מישהו שם לב??

מישהו שם לב??

מישהו שם לב שהדיבוב כבר לא כזה נורא? אני ביינתים כמעט ולא מוצא טעויות בסדרה...באמת..בלי העין הרע או משהו חחח

haunter

New member
בקשר לטורניר אמנויות הלחימה

זה רק אני או שהטורניר לא כ"כ הוגן? זה שהסאיאנים נורא חזקים זה נחמד, אבל הם מונעים מבני אדם שהתאמנו הרבה בלחימה מלנצח בתחרויות, רק בגלל שהם סאיאנים (או חצי סאיאנים, או אנדרואידים, או נאמקיים וכו'...) לא יהיה יותר הוגן למשל לעשות טורניר נפרד רק לחיזרים? ככה גם לבני האדם תהיה הזדמנות (וככה קרירין ויאמצ'ה יקבלו את הכבוד הראוי להם!)

Brolly

New member
אם הם היו הגיבורים של הסדרה

אז כן אבל הגיבורים של הסדרה זה גוקו, וג'יטה וגוהאן קצת קשה לצפות שלא ייתנו להם להילחם כדי שהלוחמים האנושיים יקבלו את הכבוד הראוי להם

haunter

New member
אז הגיבורים שלנו הם מושחתים!

זה שהם משתתפים בתחרות לצד בני האדם זה רק בגלל שהאחרים לא יודעים שהם חיזרים. אם הם היו יודעים, בטח שלא היו נותנים להם להשתתף ולהתחרות עם הלוחמים הארציים, כי זה לא הוגן! זה כמו להשתתף על סטרואידים כשאף אחד לא יודע!

Brolly

New member
עד לקטע שראדיטץ הגיע גוקו לא ידע

שהוא סאייני ופיקולו לא ידע שהוא נאמקי... ומה הקשר, זה טורניר "לוחמים", לא הייתה שם שום הגבלה בנוגע לחייזרים והקרבות המלאי סטרואידים האלו היו מאוד מהנים לדעתי

kick ass70

New member
מה עם טיאן

שכחתם את טיאן שן האן.. הוא גם בן אדם לא? ושיאצו? טוב הוא משהו מוזר...

haunter

New member
אני די בטוח שאם האחרים היו יודעים

שזו חבורה של חיזרים, היו עושים הגבלה כלשהי בנושא. שכשגוקו לא ידע שהוא חיזר זה היה בסדר, כי כולם חשבו שהוא מכדוה"א, כולל הוא בעצמו. אבל עכשיו כשהם יודעים שהם חיזרים, הם צריכים לדעת שזה לא כ"כ הוגן שהם מתחרים באחרים שלא יודעים את זה, לא? וטין שן הוא בן אדם? שבמקרה נולד עם עין במצח..?

Brolly

New member
טינשנהאן הוא בן אדם, העין השלישית

יצאה אצלו אחרי אימונים נפשיים מרובים

vejita

New member
אם זה היה טורניר של בני אדם אז

בכל מקרה אנדרואידית 18 הייתה מקום ראשון (כי היא הייתה פעם בת אדם אז יש לה תעודת זהות וכל זה...) אחריה טיאן אחריו קרילין ואחריו יאמצ'ה ואז מר שטן

kick ass70

New member
חחח וואלה שכחתי מהעין השלישית...

ומה עם שיאצו? כל הטלקינזיס שלו...

למעלה