מישהו ראה לאחרונה AXN???

shay2001

New member
מישהו ראה לאחרונה AXN???

בקיצור ממש התרגשתי היום כשראיתי ב AXN פרסומת לסידרה שחיכית לה הרבה זמן: Project X או בעברית פרוייקט X (איזה הבדל
) בקיצור זהוי סידרה המבוססת על הקומיקס פרוייקט X שגם הוא מבית Marvel (אם אני לא טועה) שהם היוצרים של X Men ספיידרמן... בן הסדרות החדשות 7 ימים וסנטינל סדרות נהדרות... אגב צופי Yes היקרים: גם אם תעשו שמיניות באוויר לא תזכו לראות את הערוץ הנפלא הזה (שמן-הסתם גם משודרת בו העונה החדשה של הישרדות 3 אפריקה) אז לבנתיים תמשיכו לצפות ב"שידורי האיכות" שלכם ב Yes+ או ב YTV המזעזע המנסה להיות חיקוי מאוד צנוע של ביפ שלא רואה אותו מרחוק... רחוק מאוד...

Mutant X

זהו שם הסדרה במקור. גם אני מחכה לה. אגב, מישהו כאן צופה בסדרה cold squad? ("תיקים מהעבר") - גם באותו ערוץ? סדרה לא רעה בכלל. בקרוב פרקים חדשים! סוזן

shay2001

New member
אני חושב שראיתי פרק או שניים

נחמד מאוד יצא לי לראות ANX בארה"ב ושם המתכונת קצת שונה והרבה יותר אקשנית וחדשנית מהשלוחה הישראלית

קולד סקוואד וסנטינל../images/Emo41.gif

שתי סדרות מדהימות ! מזל שהם קנו את סנטינל כי ממש התגעגעתי לזה ובאמת מתי תהיה העונה הבאה של קולד סקוואד?? הפרק האחרון בעונה השלישית היה ממש מותח בכלל אל תתנו לשם שלי לבלבל אתכם סדרות בלשים ומדע בדיוני הכי שוות !!

@יעל@

New member
AXN

משדרים את זה רק בAXN והיסניקים יכולים לסבול ולאכול את יס שואו שלהם

shay2001

New member
אגב קומנדר...

את ידעת איזו עוד תכניות עתידות לעלות ב AXN בקרוב?

shay2001

New member
אנדרומדה באמת סדרה מעולה

אגב יש לה אתר באינטרנט? ובעניי הם הם כבר קנו את אנדרומדה שיקנו את בבילון 5 או קרוסייד (סדרת ההמשך לבילון 5). או אם כבר שיקנו את ג´רמיה (סדרה מהיוצרים של בבילון 5 וספיידרמן) - סדרה מבטיחה מאוד שכעת משודרת ב sci-fi channel האמריקאי

shay2001

New member
לדעתי

AXN צריך להתחיל לעבוד לפי המתכונת האמריקרית ואז הוא יהיה הרבה יותר פופלרי... דבר שני אם כבר רוכשים סדרות מדע בדיוני חדשות שירכשו את ג´רמיה (סדרה מדע בדיוני חשדה מהיוצרים של בבילון 5 והכותבים של ספיידרמן)... או שסתם ירכשו את בבילון 5 (באמת התגעגנו) ו/או קרוסייד

@יעל@

New member
היי היי היי

אני מבקשת! לי אין יס. אני לא מחוברת לשם, לא מתכוונת להתחבר לשם ואשאר נאמנה ל AXN ולכבלים ולאינטרנט שלהם שיבוא בקרוב, לא לכל אנשי הפורום הזה יש יסססססס.... ואני חייבת להגיד שAXN זה באמת ערוץ מצוין עם סדרות טובות (למרות שהשרדות אני לא ממש מחבבת) ושימשיכו ככה.... (ושיקנאו מנויי יססס שאין להם את הערוץ הזה....)

למעלה