מישהו שישמע אותי

lili12311

New member
מישהו שישמע אותי

אני בערך שנה כבר במצב הזה , מצב שלא ניפסק , זה רודף אותי מהבוקר עד הערב , ואי אפשר להתעלם מזה , הצורך הזה לשלמות , זה בא בהתקפים של רגע , או שאני לא אוכלת , או שאני אוכלת הכל . ואני רק מתחננת שהכל יחזור להיות כמו שהיה לפני , לפני שנכנסתי לזה . לפעמים אני משקרת לעצמי ואומרת שהכל בסדר , ושהכל נורמאלי , אבל איך יכול להיות נורמאלי כשאימא לא מפסיקה לדאוג ולהגיד לי ללכת ישר כי הרזון מקפל אותי . אני אוהבת איך שאני נראת , אבל זה לא בסדר , ואני יודעת שאני בחיים לא יעלה במשקל כי אם אני יעלה במשקל אני אשנא את עצמי , אני לא יוכל להסתכל על עצמי במראה . אני נהנת מהחיים , אני עושה המון ומספיקה הרבה , אני באמת משתדלת להסתכל על הצד החיובי של כל דבר , משפחה חמה , חברים טובים , הכל יש לי ! יש בי צדדים שאני לא מכירה בעצמי , שאני רוצה שילכו אבל הם נשארים ולא עוזבים אותי . לפעמים אני חושבת שהם הולכים , אבל אז הם מגיעים בהתקף ואז גם רגשות האשמה באות , והשנאה העצמית גוברת . באמת שנשבר לי , להסתכל על אחרים מהצד ולרצות אושר כזה , פשוט אושר נורמאלי ! שלא צריך להתעסק כל היום בלמה אכלתי יותר מידי , וממחר להרעיב את עצמי . אני משתגעת , אין לי עם מי לדבר על זה , אף אחד לא יודע , וזה קשה לשמור את זה לעצמי , אבל אף אחד לא יבין , ישר יגיעו צעקות . בבקשה תעזרו לי , תגידו לי איך אני יוצאת מזה ?? איך אפשר לחיות חיים נורמאלים אחרי שהמוח מתעסק רק בזה , כל יום , כל היום ... :(

levshavur

New member
חיים נורמליים...

לילי שלום,
קודם כל ברוכה הבאה לפורום!

צר לי לראות שאף אחד לא ענה לך ושנשארת ללא תגובה. אז הנה לפחות אני כאן...

מה שאת מתארת הוא מצב מתסכל. אני חושבת שהדאגה של אמא שלך במקרה הזה מצדקת, כי המצב שאת מתארת אכן מדאיג. על מנת שיוכלולהיותלך חיים נורמליים ומאושרים יש צורך בטיפול (בדרך כלל דיאטנית ופסיכולוג/ית) הטיפול לוקח זמן ולא קל אבל שווה...אני יכולה להגיד לך שכיום יש לי חיים נוטרמליים לגמרי וללא פרעה!
את מוזמנת להמשיך ולשתף כאן,
לבשה.

למעלה