מישהו שיחק ב...

אימאית

New member
מישהו שיחק ב...

advanture x

pimpp

New member
אימאית...

מצאתי אקדח, חתיכת זכוכית ששברתי, נורה ןקלטת . את הנורה שמתי במנורה וכתוב res000 מה עכשיו???? תודה! את אלופה!

ליאתווש

New member
מצאתי את כל זה לפניך חחח...

מה עושים עם הקלטת שמים בוידאו ו... זה RED 000 לא RES000... תנו ראיונות מה לעשות??

אימאית

New member
פתרון --->

1.מעל הכורסא לוקחים את האקדח. 2. לוקחים מתחת לספה את התחמושת. 3. הולכים לאמבטיה - שוברים את המראה הקרובה, ולוקחים את חתיכת הזכוכית שנפלה. 4. חושפים במטבח את השולחן. בעזרת האקדח שוברים את המנורה השמאלית ולוקחים את השלט שנפל על הכסא השמאלי. 5. בארון שמצד ימין מעל המגירות לוחצים ולוקחים את המפתח. 6. בחדר הכביסה לוקחים את הנורה שבין מכונות הכביסה השנייה והשלישית מימין. 7. את המפתח מכניסים לארון החשמל. המכונות אמורות להידלק. 8. חוזרים לסלון ועם הזכוכית קורעים את הספה ליד הטלוויזיה. 9. לוקחים את הקלטת ומכניסים אותה לוידאו. 10. הולכים לחדר האמבטיה ומכניסים את הנורה למנורה, ומפעילים אותה. רשום שלא RED אלא 000. 11. הולכים לסלון חזרה, לוחצים עם השלט על הטלוויזיה. 12. עכשיו יש לנו ספרות שרצות על המסך (זה רץ שוב ושוב, אותו הסדר....) 13. לוקחים את הספרות שהן לא אדומות... לי זה יצא - 123121321311 14. עכשיו חוזרים למכונות הכביסה. יש לנו 3 מכונות מימין, הכי קרובה היא מס' 3 האמצעית 2 והאחרונה היא 1. 15. לוחצים עפ"י הסדר שקיבלנו מקודם מהטלוויזיה על הדלת של המכונה... 123121321311 16. עכשיו במייבש הימני יש נר אדום, לוקחים אותו. 17. הולכים למטבח. לוחצים על הכפתור השחור הכי ימני על הכיריים הימניות. האש תידלק. 18. מדליקים את הנר (גוררים אותו לכיריים). 19. מניחים את הנר במרכז הסמל שעל השולחן. 20. עכשיו הכל יידלק, תפרוץ להבה וסיימנו

pimpp

New member
אימאית

תודה את פשוט אוצר ובאמת חביבה בטירוף תמידעונה ועוזרת! את סופר מאמי!!!

When Pigs Fly

New member
פתרון

לקוח מפורום חידות. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=631&a=53844&c=4103&sc=0&ssc=0

אימאית

New member
לעזאזל ../images/Emo70.gif סתם התאמצתי ../images/Emo4.gif

לא יכולת לשים את זה לפני שכתבתי הכל

מצאתי מפתח

מצאתי גם מפתח ושמתי אותו בדבר הזה איפה שהמכונות ואז הן התחילו להבהב ולקחתי את הקלטת וידיאו ולא היה לי אותה איפה שכל הדברים

אימאית

New member
את צריכה ללחוץ על החיצים שמשני צידי

החפצים.... וכדי לעזוב חפץ - את לוחצת על ה-X שבשורת החפצים.

כבר יש פתרון

חפשי יש איפה שהוא פתרון של אימאים נדמה לי ולא ממש הבנתי את הבעיה שלך.... אז לא נראה לי שאני יכולה לעזור

למעלה