מישהו שומע אותי??????

יערית

New member
מישהו שומע אותי??????

הלו כולם התחרפנו בבית הזה? למה מוחקים לי הודעות לעזאזל? בקיצור הודעתי היתה בקשר לפוקימונים. בזה הרגע החרמתי לבן המלאך שלי את הפוגים לאור חציית קווים שלו, אני בטראנס כאן והשבת רק התחילה:) אז כל המעוניין לפנות אליי,אלא אם כן יחזור הבן להתנהגות הולמת ויקבל בחזרה את האלוהים שלו. שבת מקסימה לכולם עם או בלי הילדודס. יערית(שחושבת ששבת מנוחה זה ממש לא בשבילה)

תאנה

New member
כן יערית

שומעת אותך שמתי עיין על הפוגים (הבת של תאנה) אבל אמא אומרת שסביר שהם יחזרו לבעליהם!

יערית

New member
מקווה בשבילך ...

אך אני נותנת זמן התחרטות לכל אדם, יש לו יממה אחת להוכיח את עצמו. אם לא במפגש אמסור אותם לידי אמא... רגע את בגיל כזה של פוגים? מממממממממ חשבתי שהגיל להתחיל הוא עד-6....?! יערית.

taltallim

New member
תגידו..

מה זה ההדרדרות הזאת???? קשה להאמין שפוגים מצליחים להחזיק שיחה של הודעות רבות... בנות!!! מבקשת להרגע ולחזור לעצמכן... תלתלים (שמבקשת מהנהלת תפוז לייסד באופן מיוחד פורום להחלפת פוגים...)

יערית

New member
אין חוקים לזה...

כאשר יש נושא כ``כ מרתק:) כ``כ מעניין ,אז נסחפים לתוכו:) חוץ מזה אל תשכחי שכל עולמינו סובב סביב הילדים ולצערי גם סביב הפוקימונים. את האמת תלתלים אני אישית אוהבת את הדיג`ימונים יותר... שלך יערית.

taltallim

New member
דיייייי....

מסרבת לשתף פעולה יותר!!! לא דיג`ימונים ולא פוקימונים יצילחו לפתות אותי... ועולמנו סובב ... וסובב... גם סביב דברים אחרים... את לא חושבת??? תלתלים (במעבר חד לפילוסופיה של החיים...)

יערית

New member
בוודאי!!!!!!!!

מה דעתך על צבי הנינג`ה? סתם סתם...על תהיי כזו , תני קצת לחיוך לתפוס מרחב! שלך יערית.

שי33

New member
רבאק

למה בנות למה, ובנים לא אוהבים פוג`ים... ;-) שי (שמבקש לשמור על האיזון בפורום של הפולניות ;-) )

taltallim

New member
תאנה - התחרפנתתתת????

מה קורה??? איפה אמא, איזה אמא את רואה פה???? תלתלים (שלרגע התחרפנה...)

למעלה