מישהו ראה

A לוןA

New member
מצטער מוני

אבל לי ולך כנראה יש השקפות שונות לגמרי על בדסמ.
מערכת היחסים שנראית בסרט עונה על התפיסה שלי של בדסמ בערך כמו שאונס עונה על התפיסה שלי של יחסי מין.
בדסמ עונה להגדרות של SSC, אחרת זו סתם התעללות.
בסרט הזה אין הסכמה (ולא, הסכמה שמושגת תחת "אם לא תשכבי עכשיו עם 8 גברים את עפה מפה" היא לא הסכמה, היא אלימות והתעללות) ואין הרבה מאוד שפיות.

זה הופך את מערכת היחסים שם למערכת יחסים מתעללת כשאחד מכלי ההתעללות משמש גם הבדסמ. זה ממש לא בדסמ להשקפתי. ומפתיע אותי שלהשקפתך כן.

Dan_Kap_

Active member
מתגברים על זה כבר די הרבה זמן

השאלה האם הנשים שאתה פוגש מתגברות על זה.

מוניאמר

New member
לא. השאלה היא אחרת.

השאלה האמיתית היא:
מה זה עושה לך לנפש כשאתה מגלה שאתה אמנם בעד חופש ביטוי והבעה אך רק בתנאי שהוא יבטא רק את עמדותיך?

A לוןA

New member
כמה דברים

1. ברוכה הבאה לפורום : )
2. כשאת מדביקה קישורים, יש בתפוז בשורה בה את מדביקה את הכיתוב \\:http- צריך למחוק אותו ואז להדביק, ככה הקישור יעבוד.
3. בקשר לסרט-
הסרט מראה מערכת יחסים חולה ודי "מסובבת" בין גבר שחי בסרטים ובשקרים, אלים ושתלטן, לבין מישהי שגם היא בלשון המעטה לא ממש מהמיושרות ביישוב (סתם, ולא הדוגמא הקיצונית ביותר בסרט- את היית עוזבת בגיל 40 פלוס את החיים שלך כדי לעבור לקצה השני של העולם ולגור כשיפחתו של מישהו שדיברת איתו כמה שבועות באינטרנט ...??)
הסרט הזה מראה את כל מה שבדסמ הוא לא. שתלטנות, שקרים, הזיות, סימנים קלושים מאוד של שפיות, בטיחות או הסכמה.

וזה שמישהו קורא לעצמו אדון או שולט לא הופך אותו אוטומטית לכזה. אני קראתי לעצמי אלון ואין לי לא צמרת ולא שורשים

Cגלית

New member
אין שם שום הזכרה שקשורה לבדס"מ

גם לא המילה BDSM ואני חושבת שתרגום שם הסרט עוות.

אכן עוות-

במקור זה משהו כמו How to create a sex cult.
ועדיין - מישהו מהצד עלול לחבר בין הדברים ולהגיע למסקנות מעוותות

איזה סרט מצמרר

A לוןA

New member
בלי ספק

אבל זה העניין בטלויזיה הצהובה. הרי אפילו בכפוף לשמו המקורי של הסרט how to start a sex cult" הסרט לא מביא את הסחורה.
לא sex cult ולא נעליים. סתם גבר עבריין שקרן שתלטן אלים וגובל בסוציופתיות שמאכיל את הנשלטת הלא ממש אינטיליגנטית שלו בבולשיט על אלפי מאמינים כתות סודיות ומועצות גבוהות.

לא סרט על בדסמ ולא סרט על כתות סקס ולא כלום. סתם צהוב ודוחה ונמוך ומציצני. זה הכל.

The MVP

New member
לדעתי, להיות עבד של אשה...

זה הרבה יותר מספק.
כי נשים לא רק יותר יפות מגברים,
אלא בעיקר הרבה יותר חכמות...
נ.ב - פנוי להצעות...

amy3373

New member
צפיתי

קודם כל- תודה על הקישור. הסרט מעניין מאוד.

שנית, בניגוד לחלק מהכותבים פה, לדעתי זה לא שחור ולבן. בהחלט יש אלמנטים בדס"מיים. התשוקה שלה להתמסר, לעשות כל מה שהאדון אומר, הדילמות שלה, המצוקות... ומצד שני, הרצון שלו לשלוט באופן מוחלט, לבחון התמסרות, וההבנה שלו את הקשיים ואת הצורך של השפחה בביטחון.

אני כן חושבת שיש לו הפרעה פסיכוטית. זה ברור מאוד. ולגביה- אני לא חושבת שהיא באה לעניין ממקום בריא לגמרי. היא אמרה בתחילת הסרט משהו שלדעתי מגלם בתוכו את הסיבה העיקרית שהגיעה: "תמיד התעמרו בי, רק שהפעם זה עם קולר". לדעתי, אנג'ל חיפשה את הביטחון וההערכה לנכונות שלה לשאת את ההתעמרות, בניגוד לבעבר. היא חיפשה איזושהי לגיטימציה לתכונות הכנועות שלה.

כמובן שאם היא עזבה מאחוריה ילדים קטנים, יש בעייתיות חוקית ומוסרית עם העניין. מעבר לזה, אני לא רואה את מערכת היחסים הזאת בעייתית כמו חלק מכם. בסופו של דבר, כשהיא רצתה היא קמה ועזבה. לא בטוח שהיא סמרטוטית כמו שהיא עשויה להצטייר.

למעלה