מישהו שחט את אגיס!!!

avielm17

New member
../images/Emo66.gif חזרתי, מה שקורה לאגיס

זה שהם מתכננים להנפיק אג"ח למוסדים ב 1 לדצמבר, מבין אחי? לגבי הניתוח הטכני תשאל את רונן!

avielm17

New member
../images/Emo66.gif לאגיס קורה עכשיו מה שקרה

לריטליקס בבוקר, בבוקר ריטליקס פרסה כי ברצונה להנפיק מניות נוספות בוול סטרית. הדבר יביא לדילול המניות, ולפי דעתי לגבי אגיס כאשר היא תנפיק אג"ח היא תהיה חייבת למשקיעים דבר שיגדיל את ההתחיבויות שלה, לא שזה יפריע לה בהרבה, פשוט ככה זה לפי דעתי, שחברה מודיע על משהו שהיא הולכת להוציא כסף, כמו אגיס אז יש קצת ירידות, אבל אל דאגה, אני בטוח שרונן יאמת את מה שאני יגיד עכשיו, אגיס תמשיך קדימה מבחינה טכנית והן במחינת הניתוח הרגיל ! מבין אחי?

m g d

New member
איך אפשר להשוות

מבינה פונדמנטליסטית (שזה לה שאתה עושה) בין חברה כמו אגיס (מייצרת ומרוויחה) לחברה כמו ריטליקס?

avielm17

New member
../images/Emo66.gif לא השוותי בין החברות

מבחינת כושר הרווח שלה, אלה אני אומר שהמשקיעים יש להם אותו מהלך רוח, כששומעים על הנפקה של מניות של חברה שכבר הנפיקה בעבר, כולם באותו מהלך רוח, של ירידות! הבורסה לא מושפעת רק מנתונים על חברות אלה גם מהרגשות שלנו! פעם הינו מורידים הבורסה בגלל פיגוע, שזה פעל עקב הרגש שלנו. פעם פיגוע היא בלתי צפוי, אז פעלנו לפי הרגש. היום פיגוע זה דבר צפוי, עכשיו אם אני יגיד לך שהיה פיגוע במקום x זה יהיה צפוי, לא? אז אתה תמשיך ברגש של העליות בבורסה, והפיגוע לא ישפיע עליך בכלל מבחינה רגשית, מבין אחי?

m g d

New member
גבר... רגשות ומסחר זה 2 דברים

שלא הולכים ביחד... אסור בתכלית האיסור לערב רגשות (תשאל מי שבא לך), מפה מתחילות כל הטעויות...

yuval27

New member
בורסה זה פסיכולוגיה כמו כל דבר.

וגם היא מושפעת מפסיכולוגיה של משקיעים. אם כולם מנתחים גרף ומסיקים מסקנה, אז פסיכולוגית הם מאמצים את המגמה או מתנגדים לה ואז הבורסה מושפעת לטוב או לרע. אל תנפנף את הרעיון כל כך בקלות. אם אתה מזהה תבנית בגרף , אתה תצפה להתממשות התבנית ותפעל על פיה וכמוך עוד אנשים שחושבים אותו דבר, וזה חלק מפסיכולוגיה של השקעה.

m g d

New member
יובל היקר, ציפיה ורגש הם 2 דברים

שונים. כשמנתחים טכני ורואים תבנית זו ציפיה, ואין עם זה שום בעיה, כי ציפיות בונות שוק ומגמות... אבל רגש זה, אני מרגיש ש50 נקודות באגיס ביחס ל11800 של במניה זה חפיף... אני מרגיש שיהיה טוב...

yuval27

New member
אוקי.

אני דיברתי על פסיכולוגיה בבורסה לא התייחסתי להבדלה בין ציפיה לרגש. שניהם זה אקט פסיכולוגי לפי דעתי. ברור שלא צריך שיהיו סנטימנטים למניות או אהבות חזקות.

avielm17

New member
../images/Emo66.gif אתה צודק במאה אחוז

שצריך להפריד בין בורסה לרגשות! אבל 95% מהמפסידים מערבבים בין הדברים ובגלל זה הם מפסידים !

למעלה