אני ראיתי.סדרה מצוינת.ראיתי עד שלב מסוים.אני לא מחובבי הרוסים (ובמיוחד שלא בתקופה האחרונה), אבל וילאנל היא הרוצחת הכי מצחיקה ושנונה בעידן הטלוויזיה המודרנית. קשה להאמין שהשחקנית שלה לא רוסיה.
אני ראיתי, עד כה, את כל העונות. יש עונה חדשה?מישהו רואה כאן את "להרוג את איב"?
אני ממש אוהב את הדמות של המחסלת וילאנל. היא פסיכופתית שקל מאוד להזדהות איתה.סדרה טובה ,
אבל אני לא רואה אותה.
אני ראיתי את כל הפרקים ואראה עד סוף הסדרה.עונה ראשונה טובה. בשניה איבדתי עניין
כן, כאמור רביעית ואחרונה. ראיתי את הפרק הראשון. גם השני זמין ב- VOD.אני ראיתי, עד כה, את כל העונות. יש עונה חדשה?
אתה זוכר, איך נגמרה העונה השלישית?כן, כאמור רביעית ואחרונה. ראיתי את הפרק הראשון. גם השני זמין ב- VOD.
הן נפרדו על איזה גשר, איב ו- וילאנל. האחרונה נשבעה שלא תעסוק יותר ברציחות- אבל בפרק הראשון ניתן לראות שההרגל חזק ממנה. בכל זאת, מקצוע.אתה זוכר, איך נגמרה העונה השלישית?
טוב, אז ראיתי עכשיו את 2 הפרקים הראשונים של עונה 4, את וילאנל שרוצחת את החתול וכמעט רוצחת את בת הכומר שהיינה חברה שלה והיא גרה אצלם.הן נפרדו על איזה גשר, איב ו- וילאנל. האחרונה נשבעה שלא תעסוק יותר ברציחות- אבל בפרק הראשון ניתן לראות שההרגל חזק ממנה. בכל זאת, מקצוע.
אל תקווה - תעבור סידרה...טוב, אז ראיתי עכשיו את 2 הפרקים הראשונים של עונה 4, את וילאנל שרוצחת את החתול וכמעט רוצחת את בת הכומר שהיינה חברה שלה והיא גרה אצלם.
בינתיים, הפרקים פחות טובים מהעונות הקודמות, מקווה לשיפור ...
כשמנותקים מהעלילה להרבה זמן, שוכחים. גם אני לא בדיוק זכרתי מי נגד מי.טוב, אז ראיתי עכשיו את 2 הפרקים הראשונים של עונה 4, את וילאנל שרוצחת את החתול וכמעט רוצחת את בת הכומר שהיינה חברה שלה והיא גרה אצלם.
בינתיים, הפרקים פחות טובים מהעונות הקודמות, מקווה לשיפור ...
אני, דווקא, זוכר את הדמויות היייטב.כשמנותקים מהעלילה להרבה זמן, שוכחים. גם אני לא בדיוק זכרתי מי נגד מי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.