מישהו שם לב ש...

Weird Eyal

New member
מישהו שם לב ש...

הפשיעה בחיפה רק עולה ועולה......? מישהו שם לב לזה?.... אגב הנהלינק לעוד פשע

Zack DA

New member
כשאין אכיפה כמו שצריך, אין לפושעים

סיבה טובה להפסיק.

MAX D

New member
נכון לכרגע לפי סקר

שנעשה לפני כמה שבועות- חיפה היא העיר עם אחוז הפשיעה הכי גבוה בחיפה... (פורסם בכלבו)

Weird Eyal

New member
מקס מותר לי לצטט אותך?

חיפה היא העיר עם אחוז הפשיעה הכי גבוה בחיפה... עכשיו מה כאן לא מסתדר?..........

MAX D

New member
../images/Emo9.gif

שכמוני- התכוונתי בישראל. אני קראת את זה בכלבו לפני כמה שבועות, השוטרים אומרים שהם חסרי אונים כי השופטים לא מגביפ אותם.

Weird Eyal

New member
לדעתי

הפשיאה בחיפה עלתה כי המשטרה מתעסקת עם מה שבאמת לא חשוב דוגרי לפעמים אני רואה שוטרים ואני שואל את עצמי אם אנחנו חיים במין אוטופיה כזאת כי לשוטר יש המון זמן להטריד סתם אנשים ברחוב....

MAX D

New member
אני לא בטוח שזה נכון

השוטרים המטרידים הם לרוב מתנדבים. לשוטרים יש המון דברים להתעסק בהם אבל הרבה יותר קל לתפוס את העבריינים הקטנים, אז למה להתאמץ... בכל אופן הפשע גואה ולא בגלל המשטרה אלא בגלל המצב הכלכלי- אנשים הופכים חסרי אונים ופונים לפשע... אבל זאת דעתי האישית.

Weird Eyal

New member
אני פה

לא יודע כאילו נכון יותר קל להם לתפוס ילדים שמעשנים גכראס אבל דוגרי שיפנו את הראש שלהם אל הצד השני ששודד ורוצח ואונס.....

MAX D

New member
הם מפנים את הראש לשם,

מצקצקים ואומרים בנון-שלנטיות: "נו... שויין...". אכן הם לא עושים הרבה ויש הרבה תלונות אליהם, אבל צריך להבין שהם בסך הכול אנשים שלא יכולים לעשות יותר מזה. הם חסרי השכלה ברובם שלא סיימו ללמוד ובמשטרה נתנו להם לעבוד ולהשלים 12 שנות לימוד. חסר השכלה עם החוק בידיים שלו= סכנה. כשהם רואים מישהו שמצליח יותר מהם בכל דבר שלא יהיה, הם מחפשים על מה "לדפוק" אותו ולהראות לו (או יותר נכון לעצמם) "אני יותר טוב ממנו"... ושוב זאת דעתי האישית.

Weird Eyal

New member
ולצערי 99% ממשטרת ישראל הם

אידיוטים גמורים לחצי מהם לא הייתי נותן בכלל להחזיק נשק.....

Weird Eyal

New member
איפה? בפורום?

נו ו......? זה אמור להטריד אותי? אין כאן אפילו העלבת עובד ציבור כי לא דיברתי על שום שוטר ספציפית.... נו אז מי כאן שוטר?

MAX D

New member
החבר שלך ../images/Emo8.gif

נכון יש כאן שוטרים- אבל אני לא אמרתי שום דבר שאסור לי, זאת דעתי ואין חוק שאוסר עלי להגיד אותה. אייל ראה הודעות למט בעניין גראס (שירשור של אופי). זה כן נושא שאם רוצים אז אפשר לפתח עליו דיון, אבל להתרברב ב-"אני הולך לעשן" לא מתאים...

Weird Eyal

New member
פאק הנוסטלגיה!!!

אני כבר מזמן שכחתי אותו
עמיתוש השוטר שלא ידע לענות לי על השאלות מקס אחי יצאת גדול על הלינקים ואגב אני יכול עכשיו לכתוב שאני הולך לשדוד בנק... לא נראה לי שתהיה כוננות בכל הבנקים
אבל עדיף לא להתרברב על על דברים פלילים ברשת

MAX D

New member
שמע

היו כמה אנשים בפורום אופנועים שסיפרו כל מיני דברים על התאונות שלהם והמשטרה כמה שאנחנו אומרים מטומטמים, עשו 1+1 קישרו את סוג האופנוע וסוג התאונה לחקירה שהיתה להם ביד והחליטו לסגור תיקים... גם חברות ביטוח עושות את אותו הדבר כדי לראות, אולי המבוטח שתבע מהם כסף על פגיעה גופנית זו או אחרת סתם מספר סיפורים ועושה הצגות...

למעלה