מישהו רוצה במבה?

Human Nature

New member
תודה. |טל| †

הזכרת לי להביא עוגה מחר

dana goren

New member
בכיף!

ובנאדם עכשיו נזכרתי שגם אני תריכה להיבא מחר עוגה...

dana goren

New member
אני הבאתי גם וגם

פעם לשיעור ספורות חורחב(כן כן אני מושוגעת שלומדת 5 יחידות ספרות) ומחר לכבוד היומולדת מביאים לכיתה עוגה

Human Nature

New member
ועם מה אבי תקוע? |טל| †

פילוסופיה
*רוצה שיפתחו לי מסלול ערבית*

Human Nature

New member
כן ../images/Emo13.gif |טל| †

כל-כך קשה להאמין?
במיוחד אחרי ששמעתי כל מיני ביקורת בעקבות הסרט ששודר אמש בערוץ 2. אנשים טורחים לגנות את המנהגים הערביים מבלי בכלל לברר או לדעת מהם שורשיהם. אנחנו חיים במזרח-התיכון, ואנחנו מעדיפים להתעלם מקיום אחרים פרט לנו. כמה מתנשא וטיפשי מצדנו.

dana goren

New member
כמה דברים:

דבר ראשון שאלתי את זה כי לא הרבה רוצים ללמוד ערבית ודבר שני אין לי מוגש מה היה אתמול בערוץ שתיים ודבר שלישי אם אתה חושב שאני ימנית ודברים כאלו זה ממש אבל ממש ההפך!!!ואם זה לא מספיק אז אני יוסיף שאני הייתי במפגש על רבים ישראלים בגילי וזה מראה שכן אכפת לי מאחרים!

Human Nature

New member
יקירה, ../images/Emo13.gif |טל| †

לא תקפתי אותך
אני בכלל לא ידעתי את הדעות שלך עד לרגע זה, כך שאל תקּחי את כל מה שאמרתי אישית
אני יודע שלא הרבה רוצים ללמוד ערבית, וזה ממש חבל. במקום לנסות ולעשות שלום, אנשים הולכים ומתחבאים מאחורי "הם רוצים להרוג את כולנו". זו בורות לשמה. אין דרך (וסיבה) להצדיק את השהידים, שהם תתי-אדם בעיניי, אבל יש לנסות להבין מהי התופעה בשביל לעקורהּ. מלבד זאת, לא כל הערבים שהידים (כמו שלא כל היהודים חמדנים, הפרסים קמצנים, הרומנים גנבים, המרוקאים עצבניים, הרוסים זונות ואלכוהליסטים וכו').

dana goren

New member
לא לקחתי אישית...

זה פשוט שגם אתה עושה הכללות...ולפחות מאיפה שאני הרבה לשמחתי לא חושבים ככה(הערבים רעים) ואגב....אם יש עוד ילדים כמוך בשכבה שלך שרוצים ללמוד ערבית תדברו עם ההנהלה...למרות שאני לא יודעת באיזה בצפר אתה..אם זה בצפר קיבוצי זה אולי יכול לעזור...לא לך אבל לשנים הבאות...

escaping

New member
אני אלרגית../images/Emo7.gif לבוטנים!!!

אני לא מאמינה...P: עכשיו לרשימה של החלב הצטרפו הבוטנים בכיף...

למעלה