מישהו רואה American Idol ?

מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

רק ג'ושוע
מהאודישנים הראשונים כבר החלטתי שהוא יזכה

zoti

New member
ג'ושוע נחמד

אבל רובן אוכל אותו בלי מלח (תרתי משמע). ואם פרנצ'י עדיין הייתה (איך העיפו אותה וזה בכלל לא עשה כותרות) אז לדעתי הקרב היה בינה לבין רובן. עוד עם סיכוי - טרניס וקלאי (הג'ינג'י)

ליילה

New member
מה קרה לכם, רק טרניס....

ושמתם לב איך סיימון התרכך בסיבוב האחרון ופתאום כולם נעשו מעולים ומצויינים ומצדיקים את העליה שלהם לשלב הזה?

גם אני בעד טרניס

וואו פעם ראשונה שראיתי וזה בגלל שבשעה הזאת היתה אמורה להיות תכנית שאני אוהבת "24" על טרוריסטים שהחביאו פצצה אטומית בלוס אנגלס.

24 ?

זו תכנית כשזו כבדה, תמיד לפי הפרומו זה נראה לי כאילו שזה הולך להיות אקשן מגניב, ובסוך זה כל כך איטי... טוב, אבל כנראה שבכל זאת יש לזה ריייטינג. ג'ושוע - The next american Idol

לא כל כך

בכלל לא איטית ומאוד מעניינת
וגם אפשר לראות את פמלה אנדרסון מורידה את החזיה (בהילןך מאוד איטי)

Yaniv-DC

New member
פרנצ'י הו פרנצ'י.

ולמה העיפו אותה? הכל בגלל שהיא הראתה את הבוביז שלה באינטרנט. כאילו לא כולנו עשינו את זה כבר. ראיין סיקרסט צריך להראות את שלו (יפה לו המכון כושר בין שתי העונות...) את יצירת המופת הקרוייה "המופע של סיימון" או לחילופין "שמישהו יחזיר את פולה לנפתלין" אנחנו רואים תמיד בשלישייה - ניקול, כריסטופר ועבדכם הנאמן, ושלושתינו מתים שמישהו יעיף כבר את רובן. את תוכנית ליל אמש לא ראיתי (היה סטולי פרומושן ב-Larry's Launge, כל מה שיש בו סטולי - סטולי משלמת), אך אל דאגה, היום נצפה בזה. זה הזמן גם לקדם קצת מכירות - על היסטריית הריאליטי שואוז כאן תוכלו לראות במהדורת רואים עולם הקרובה, אם בליקס לא יגנוב את ההצגה.

ליילה

New member
קודם כל, טוב שאמרת את זה לפני

אבל כאילו מה הקטע עם הרובן הזה??????? גם אני רוצה שהוא יעוף. חוץ מזה מעצבן אותי שסיימון טרח להעיר לכל בחורה שהיה לה כמה קילו עודף שזה יעצור אותה מלהיות כוכבת, ומצד שני אין שום בעיה שהרובן הזה בגודל של מקרר אמנה ימשיך עד השלב הסופי.... ויניב, תעשה טובה ספר לנו קצת על הכתבה... אין לי פה רואים עולם, וכפריקית של התוכניות האלו אני מתה לדעת על הכתבה , ומה יש בה...

Yaniv-DC

New member
ששששש.....

את יודעת, יש לנו איזה שני ערוצים מתחרים, אחד מהם אפילו מחזיק כתב בוושינגטון, כך שלספר מה יהייה קצת אסור לי. מי שיקשיב לרשת ב' ביום שישי לתוכניתו של ירון אנוש יוכל לשמוע שיחה עם ירון על הנושא במעין פרומו לכתבה. ביום שבת באחת בצהריים שעון החוף המזרחי אוכל לספר מה יהייה. מה שבטוח - קית' בפנים.

ליילה

New member
טוב, אז אני מחכה בסבלנות עד יום

שבת, כדי לדעת מה יהיה בכתבה... ואני מאוד מקווה ש"אני ידוען תוציאו אותי מכאן"
יהיה חלק מהכתבה הזו....

ליאתA2

New member
רק קליי יכול

איזה חומד של בחור, כזה קטן עם קול גדול ואיזה חיוך!! פשוט סוכרייה!

joojoo

New member
Ruben

What do you mean? I think Ruben "Hercules! Hercules! Hercules!" already won this year by virtue of that memorable outburst in the first round...

ננסנס

New member
Dear J

Please attempt to avoid such reprehensible inaccuracies. This is absolutely intolerable... מצטער... הייתי חייב

למעלה