מישהו שם לב???

t i n k

New member
מישהו שם לב???

בפרק האחרון השבוע בביפ, כשוילו הערפדית נכנסת לברונז היא מוצאת שם נערה אחת מלקקת אותה ובין השאר הורגת אותה, לפני זה היא טורחת לשאול אותה איך קוראים לה ושמה לא אחר מסנדי (איזה שם נדוש לבחורות אמריקיות, לא???), בכל מקרה שמתם לב שזאת אותה שחקנית שאיתה ריילי ניפגש בבר של ויילי, והיא מתחילה איתו, פעמיים... בסוף הוא נותן לה למצוץ לו דם ואז הורג אותה (כמה אצילי מצידו...) אבל גם שם היא מציגה את עצמה באותו שם... באמת הם חשבו שלא נשים לב... (או שאני פשוט מפחידה...)?

Buffy1

New member
זאת היא ../images/Emo13.gif

אבל לא הבנתי משהו - איך היא הפכה לערפדית אם היא לא שתתה את הדם של ווילו?

pokegirl

New member
גם אחרי שהערפדים

הרגו את הרמוני בפרק האחרון של העונה השלישית, היא לא שתתה את הדם שלהם, אבל בכל זאת היא חוזרת לספייק...

trilliane

Well-known member
מנהל
בואו נדייק: לא הראו לנו על המסך

שהם שתו את הדם, זה לא אומר שזה לא קרה! עפ"י החוקים ב"באפי" ערפד לא יקום לתחיה ללא שתיית דם הבורא שלו, חד משמעית. (נכון שבמקרה של סנדי לא ברור בדיוק איך זה מסתדר עם לוח הזמנים בפרק, אבל ניחא). ומה ז"א "חשבו שלא נשים לב"? אלה פרטים קטנים שנועדו לצופים האדוקים, ובוודאי שהתסריטאים רוצים שנשים לב! נראה לך שזה מקרי או סתמי?

Idomania

New member
הוא לא חייב לשתות את הדם...

לפי מה שאני יודע גם בן אדם שנמצא בין בחיים למוות יכול להפוך לערפד

Der-Albert

New member
הפרטים הקטנים!

הם הדבר הכי שווה בסדרה! ווילו אומרת "ואני חושבת שהערפדית שלי היא קצת לסבית בלה בלה בלה" בהמשך הפרק באפי אומרת "האישיות של הערפד לא קשורה לבן-אדם שהוא היה" ואנג´ל אומר "למען האמת..." מחכה שניה ומסתכל על ווילו "באפי צודקת לחלוטין". מת על קטעים כאלה. ועוד בנושא האישיות של הערפדים, משהו מעניין הוא שA vempire with charachter is a strong vampire, סתם לב לזה? אם ערפד הוא טיפוס אז הוא לא ימות בקלות, אם הוא סתם כל הזמן רעב וחסר סטייל (אפילו אם הוא כביכול אמור להביא את סוף העולם, כמו הנבחר) אז הוא ימות בלי יותר מדי עניין, מסקנה בלתי נמנעת: אם יום אחד אתם מתעוררים עם סימן נשיכה משונה על הצוואר ותאבון מוזר לדם תעבדו על האישיות שלכם ותנסו להיות כמה שיותר מיוחדים ככה אולי ישאירו אתכם לעוד עונה ולא תגמרו עם יתד בלב.

Der-Albert

New member
אני לא חושב שאנג´ל

הלך להגיד שערפדים הם בדיוק כמו האדם שהם היו, כי הרי ברור שהם לא, הם אחרי הכל מרושעים... אבל אני מניח שהוא הלך להגיד "Actually, that´s not exactly correct" (זה עובד בערך בקונקסט של הסצינה). יש הרבה קשר בין ספייק המשורר לספייק הערפד, שניהם אובססיביים בקשר לנשים, שניהם בסופו של דבר רכרוכיים (ספייק מכור ל"תשוקות") ובעצם אפשר להגיד שההבדל המהותי הוא בכך שספייק חזק מספיק וחסר מצפון מספיק בשביל לקחת מה שהוא רוצה (והוא גם באופן מפתיע רצה פחות או יותר את אותם הדברים שוויליאם רצה). אצל אנג´ל הקשר פחות ברור, אבל גם אנחנו יודעים הרבה פחות על אנג´ל הלא ערפד מאשר שאנחנו יודעים על ספייק.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מסכימה. הפואנטה שלי מעט שונה -

הפואנטה היא לא שהערפד הוא בהכרח ההיפך מהאדם, או להיפך; ברור שמה שבאפי אמרה לווילו, שאין שום קשר בין האדם לערפד, שגוי, וברור שלמרות שיש קשר, הוא לא אחד לאחד. הפואנטה שלי היא לא לקחת את זה כמובן מאליו שהקשר הזה כן קיים בהכרח - כלומר, גם אם הוא קיים הוא קיים בערבון מוגבל. הרבה מעריצים ראו בהערה של אנג´ל סתירה גמורה, ולפיכך אם ווילו הערפדה היא לסבית, הרי שבדיעבד אנחנו לומדים שזה העיד על טיבה האמיתי של ווילו האנושית. והפואנטה שלי: לא בהכרח, ממש לא בהכרח. זה לא אחד לאחד בשום כיוון. זה הכל
אני בהחלט מסכימה עם מה שכתבת, זה לא עומד בסתירה למה שאני חושבת.

Der-Albert

New member
בכל מקרה

אני חושב שהרמיזה הייתה ברורה. בנוסף לכך, אני חושב שדי ברור שווילו היא בי, כמו הגרסה הערפדית שלה. אבל כמו שכבר אמרתי פעם, ג´וס יותר מדי לא עקבי בשביל שנוכל לדעת אם הוא בכלל תכנן שלווילו יהיה רומן לסבי עוד כשצילמו את העונה השלישית, ככה שאי אפשר לדעת מה הטבע האמיתי של הדברים.

trilliane

Well-known member
מנהל
כמו שכתבתי באחת מהודעותיי למעלה -

רוב הסיכויים שהוא ממש לא תכנן את זה כבר אז.

למעלה