום , חלק מבעיות אחרות, קצת מכל דבר מה שהכי חשוב שאת מתחילה לשלוט בצורך שלך להיות בנט ..עובר זמן. תתחילי לעשות דברים יותר בריאים תראי איך הכל השתנה פתאום, אני מניחה שאת כבר הבנת את זה לבד. בסוף אי מאג´ין כולם יגמלו ונישאר כאן לבד
אני לא יודעת אם להיות .. או להיות
או להיות הכל יחד
קצת מוזר לא?...

silkpink

New member
ואולי באת בשביל לעזור לי לראות

את הדברים באור אחר ומזווית שונה של ילדה? ואולי על מנת לאפשר לי לשים לבת שלי תמרור אזהרה אנושי? ואולי על מנת לסמן לכולנו את הדרך החוצה.. כשאת כבר נכנסת , זרקי מילה, שנדע, טוב לך ? את יוצאת? מנצלת טוב יותר את הזמן שהיית מקדישה קודם לאינטרנט ? קוראת ? סרטים ? חברים ? תחביבים חדשים ? שמחה שאת פחות פה, אבל מתגעגעת אלייך.

e-magine

New member
לי

בגדול אני מקווה שאכן השימוש שלך יפחת וייכנס למימדים סבירים. יתכן ועשית צעד חשוב, ועצם העובדה שאינך חשה דחף לכתוב הרבה בפורום, אלא יותר להסתכל מהצד, מצביע על איזושהי התרחקות נפשית, הקטנה בעוצמת הרגש, אך אינני יודע, את אמורה לדעת יותר טוב ממני כי אינני יכול לחוש מה שאת חשה. בכל מקרה, אני מרווה שאת בדרך הנכונה.

למעלה