מישהו שיחק

מישהו שיחק

בחדר נעול? מצאתי כבר כדור כסף, סכין, אקדח לייזר, פתק, ואת תיבת פנדורה... איך ממשיכים?

גיליתי עוד כמה דברים....

מצאתי קלטת, שאם מכניסים אותה לוידאו, אז זה כאילו הצלצול, ויש יד שיוצאת מהטלוויזיה, והיא מחזיקה מפתח לתיבת פנדורה... הבעיה שהיא רוצה תשלום בשביל המפתח, ואין לי מושג במה לשלם לה... מצאתי גם כלי נשק שנינג'ה מהתיקרה הפיל...

loony noony

New member
מצאתי קלטת וידיאו

במדף העליון של הספריה אבל היא לא מראה משהו מיוחד, רק פסים. איך מצאת את הכדור ואת התיבה?

תעזרו לי אני נואשת!

הכדור בין הספרים, והתיבה בתוך הפוסטר של החייזר, שאותו את קורעת בעזרת הסכין שנמצא בעציץ, ואז את יורה בפוסטר עם האקדח לייזר, שנמצא מתחת לכרית

צריך לקחת ברטטיס אשראי

צריך ללחוץ על התמונה של החייזר בקצוות איפה שהוא ואז לתת את הכרטיס אשראי ליד הזאת הוא יגיד שהם לא מקבלים את זה ואז תאיימי עליו עם הרובה והוא יתן לך

זה בדף שקיבלת

משהו עם 7 ו9 נראה לי זה יעשה כאילו לא קרה כלום ואז תסתובבי לחלון ותראי משהו

יש!!!!!!!!!!!!!

סיימתי! תודה רבה, לא הייתי מצליחה בלי העזרה שלך

When Pigs Fly

New member
פתרון ../images/Emo58.gif

בעציץ יש סכין. מתחת לכרית יש נשק. בין הספרים במדף האמצעי יש כדור. במסגרת הימנית של הכוננית יש מקל. בחלק הכי עליון של הכוננית יש קלטת. בפח יש דף. בתמונה של החיזר, על המסגרת שלה יש כרטיס אשראי. חותכים את התמונה של החייזר בעזרת הסכין, לוחצים OK. יורים בתמונה בעזרת הנשק. לוקחים את התיבה. מכניסים את הקלטת לטלויזיה לוחצים על הבאר, יוצאת יד, מנסים לקחת את המפתח, לא נותן. נותנים כרטיס אשראי, לא לוקח. מאימיים בעזרת הנשק, נותן. עם המוט נוגעים בתקרה שמשמאל לתמונה, יוצא נינג'ה. נותנים לו את הכדור, הוא בורח ומשאיר נשק על הריצפה. פותחים על תיבת פנדורה בעזרת המפתח, מקישים 099. ניגשים לתמונה הלבנה מעל המיטה, בעזרת הנשק של הנינג'ה יורים בתמונה. מקבלים פתק שרשום עליו "אני נותן לך אישור לצאת" או משהו כזה. הולכים לריבוע הקטן ליד הדלת, עליו שמים את הפתק שקיבלנו. ויצאנו..

ספולייר מלא../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

1.לכו לעציץ. אם תסתכלו טוב בין העלים, תוכלו לראות סכין. קחו אותה. 2.לכו למיטה, והרימו את הכרית. תמצאו שם רובה לייזר, קחו אותו. 3. לכו לארון הספרים. במדף העליון, בין הספרים, יש כדור מכסף קחו אותו. 4. בתוך הפח יש פתק. קחו אותו. 5. לכו לתמונה של החייזר, ובעזרת הסכין, תחתכו אותה. מופיע לכם שלט שאם תמשיכו, תקוללו. תלחצו אוקי. עכשיו מופיע לכם: קוללתם בהצלחה. קחו את רובה הלייזר, ותירו בתמונה. קחו את התיבה. 6. תחזרו שוב לארון הספרים. תלחצו מעל המדף העליון, ותגלו קלטת. קחו אותה. חזרו למצב שבו אתם עומדים מול הארון, והקליקו על הצד הימני שלו. קחו משם את האלה. 7.לכו לקיר עם התמונה של החייזר. לחצו על התקרה, ואז לחצו עם האלה על התקרה. יופיע נינג'ה. תנו לו את הכדור הכסוף. חכו עד שהוא יעלם, ואז קחו את מה שהוא השאיר על הרצפה. 8.חזרו לתמונה של החייזר, ולחצו על החלק העליון שלה. תראו משהו מבצבץ בצד שמאל. זה כרטיס אשראי. קחו אותו. 9. לכו לטלוויזיה, ושימו בתוך הוידאו את הקלטת שמצאתם. תופיע באר. תלחצו עליה, ויד תצא מהמסך כשהיא אוחזת את המפתח לתיבה. תלחצו על המפתח פעמיים, עד שהיד תגיד שאם אתם רוצים את המפתח, אתם צריכים לשלם בעדו. תנו לה את הכרטיס אשראי. היא לא תקבל אותו, אז תאיימו עליה עם אקדח הלייזר. 10.קחו את המפתח ופתחו את התיבה. הקוד הוא 099. לחצו על הכפתור שמתחת לאיזור שבו מכניסים את הקוד. 11. זה אולי נראה כאילו כלום לא קרה. לכו לחלון, ותראו את מי שאתם אמורים להציל מהמכונה שמנסה להרוג אותו. 12.קחו את הרובה שהנינג'ה השאיר אחריו, תכוונו אל המכונה ותירו בה. 13.תסתכלו על הפינה התחתונה הימנית של החלון. יש שם פתק. זהו אישור היציאה שלכם... 14.לכו למכשיר ליד הדלת, תלחצו עליו, ושימו עליו את האישור. 15. הדלת תפתח... וזהו סיימתם את המשחק! דווקא משחק נחמד חוץ מהקטע שאי אפשר לצאת מהדלת בסיום....

למעלה