מישהו שם לב לכך..

epitaph

New member
בעיקרון קרבי...

תותחנים, עשיתי מ"כים, הייתי בגדוד איזה שנה וחצי ואז הפכתי למדריך מילואימניקים בבאלי"ש (אבל משום מה עדיין נחשבתי קרבי). רגב, בתותחנים יצא לי להכיר הרבה פרוגרים, מדי פעם גם היו משמיעים אצלנו בסוללה קאמל, קרימזון ועוד (המ"פ, חובב פרוג בעצמו, אפילו ערך לי מסדר על הדיסקים).

amit7349369

New member
אני...

אמנם השתחררתי בנובמבר האחרון, אבל בכל זאת... שירתתי בקרבי ,במיתר (או "מורן" אם תרצו -את זה אנשים יותר מכירים) וכמובן שרוב החברה הגדירו אותי בתור האיש ששומע מוזיקה מוזרה(מה קרה קצת איטלקית ואנשים נבהלים?) אבל הייתה כמות מפתיעה של חברה שחולים על פינק פלויד,גטרו ,גנסיס,קינג קרימסון,דיפ פרפל,גימי וסטיבי ריי וואן.

gunr7

New member
מעניין...

דווקא חיל התותחנים.. אני במודיעין שדה. רוב האנשים מגיעים מאוכלוסייה שהיית מצפה ממנה לאחוז חובבי מוזיקה איכותית גבוה, אבל זה דווקא לא קיים שם ממש.

gunr7

New member
הבחור היחידי בשכבה שלי בבי"ס

שאהב פרוג (לתקופה מסוימת), יצא על קב"ן. כנראה שפרוג וצבא לא הולך

zambush

New member
קרבי - עד הסוף ../images/Emo73.gif

שירתי בתותחנים, שנתיים ו-8 חודשים ב"מסייעת ברק". רוב החבר'ה שמעו מוסיקה מזרחית, טראנסים וכו'. אלה שבכל זאת אהבו רוק, ושמעו מידי פעם פינק פלויד או קינג קרימזון, זכו לשפע קללות עסיסיות ולהלאמת המערכת לטובת הכלל. דא"ג, המשפט המודגש בחתימה שלי זה חלק מהסמל של הסוללה

epitaph

New member
רגע, גדוד קרן?

אגד רמה נשמה...

וככה מתחלקים החברים הפרוגרים-

אחד שריונר, אחר בחרוב, אחד השתחרר על נפשי, והאחרון ג'ובניק. גיסי היה בנח"ל בגדוד 50. וזהו, לא מכירה בנות בתחום...

zoe1111

New member
אני לא קבועה פה אבל

אני הייתי בנח"ל, (לא בגדוד 50 אלא בפיקוד הנח"ל) והיו כמה במחלקה איתי ששמעו מוזיקה טובה, אחד מהם שמע רק פרוג. חבר שלי היה במודיעין.

fire witch

New member
ברור שבנות זה נחשב !

לא כותבת כאן יותר מדי אבל קוראת ושומעת .... חצי שירות מ"כית (שבפלוגה שלה שמעו הרבההההה יותר מדי עופר לוי ) וחצי שירות צנחנים ( וכאן שמעו הרבהההההההה יותר מדי מתי כספי)

boten d

New member
גם אני!

הייתי אלחוטן בעזה. כשהייתי שם מוזיקה כולם היו מתחרפנים...

Nadavcat

New member
גדוד לוחם רותם פלוגה מסייעת.

קו עזה 3 שנים. שלל התקלויות וסיפורים לשעות הלילה המאוחרות.

iair82

New member
קאמל בחרמון

אני הייתי שם קאמל בקולי קולות, אפילו עשיתי מד"ס פקל"ים לחיילים לצלילי קאמל...מה לעשות כשאתה מטר מהשחרור, סמל בחה"ן בקו חרמון, אין הרבה ברירות :)

Rudess

New member
בקורס קצינים של בה"ד 1

עד היום זוכרים מתי יצא הדיסק SCENES FROM A MEMORY, משום שכל הצוערים היו שומעים אותו כל לילה במגורים

HelterSkelter1

New member
קצינים... בררר../images/Emo186.gif

שיישרף כל בה"ד 1 שלא נזדקק לעזרת ברזלנים לא נלך כצאן לקבע וכו'

למעלה