מישהו ראה...

1טופיפי

New member
מישהו ראה...

מישהו ראה אתמול את: לקראת טקס נערת השנה בערוץ 22? זה היה בערך ב-22.00 והראו שם על המתחרות והכול אבל אחרי זה הגיע הרגע הכי יפה מכולם... הקטע שהראו את יהודה!!!! הראו את יהודה מקליט את השיר עם עינת ארליך,ואיזה מתוק הוא היה!!!!!!!!!!, איזה חלום זה לראות את יהודה שר נכון? מישהו ראה את זה?

אני ראיתי

שמתם לב שבקטע שהראו את יהודה הוא היה בלי ג´ל הוא נראה ממש מוזר ככה

1טופיפי

New member
לעדי...

תראי הקטע עם יהודה זה לא היה הרבה זמן, זה היה רק כמה דקות אז את לא צריכה להתעצב שלא ראית, וחוץ מזה את עומדת לראות את זה עוד יומיים שיהודה עם ג´ל... ובקטע רק הראו אותו שר טיפה, לא ראיינו אותו או משהו. אז את יכולה להיות רגועה.

עדי18

New member
אני בכל זאת רוצה לראות את זה.....

אני אוהבת לראות אותו שר....

actress

New member
ד"א יהודה היה הרגע ב"קפה טלעד" עם

עינת ארליך והתראיינו לקראת היום בערב.

עדי18

New member
ד"א....לא לשכוח לראות היום טקס נערת

השנה!! יהודה מנחה שם.....

pompii

New member
yo people!

מה המצב אנשים? יש פה מישהו בכלל?נהיה פה יבש "קצת"... אתם רואים את הטקס "נערת השנה"? יהודה שם נראה פיגוז!!!!גם הלבישו אותו ממש יפה,נכון מתאים לו??? בקיצור, בחור יפהפה היהודה הזה והמוכשר שלנו גם שר יפה, אם ראיתם אותו ואת עינת ארליך ששרו...

עדי18

New member
כן ראיתי. איזה מהמם הוא היה!../images/Emo99.gif

הוא באמת היה לבוש יפה, והוא שר פשוט מדהים!! והחיוכים.....אומייגוד.....

1טופיפי

New member
אתם צודקות...

יואוו, איזה מהמם יהודה היה, כזה מדהים!!! ואני מסיכמה איתכם במאות האחוזים שהוא שר פצצה!!! הקלטתי את זה- אני די בטוחה שכמו רובכם... בקיצור היה ממש ממש ממש יפה!!!

עדי18

New member
גם אני הקלטתי....אבל היה קטע שנגמרה

הקלטת(בקטע עם הילדה שהחלימה...) והייתי צריכה להחליף קלטת....אז אין לי הקטע הזה מוקלט...:( טוב לונורא לפחות ראיתי את זה והקלטתי את הרוב

גם אני ראיתי נערת השנה!!

האמת ראיתי רק בגלל שיהודה היה המנחה.. דיי בטלוויזיה הוא נראה כזה מושלם כאילו גם חתיך לאללה, גם מוכשר (יודע לשיר, יודע לשחק, יודע לרקוד ועוד...) והוא גם כזה חם ונחמד לכולם (לכולן ואולי גם כולם הוא קורא נשמה, מתוקה, מחבק מנשק..) והוא היה כזה מתוק!!! איזה יפים הבגדים שהוא לבש! (עליו בכל מקרה..!) והוא היה נראה כאילו הוא מתחיל עם עינת ארליך חחחח! למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא אולי תמונות שלו מהטקס??

SofyTofy

New member
לי יש תמונות!

באתר שלי יש תמונות מהכרטיס טלוויזיה שלי... אני צריכה עזרה דחוף!!!!!!! איזה אגדות מופיעות בקלטת פים פם פה 2 שבה סופי משתתפת? דחוף! ניבה, אני זקוקה לך וגם לכם!

עדי18

New member
תאמת...גם אני ראיתי את זה רק בגלל

שיהודה היה המנחה..... אם בטלוויזיה חשבת שהוא נראה מושלם וחתיך, זה עוד כלום לעומת המציאות... במציאות הוא אפילו עוד יותר מדהים!! הוא גם אחלה של בנאדם.... יו איזה יפה הוא שר אתמול

קירי

New member
ראיתי בערך שניה מזה

ומה היה החולצה של יהודה?!?!? הלבנה הזאת?!?!? פיכס!

1טופיפי

New member
ל-SofyTofy...

היי. תראי את יכולה לרשום שוב את הכתובת של האתר שלך, כי שכחתי את הכתובת... תודה...

למעלה