מישהו ראה ? מישהו שמע ?

מישהו ראה ? מישהו שמע ?

מה קורה השנה עם טור דה ישראל ? אחרי שהוא בוטל שנה שעברה החליטו לרדת מזה ולא לקיים את המסורת יותר ? או שרק אני מנותק ולא הגיעו אלי הפרסומים ?

rmiri

New member
בוא לטור דה ראשון

בינתיים ידוע לי שאין השנה ושיש מטולה אילת ביום אחד. מה דעתך להגיע לטור מראשון לאילת ביומיים? קצר מדי?

Lance_Armstrong

New member
מירי

מירי, מה המצב? תגידי, את חושבת שאני יוכל להגיע למסע ממטולה עד אילת? כמובן אם יהיה לי את הכושר המתאים אבל כאילו לגיל שלי יש בכלל אפשרות? בכל אופן... אני אשמח לבוא לאחד מהאימונים הארוכים שאת מארגנת... את יכולה לשלוח אי מייל.. אני מקבל ישר ברגע ששולחים לי... זה פתוח 24 שעות... בתודה מראש. איתי.

שמעתי אימונים ?

קודם כל אני פשוט רוצה להמשיך את המסורת שהתחלתי בה ב 98 ו 99 ולעשות טור מלא כל שנה... אם לא אז אני בוודאי אסתפק בטור דה ראשון (בהנחה שאני אחזור לכושר ואשיג שחרור מהצבא). דבר שני עם כבר שמעתי אימונים אז איפה מתי על מה (כביש, שטח ?) ואני מוזמן ???

rmiri

New member
אברר לכם אם יש טור ממטולה,אימון

אופניים ביום שבת הקרוב במשולש. בן כמה אתה ומאיפה?

rmiri

New member
קרוב

בקרוב 24 מראשון. מה המהירות הממוצעת שלך?

התנוונות מוחלטת... ../images/Emo4.gif

המהירות הממוצעת שלי בטור האחרון (99) הייתה 24 קמ"ש אבל אז הגעתי לצבא (נכון זה לא תרוץ) ולא היה לי אתגר ברכיבה אז הזנחתי לגמרי את הרכיבה והכושר בקנטים... בתקופה האחרונה (שבוע) התחלתי לחזור לרכב אבל יש לי עוד על מה לעבוד והרבה. עד היום רכבתי לבד (מקסימום השתרך אחרי פה ושם חבר עם אופני הרים...) ולא השתתפתי באף ארוע חוץ משני טורים מירי, אם בא לך לקבוע רכיבה או משהו בסגנון תרימי טלפון 952508-054

Lance_Armstrong

New member
מירי

אני מעוניין לבוא! אני אבל מאוד איטי מסתבר... כאילו המהירות הממוצעת שלי זה 25 קמ"ש אם זה טוב בשבילכם אז סבבה!!! אז בכל אופן, אני מעוניין לבוא לרכיבה המגניבה, אז אני אדבר איתך בקשר לזה בהמשך... דכ"א אני אספיק להגיע לראות את התחרות ביום שבת בלי-און נכון? ומה קורה איתך מירי? למה אנחנו לא רואים אותך מתחרה???

rmiri

New member
אני בטריאתלון וריצה

אני אוהבת קצת מכל מקצה, אני לא הכי טובה באופניים יום שבת הזה ניהיה שוב כנראה 15 רוכבים ויותר שנעשה חלק 65 ק"מ מראשון וחלק 85 ק"מ מראשון. יוצאים ב 6:15 מהקאנטרי. תבוא לא משנה מה המהירות אתה תספיק להגיע. שבוע שעבר הספקתי לנוח אחרי הרכיבה וסוע ללי און.

עם עלות השחר

בהנחה שאני אצליח לשנורר את הרכב של ההורים בשביל להגיע לראשון, איפה אני מוצא את הקאנטרי ? בידע הבסיסי שלי לגבי ראשון אני מכיר את קניון הזהב ומשה דיין וזהו פחות או יותר... ויש למישהו מהקבוצה פלאפון בשביל שאני אוכל לקבל הסברים באון ליין למקרה שאני אסתבך ?

rmiri

New member
מחלף חולות

תמשיך לכיוון ראשון. יש רמזור אחד ימינה לרחובות ויבנה ושמאלה לת"א. אתה ממשיך ישר וברמזור הבא ימינה ושוב ימינה בפניה. יש שלט גדול בצומת עין הקורא של הקאנטרי

למעלה