מישהו שם לב לזה?

mikeyy

New member
מישהו שם לב לזה?../images/Emo12.gif

בסוף התוכנית הקודמת, שהראו בקצרה את ההופעות שהיו- אלו לא היו אותם הופעות. ז"א מה שהראו לא היו ההופעות או לפחות לא הראו אותן באותה צורה ולדעתי מה שהראו זה בעצם החזרות שלהם... מה דעתכם? מישהו שם לב? (אם הבנתם
) כבר אי אפשר לראות שידור חוזר, אז נצטרך לחכות לחדשה, אבל תשימו לב שם--^

פטל 11

New member
כן

לדעתי מכינים את הלקט לפני... בחזרה הגנרלית או משהו. הותיקים כאן אולי יודעים להסביר יותר. אה! וטוב לראות אותך בעוד פורום..

LeAnnDylan

Well-known member
האמת ששמתי ../images/Emo23.gif רק לריצ'רדסון

אני זוכרת שההופעה של ריצ'רדסון היתה ממש שונה. רציתי לכתוב על זה ולראות אם עוד מישהו שו לב אבל שכחתי
אבל הנה לפחות עכשיו אני יודעת שאני לא הוזה
אגב לא שמתי לב לאחרים

mikeyy

New member
נכון, כשראו את שלו באמת לא הבנתי

--מה קורה.. חח..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אכן

וכמו שהסבירו,אני מאמין שמכינים את הלקט בחזרה הגנרלית או משו.

ר ו ח ל י

New member
למה שיעשו דבר כזה?

ממש לא שמתי לב לזה, אבל מה הבעיה להכין תקצירר? אתם רוצים להגיד לי שגם בכוכב נולד ונולד לרקוד זה ככה ?? S:

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif נראה לי שכן

אני לא חושב שיש מספיק זמן מההופעה האחרונה עד תחילת התקציר להכין אותו

Fairy Blue

New member
וואלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

לא שמתי לב.. פעם ראשונה שאני שומעת את זה

קפיטו

New member
ככה זה

שנה שעברה זה היה ממש ממש בולט Come Rain or Come Shine של קת'רין לפני זה גם אני לא שמתי לב

SHTRUDIDI

New member
לא שמתי לב לזה השבוע

אבל ממה שהבנתי יש בעיה להספיק לערוך את השיר האחרון כך שהוא יהיה בלקט, ולכן הצילומים שלו בדר"כ מהחזרה הגנרלית. מצד שני, לפעמים לקט כל ההופעות הוא מהחזרה הגנרלית ולזה אין לי הסבר.

mikeyy

New member
אבל...

אבל דווקא אני זוכר לדוגמא מהתוכנית הראשונה, את ההופעה של לאקישה למשל, שהייתה זהה גם בתקציר למה שהיה קודם... ועוד היא הייתה האחרונה ששרה!! אז היה להם זמן

SHTRUDIDI

New member
אם התכוונת לטופ 24

אז התוכניות האלה לא משודרות בחי, ככה לפחות קראתי בכמה פורומים שונים. התוכניות מוקלטות קודם, לא יודעת מה ההפרש בין ההקלטה לשידור, אבל ברור שאז יש מספיק זמן לערוך את הלקט בסוף.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא נראה לי שזה מהחזרות,

זה מהגנרלית (שהיא עם הקהל) או מהראן.

לא שמעתי שיש דבר כזה

דווקא קראתי כמה סיקורים של אנשים שהיו בצילומים וחברה שלי מארה"ב הייתה בצילומים והיא לא אמרה לי שיש ראן או חזרה גנרלית עם קהל...

הודיה100

New member
ככה זה עובד

המתמודדים מופיעים פעמיים לפני קהל והשופטים, מההופעה הראשונה עושים את הלקט וזו גם הזדמנות של השופטים לגבש דעה לפני שהם אומרים מה דעתם (חשבתם שסיימון שולף את המשפטי המחץ שלו מהשרוול?!...הוא רואה את זה לפחות פעמיים) אח''כ יש את השידור החי (ואם שמים לב להבדל בין השידור ללקט זה פשוט אומר שהמתמודד קצת נלחץ..)

למעלה