מישהו ראה "עובדה"?

מישהו ראה "עובדה"?

היתה שם כתבה מאוד מעניינת על המתנדבים של זק"א. בין השאר התייחסו לאכילת בשר אחרי פיגוע, ולזה שהם פשוט לא יכולים לאכול בשר יום-יומיים ולפעמים אף יותר לאחר פיגוע, כי "הריח אותו ריח". וגם הגופה אותה גופה, רק של חיה ולא של אדם, רציתי להוסיף. והשאלה שלי היא כזאת. מתי בפעם הראשונה, לפני שנהייתם צמחונים, הרגשתם שאתם אוכלים גופה? מלידה? מגיל מסוים? בכלל לא? לי אישית זה קרה לפני קצת פחות משנה, כשהתחלתי להתעניין בנושא וללמוד אותו. כלומר, אף פעם לא חשבתי שאני אוכל פיברגלס, אבל פתאום זה התקשר לי, וכן, זה די הגעיל אותי... מה איתכם?

כמה שנים לפני

כשהתחלתי להתעסק עם כל הנושא של ניסויים בבע"J ולהחרים מוצרי עור. וגם הרבה לפני זה לא הייתי מסגולת לקנות בשר בסופר, או לראות בשר לא מבושל כי זה ממש הגעיל אותי.

חדף

New member
מעניין...

לדעתי זה יכול להיות סקר טוב (לא רוצה להעליב, אבל הסקר הנוכחי לא משהו
). אצלי זה בפירוש לא קרה. גם אחרי שנתיים של צמחונות, בשר ממש לא מגעיל אותי (להיפך, לפעמים הריח די מעורר תאבון אצלי). מסקרן אותי, איך זה קרה לכם? זה בא בפתאומיות או בהדרגה? זה הקשה עליכם לאכול את כל הטבעולים והתחליפים, שלכאורה גם נראים ומריחים אותו דבר?

yaeltal

New member
אני בעיקרון התחלתי

עם הצמחונות אחרי שפיזית לא הייתי יכולה לסבול את האכילה של בשר. לכן גם את התחליפים שמזכירים במרקם או בריח בשר אני לא מסוגלת לגעת. מהתחלה זה היה ככה, אבל עם הזמן זה "החמיר". הרבה יותר קשה לי לשבת ולאכול היום ליד שולחן עם אנשים שאוכלים בשר. רק הריח מהצלחות שלהם מוציא לי לחלוטין את התיאבון..

האפי לי

New member
חדף, זה בא עם הזמן לאנשים כמונו ../images/Emo13.gif

אפילו קרה מקרה שאני וחברה הסתובבנו בין דוכנים של פסטיבל כשבאחת הסנדוויצ´יות המוכר הגיע עם ביצים וקרא בקול לכל מי שרצה חביתה ולא היה. פתאום שתינו נעצרנו והסתכלנו עליו במין מבט המום כאילו הוא רצח מישהו במו ידיו.. הוא נבהל, ואני שמתי לב בפעם הראשונה שכל העסק נטמע בי

f rat1

New member
גם אותי בשר לא מגעיל בכלל

ולפעמים אני ממש מתגעגעת לטעם
הדבר היחיד שהגעיל אותי מאז ומעולם זה דגים!

ריח של גופות (לא לבעלי קיבה רגישה)

כן... מחריד קצת להגיד... אבל כשמגיעים לפצוע שסובל מכוויות חמורות (דרגה שלישית) - אין דרך יותר טובה לתאר את הריח יותר מ"ריח של על-האש". זה פשוט ריח של מנגל. לוקח איזו שניה או שתיים להבין שהבחור לא נכווה מברביקיו - אלא שהריח בא ממנו עצמו. אכן מחריד. אגב, גם לנפגעי התחשמלות קשים יש לפעמים ריח כזה... שיהיה לכם בתאבון יקיריי אוכלי-הבשר...

Yael Floyd

New member
אמממ.... אולי זה ישמע מוזר....

בסרט "החומה" של פינק פלויד יש קטע שהמורה מכניס את הילדים לתוך מטחנת בשר, וכשהם יוצאים הם ממש נראים כמו הבשר שסבתא שלי מכינה ממנו קציצות.. בעעע... מאז זה נורא הגעיל אותי, לא יכולתי לאכול ת´קציצות של סבתא למרות שזכרתי אותן כהדבר הכי טעים בעולם, וכל פעם שהסתכלתי על בשר זה היה נדמה לי כמו חלק מגעיל אחר..... עד היום נקניקיות מזכירות לי אצבעות של ילדים.

סיפרתי לך שיש לי 7 דיסקים של פלויד?

חיחי, אנחנו פשוט דומים מדי. לא יכול לחכות לראות אותך מחר ילדונת

למעלה