מישהו ראה פרל הארבור? האם זה באמת כ``כ נורא כמו שהמבקרים כותבים שזה??
ר ** רוזבד New member 16/7/01 #2 ממש לא!!! לדעתי פרל הארבור זה סרט יפה מאוד עם אפקטים מעולים אני מאוד התפלאתי שבעיתונות קטלו את הסרט הזה
ממש לא!!! לדעתי פרל הארבור זה סרט יפה מאוד עם אפקטים מעולים אני מאוד התפלאתי שבעיתונות קטלו את הסרט הזה
ב בננה ירוקה New member 16/7/01 #3 כנ``ל!!! גם אני לא מבינה למה קטלו את הסרט! אח..... ואיזה שחקנים! LOL
T That Skeeter Woman New member 19/7/01 #6 פרל הארבור... אמרו לי, דווקא, שזה נורא יפה וחשבתי לראות את זה....עד כמה קטעי ההתפוצצות נמרחים?
M mor-co New member 20/7/01 #7 כבר למדתי לא להקשיב למקרים... אם יש מישהו בעולם שממש נגרר אחרי החברה זה המבקרים. ואני אסביר את עצמי. טיטניק - לפני שזכו בכל האוסקרים - הכי הרבה נתנו להם 3 כוכבים. אחרי האוסקרים - כולם היללו ושיבחו את הסרט ונתנו לו חמישה כוכבים.
כבר למדתי לא להקשיב למקרים... אם יש מישהו בעולם שממש נגרר אחרי החברה זה המבקרים. ואני אסביר את עצמי. טיטניק - לפני שזכו בכל האוסקרים - הכי הרבה נתנו להם 3 כוכבים. אחרי האוסקרים - כולם היללו ושיבחו את הסרט ונתנו לו חמישה כוכבים.
M mor-co New member 20/7/01 #8 למרות ש... אכן, בהתחלה כל ההתפוצציות זה היה נחמד..אבל נמאס..כמה כבר אפשר. אבלחוץ מזה - היה די נחמד. אפילו עמדו לי כמה דמעות בעיניים (ואני לא מרב ה לבכות בסרטים)
למרות ש... אכן, בהתחלה כל ההתפוצציות זה היה נחמד..אבל נמאס..כמה כבר אפשר. אבלחוץ מזה - היה די נחמד. אפילו עמדו לי כמה דמעות בעיניים (ואני לא מרב ה לבכות בסרטים)