מישהו רוצה?

מישהו רוצה?

אני רוצה להזמין מישהי לפורום: היא רוכבת אינגליש ושמה הוא ________ (אלה/לידור/ורד/עינת אם אתן יודעות על מי אני מדברת שתקו!!!) בקיצור אני רוצה לדעת אם יש לי סיבה להביא אותה? זאת אומרת יש אנשושים שרוצים שאני אזמין אותה????? יהיו שאלות או משהו אחר???? תשרשרו לפה תגובות..............

zohark

New member
היא רוכבת דרסז´/קפיצות?

ובאיזה רמה?...כי סך הכל גם אני וא ועוד 20 אנשים פה רוכבים אינגליש... סך הכל זה יהיה ממש נחמד

כנסו......

היא רוכבת דרסאג´ וגם קפיצות,לא?! אלה/ורד/עינת אם אתן בטוחות שאתן יודעות למי אני מתכוונת אז באיזה רמה ______ רוכבת דרסאג´????

היא מתחרה דראסז´ ו....../images/Emo80.gif

היא מלמדת דראסז´ וקפיצות אני לא בדיוק יודעת מה היא רוכבת אברל אני בטוחה כמעט ב 100 אחוזיםשהיא רוכבת רק דראסז´

1VeReD

New member
רעות...

אני לא בטוחה אם היא תרצה לבוא היא מתחרה אינטרמידיר והיא מדריכת דרסז´

אני אשאל ונקווה שהיא תסכים......

ודרך אגב ורד- אלה אמרה לי שהרבה פעמים ____ באה לפורום ורואה מה אנחנו רושמות.......

1VeReD

New member
אני יודעת שהיא היא באה

היא באה כי דיברתי איתה על זה... \מה הקטע להגיד את השם? אני לא בטוחה שהיא תרצה אבל תשאלי מה יש לך להפסיד...

טוב.......

שמה הוא ______ אבל אני רוצה שזאת תהיה הפתעה!!! לא,לא אומרים....... ואם היא תסרב חבל אם היא תסכים אז סבבה לפורום.....

dearanita

New member
ממממ... מישהי שמתחרה אינטרמדיייר

מנצר... מעניין מי זאת אולי במקרה חגית???

dearanita

New member
ודרך אגב...

אם כבר מדברים עליה... מישהו כאן יודע כמה שיעור אצלה עולה ואיך היא מדריכה... יש פה תלמידים שלה???

למעלה