מישהו רמז לי ....

שועית

New member
מישהו רמז לי ....../images/Emo8.gif

לעשות את הצעד הזה, מה אתם אומרים???

אנחנו אומרים:

כולם ביחד כיפאק היי כיפאק היי היי היי כולם ביחד כיפאק היי כיפאק היי היי היי יש לנו דרך יש לנו שביל נצא מיד לעוד טיול עם התרמיל

גל נעים

New member
שועית שועית שועית-מה יהיה?

בסוף עוד יגידו שיצאת לתרבות רעה!... (בהיכל התרבות בת"א? או בסנימטק?)

שועית

New member
שיגידו, אז מה יש../images/Emo3.gif

וש.............. ימותו הקנאים!!!!!!!!!!!!!

גל נעים

New member
איך את הולכת לחיות חילונית שכמוך?..

את הולכת לקרוע את תל אביב בגי´נס צמודים וחולצת בטן?, או שאת הולכת להשתזף בעירום בחוף מכמורת?. אגב אני חייב לספר לך משהו, חברים שלי עשו לי הפתעה ליום הולדת האחרון ולקחו אותי (בשבת) לעופף עם ה-"טרקטורון" המעופף -זה נקרא "באקאי" או משהו כזה, זה מן מכונית קטנה עם מנוע ענק ומדחס,ויש לה כנפיים,ואת יושבת בפנים ביחד עם טייס-ואת ממריאה עם הדבר הזה (זה ממש לטוס). היה פשוט מ-ד-ה-י-ם! (תודה לתלתלים זהובים מהפורום שלנו על המתנה), אקיצער-כשהטייס לקח אותי מעל חופי מכמורת-ראינו פשוט על החוף ים של הומואים ערומים,(כנראה זה חוף נודיסטים של הומואים)זה היה מחזה שאני לא אשכח כל החיים שלי. וחוץ מיזה ששם למעלה את באמת מרגישה מה זה להיות ציפור דרור, (גם שבת...וגם לטוס?-ממש כמו אורגזמה-או לחילופין הסיגריה שאחרי...)

שועית

New member
אתה יודע , להסתובב עם מכנס ג´ינס

וחולצת בטן, הכי טוב לעשות את זה איפה שאני גרה ולא בת"א....
ובקשר למסיבת ההפתעה שעשו לך.....

גל נעים

New member
זה היה פשוט נהדר,מפליא וחויה מעוררת

ממש כמו שיעור מוסר בישיבה...

שועית

New member
אז יאלה, מה הבעיה.

יום הולדת הבאה על חשבוני! רגע..... אבל בעצם איזה
אני אקבל ליום הולדת???

גל נעים

New member
חשפן עם כובע שפנפן.

אני מניח שחיי חופש שאינם תלויים בגחמותיהם החברתיות והפאשקעוויליות של רבנים אלו או אחרים זאת מתנה מספקת דיו.

שועית

New member
פיכססססס.

בא לך שאני יקיא עלייך באמצע המסיבה??? אם כן... אתה מוזמן!

מחאה קטנה ?

אין קשר בין עירום לנטיה מינית אמנם לא מכיר את החוף האמור אבל... לא פעם ולא פעמיים התחילו איתי גברים בחוף וזה מאחר והניחו שגבר עירום עם עגיל באוזן חייב להיות הומו מה כן הרווחתי מזה ? שלמדתי איך מרגישה בחורה לבד בים (לאוו דווקא בעירום, אפשר גם עם סוודר אפילו. יודעים מה ? לא בהכרח לבד) שכל רגע באים לבקש ממנה מים או לדעת מה השעה או מה הספר שהיא קוראת

למעלה