מישהו ראה?

מישהו ראה?

ויכול לספר לי מה היה בפרק של "רצח מאדום לשחור" אתמול (יום ד')? האם היה המשך לסיפור של החבורה של ג'ורג'יה ריי? בפרק הקודם, הראו איך תופסים 2 מהחבורה ושג'י ידע שיש לבלש שלו קשר עם זה ואמר לו שהוא יתמוך בו שיקבל רק נזיפה ושיפסיק את הקשר שלו לבלאגן שיש בחבורה של ג'ורג'יה ריי. רציתי לדעת מה קרה בהמשך, והאם היה אתמול עוד משהו חשוב, ותודה למי שיוכל לעדכן אותי בפרק שפיספסתי.

אממ

אני אגיד לך מה היה הסיפור.. לואיס הוחזר לעבודה ע"י ג'י אחרי המשפט.. רוב הפרק התמקד בחקירה של בייליס ופמבלטון במקביל לחקירה של באלארד ומאנץ'. אם את רוצה,אני יכול לתת לינק לאתר עם תקצירים של כל הפרקים טוב לראות שיש עוד צופים לסידרה הנפלאה הזאתי..

Puzzluna

New member
תודה! סדרה מעולה.

אני מתבאסת שרק עכשיו גיליתי אותה. אני מקווה שישדרו אותה שוב מהתחלה. אתמול היה פרק ענק וגם הפרק של היום היה חזק מאוד!!!

הסידרה הזאת היא ענקית

היוצרים שלה הם אותם יוצרים שאחר כך המשיכו ועשו את "אוז".. חבל באמת לגלות את זה רק עכשיו,תשיגי מתישהו את העונות הראשונות.. יש כמה פערים שצריך להשלים :)

../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo140.gif

מה זה? פמבלטון עזב את הסדרה? איך זה יכול להיות? יש תחלופה נורא גבוהה של שחקנים בסדרה.

באמת הדהים אותי

שפמבלטון עזב.. העומה שמשודרת עכשיו היא האחרונה של הסידרה,ואומרים שהיא הפחות טובה..אבל אני מקווה שאין לכם כוונות לנטוש אותה נכון?צריך לתת צ'אנס.. עדיין נשארו בייליס לואיס מאנץ' וג'י,השרידים היחידים מההתחלה..אבל הם שווים את זה שנישאר לראות.. ד"א, ב2000 יצא סרט של הסידרה, ובדיקה באתר של AXN מראה שהולכים לשדר אותי ישר אחרי הפרק האחרון,וזה יוצא ב30 ביוני, אז תהיו מוכנים טוב

קוקו 28

New member
מה, הפרק האחרון של "רצח"

כבר יהיה ב-30 ליוני????
סידרה פשוט מעולה, וpuzzluna- באמת כדאי להשלים את העונות החסרות מהפרק הראשון. כשבייליס היה ירוק והאוורד היתה שאקלית... חבל שעזבה.

אני מעדיף את בייליס של עכשיו

בקשר להאוורד.. מאז שהיא הפכה לסרג'נט אני כבר פחות חיבבתי אותה,התחילה קצת להתנשא.. ואני יודע,זה באמת עצוב שהסידרה נגמרת ב30 ביוני..אבל לפחות היא נגמרת בגדול,עם הסרט... ומי יודע,אולי בAXN יחליטו להמשיך עם העבודות המשותפות של פונטנה ולוינסון ולהביא לנו את אוז..סידרה מושלמת לערוץ,לא חושב?

למעלה