מישהו ראה...

LadySnowBlack

New member
מישהו ראה...

היום את התוכנית על אמינם בערוץ E

my josh

New member
כןן!!..! היה מה זה יפה!..!

ראית? אם לא אז אל תדאגי ביומיים האלה.. כאילו היום וןמחר יש אלףף שידורים חוזרים של זה לפחות 5.. אז תסתכלי מתי יש.. אה והים ב8 ורבע תראו באי יש עליו תוכנית של מאחרוי הקלעיים של 8 מיל..~!

LadySnowBlack

New member
ראיתי ../images/Emo13.gif

אבל לא עד הסוף. עד איפה ספרו עליו? ( יעני עד החדשות של התקופה האחרונה
) איזה חמוד פרוף

my josh

New member
לאא על החדשות חדשות ככה עד לפני

אממ ככה עד לפני... שנה.. נראה לי יותר דיברו על הדיסק שלו אז לא ייודעת בדיוק מאיזה תקופה וחח אני דווקא לא ראיתי את ההתחלה לא התעוררתי הלכתי לישון אתמול ב-4 בערך.. אז פיס]סתי את ה10 דקות הראשונות.. אה ביום שני של אמינם באמ טי וי סתם הכול ישן סדקתי.. אבל חפיף.. שאווה לראות את זה.. מה שחדש שם זה שיהיה על אמינם 2002 משהו כזה וזה דיי חדש... אה ויהיה טופ 10 שלו ושנה שעברה שהם עשו עליו לא היה כי לא היה לו 10 קליפים.. אז עכשיו יש.. אה בטח יהיה גם כל הזמן שירים שלו חוץ מהתוכניות שיהיו עליו.. שווהההה...

LadySnowBlack

New member
אההה...

מגניב
זה היה דוקומנטרי טוב דווקא. למדתי איזה 1-2 דברים חדשים משם. זה רק אני או שפרוף אמר "בוני וצאצו'?" או משהו כזה? חחחחחחח
על האינפו...

my josh

New member
לא שמתי לב שפרוף אמר את זה

אולי זה היה בהתחלה כי לא ראיתי את ההתחלה...

LadySnowBlack

New member
איזה חלק הכי אהבת בתוכנית../images/Emo35.gif

שיעשו עוד כאלה... בל הזמן רואים אותו דבר באם טי וי
היו כבר איזה 3 ימי אמינם ב-MTV עם אותן תוכניות

my josh

New member
כן גם בסוף שבוע שידי פמילי היה

בדיוק מה שיהיה ביום שני.. אהבתי את כל התוכניתתת אבל הכי אהבתי את הסוף ממש בסוף אה בעצם לא ראית את הסוף כזה הראו כל מיני קרובים של אמ די 12 פאול וככל אלה.. מדברים על אמ אז אמרו כזה מה ההבדל בין אמינם מרשך מתרס וסללים שיידי אז הם אמרו סלים שיידי זה המשוגע המופרע אמינם זה האיש העסקים שמופיע בהופעות שיש לו חברת הקלטות ומרשל מטרס זה הבנאדם שאוהב את הבת שלו ואת החברים שלו.. ואז מישהו אמר אני לא זוכרת מי הוא אמר וכשמחברים את כל ה3 האלה ביחד מקבלים את הילד העני שחיי בדטרויט חח אהבתי את זה .. עזבי כשתראי את זה תביני ככה זה לא נראה כזה מענין..

k k1

New member
עדי תגידי יש לו יומן?

כי ladyluvjess אמרה לפני כמה זמן שיש לו יומן(אני מתכוונת לתוכנית הזאת באמ טי וי -diary of....) ואמרת שבדקת איזה תוכניות יש אז יש יומן? מתי מתחיל חברים?

my josh

New member
לא לא היה יומן כשהסתכלתי.. היה

חיוני-אמינם טופ 10 אמינם איך מכינים קליפ וידאוט מי איך מכינים קליפ סלים שיידי אמינם 2002 וכל מיני כאלה.. לא היה יומן.. בכלל לא ידעתי שיש לו אחד כזה...

k k1

New member
אז כנראה שאין בכלל

כי אם כן היה היו שמים את זה ולא תוכניות ישנות ששמו כבר 1000000 פעם...

my josh

New member
כן גם בחיים לא שמעתי שהיה לו

יומן.. אולי יש אבל לא רשמו לי בתבל דיגטל..

LadySnowBlack

New member
כתוב שהיום ב-7

יש "יומן מעריצים" לא נראה לי שזה DIARY OF... כי זה של המעריצים.... לא בטוחה

my josh

New member
זה יומן מעריצים לא היומן שלו..

זה יומן של המעריצים שמספרים עליו ראיתי את זה .. וזה סתם כזה.. כי הוא בכלל לא שם רק מדברים עליו.. טוב זה גם משהו..

למעלה