מישהו ראה היום כלבוטק?

Nightmare18

New member
מישהו ראה היום כלבוטק?

היי אני חדשה כאן... היום שיבכו בטירוף את החלב בתוכנית כלבוטק בערוץ 2... הם עושים עלינו קופה , על הבריאות שלנו...בישביל שיהיה להם הרבה כסף... ולמה אדם שמן עם רגל אחת בקבר כמו רפי גינת אומר לנו מה לאכול? זוועה!!!!!!!!!!

d a p h n a

New member
למה כדי להעביר את הנקודה שלך...

את מרגישה צורך לנקוט בשפה מפלה ודוחה כמו "אדם שמן עם רגל אחת בקבר"? יש הרבה אנשים שמנים שחיים חיים ארוכים ובריאים.

Nightmare18

New member
אוקי משום ש...

האיש הזה משקר לכל עם ישראל וממליץ לנו לאכול חלב ... הוא מקבל הרבה כסף בישביל להמליץ לנו לאכול רעל... הרבה מאוד כסף... מכל חברות החלב... אז אנשים שלא יודעים ולא למדו ולא קראו מאמינים לו והולכים וקונים מוצרים כאלה בשפע ... וגורמים לו ולכל החברות חלב להתעשר...

Nightmare18

New member
מה קשור אנשים שמנים אני דיברתי על רפי גינת

אני לא מבינה למה את מתייחסת למשפט הזה ... עוד שניה גם תגני על רפי גינת... הבן אדם שמן ומושחת... מה שניסיתי להגיד בכך שתיארתי את המראה החיצוני שלו הוא שהוא האדם האחרון שצריך להגיד לנו מה לאכול- הוא לא דוגמא... אם היה אדם רזה בלי מחלות הייתי אומרת אולי הוא צודק... אבל האדם שמן מואד ובטח יש לו אין סוף מחלות והוא ממליץ לי לאכול חלב... מישהי פה ריגשי!

d a p h n a

New member
כי את בוחרת להתקיף מישהו בגלל איך שהוא נראה

ולהניח כל מיני הנחות על הבריאות שלו בגלל איך שהוא נראה. יש אנשים שמנים שהם חולים, ויש גם אנשים שמנים, אפילו שמנים מאוד, שהם בריאים לחלוטין. האמירה שלך היתה אמירה מכוערת כלפי אנשים שמנים, ואת רק ממשיכה עם הקו הזה.

Nightmare18

New member
תשמעי היה לי ממש עצוב לקרוא את מה שכתבת

אדם שמן שהוא בריא? עוד שניה תגידי לי שמקדונלדס מרפא מחלות... כל אדם שמן יש לו סכנה להתקף לב,סכרת,תסחיף וכו... ומי כמוני יודעת...אני לומדת את זה... את לא תקבלי התקף לב בגיל 20 אבל התקף לב הוא משהו שנברא במשך שנים... וזה מתחיל מגיל צעיר מאוד... ככה ששום אדם שמן הוא לא בריא... אני לא בחרתי להתקיף מישהו בגלל איך שהוא נראה ... אני התקפתי מישהו בגלל שהוא ממליץ למדינה שלמה לאכול רעל... שממליץ לך לאכול רעל ומשכנע אותך שאם לא תאכלי את הדבר הזה יברח לך סידן הוא בסדר? למה אדם שמקרב הרבה אנשים למחלות הוא בסדר? ולמה לעזעזל את מצדיקה אותו? ולמה בחרו אדם שמן ללמד אותי על בריאות? שילמד את עצמו קודם. יש לך רגישות עם שמנים. סבבה. אל תפילי את זה עליי.. ואל תסלפי את דבריי...

d a p h n a

New member
מה שאת אומרת מעציב אותי

כן, אנשים שמנים נמצאים *בסיכון מוגבר* למחלות לב, סוכרת ועוד. אבל, זה לא אומר שכל אדם שמן ילקה במחלות האלה, וזה לא אומר שאין אנשים שמנים שהם בריאים. יש הרבה אנשים שמנים שהם חולים או נעשים חולים. ויש גם אנשים שמנים שמתעמלים באופן קבוע, שנמצאים בכושר גופני מצויין, שלחץ הדם שלהם תקין, הכולסטרול שלהם תקין, מצב הסוכר שלהם תקין, כל שאר המדדים שלהם תקינים, והם חיים חיים מלאים, בריאים וטובים. ולעומת זאת, יש הרבה אנשים רזים שסובלים מאין ספור מחלות. אני כמובן לא מנסה לעודד אנשים להיות שמנים או טוענת שלהיות שמן זה בריא. אבל להגיד שכל אדם שמן הוא "חולה" או "עם רגל אחת בקבר" זה גם לא נכון וגם מאוד פוגע ומעליב באוכלוסיה שלמה. הנה דוגמה אחרת: לאפרו-אמריקאים יש סיכון מוגבר משמעותית למחלות לב. זה הוכח באופן חד משמעי וסטטיסטי. האם תעלי על הדעת להגיד משהו כמו "איש אפרו-אמריקאי עם רגל אחת בקבר" רק בגלל שיש לו סיכון סטטיסטי מוגבר למחלות לב? אני מאמינה שלא, כי זו תהיה אמירה גזענית ודוחה. ובאופן דומה גם אפלייה של שמנים היא אפליה.

Rohlf

New member
את מסוגלת לגבות את הטענות שלך?

עם עדויות מהיימנות? את מסוגלת להביא עדויות חותכות שרפי גינת מקבל כסף מחברות החלב? כי אם לא, אז זו הוצאת דיבה. את מסוגלת להביא ראיות שחלב זה "רעל"? את למדת את הנושא? את יכולה לתאר בדיוק את ההשפעות של חלב על גוף האדם?

אי גיבוי הוא אינו זיכוי מאשמה

ואם קצת היית מבין איך המערכת עובדת אז בכלל לא מדובר פה על משהו לא חוקי זה לא נעשה בשקט בחדרי חדרים בצורה זדונית זה נעשה בגלוי בקידום אינטרסים אישיים של חברים בעמדות מפתח בעלי הון כלכלי חזק שהם משפיעים על התעשיה ,על הטלוויזיה ועל מה שאנחנו רואים , כמו הפוסט שלי למטה אני מציע לך לראות את הסרט "שיטת השקשוקה" כדי להבין - תחזור אחרי שראית אותו ואז תגיב. לגבי העובדה שחלב זה רעל זה מגובה באינספור ראיות ומחקרים , החלט מהעובדה המדעית שמעל 80% מהאנשים חווים ירידה באנזים לקטז בגוף וכתוצאה מכך היכולת לעיקול הלקטוז יורדת . וכלה בסטטיסטקות לגבי צריכת החלב במדינות וכמות מחלות מסויימות . ועוד מחקרים רבים - תקרא את הספר מחקר סין או שלל ספרים אחרים בנושא כדי להבין.

Rohlf

New member
למה את לא עונה?

שאלתי אותך שאלות רלוונטיות. את תמיד נותנת לאחרים לדבר בשבילך?

Nightmare18

New member
הבחור ענה מצויין

ואין לי כוח להסביר שמתי לב שכולם פה מאוד תוקפניים... חבל על הבריאות שלי... כמו שידוע לך... לא רק חלב גורם לסרטן... אלא גם עצבים... או שגם על זה תתווכח איתי? שלום שלום.

Rohlf

New member
ענה מצויין, אבל לא על השאלות שלי

את האשמת את רפי גינת בקבלת שוחד מ"קרטל החלב". האם יש לך הוכחות לכך? האם יש לך ולו מחקר אחד שמראה שחלב גורם לסרטן. אגב, שימיי לב שכולם פה דיברו איתך ברוגע ונועם, את זאת שבאת והתחלת לתקוף. שימי לב שרק בהודעה הראשונה שלך יש 10 סימני קריאה.

Rohlf

New member
שמתי לב שטבעונים אוהבים קונספירציות

למעשה, מועצת החלב מנסה להשתלט על העולם, נכון? אתה טוען "אי גיבוי הוא אינו זיכוי מאשמה". איזו אשמה? כל אחד פה יכול להאשים כל אחד בכל דבר. לך יש איזשהן הוכחות התומכות בהאשמות?

זה דיי ברור לא?

יש הוכחות שחלב הוא אינו בריא הכתבות כולן עסקו בדמגוגיה בכמה המוצר הצמחי לא בריא ללא הזכרה פעם אחת של כמה מוצרי החלב אינם בריאים. לפי העובדות למעלה זה לא ברור שהכתבה היא מגמתית? אחרי שביססנו את העובדה שהכתבה היא מגמתית - יש לשאול למה למה עיתונאי שכביכול אמור להיות נטרלי עושה כתבות מגמתיות - מה יכול להיות האינטרס שלו ? ואז התשובה גם כאן ברורה האינטרס שלו וזה בכלל לא קונספרציה אתה לא מבין שככה פשוט דברים עובדים - האינטרס שלו כמו האינטרס שלך,כמו האינטרס של כל מי שגודל ומתחנך בכלכלה קפיטליסטית הוא כסף פשוט מאוד. זה לא קונספירציות כמה פעם אפשר להגיד את זה - זה המצב הטבעי וההגיוני של התנהלות העולם במערכת קפיטליסית (ולא רק קפיטליסטית - כל מערכת מבוססת תחרות על משאבים) זה פשוט הדרך להתקדם להשיג יותר ככה זה בנוי אנחנו רוצים יותר כסף זה לא משהו שמחדש למישהו. ברגע שהרצונות שלנו הם כאלו אנחנו מסוגלים לעוות את המציאות להתאים לצרכים שלנו - זה גם משהו מאוד טבעי. כמו שמקדונלדס מנסים לשדר לאנשים שהם נהיו בריאים כשהם לא בריאים וזה ברור ככה גם תעשיית החלב עובדת וכל התעשיות . זה לא ברור שלחברות עם הרבה כסף יש השפעה על דעת האנשים - אם יציעו לך עבודה עם שכר גבוהה בחברת החלב הלחץ החברתי והכלכלי בתוך העבודה שם יגרמו לי ולך ולכולנו לראות דברים בזווית הצרה שהם רואים אותה ואם לא אז פשוט לא תשאר לעבוד שם ויהיה מישהו אחר שכן שרואה את הדברים ברוח החברה , ואם כולם היו מתנגדים לחברה בתוכה אז ברור שהחברה לא הייתה קיימת אבל למעשה כשהוקמו התעשיות האלו הנתונים האלו על הבעיות לא היו קיימים ולאחר שהחברה הוקמה והתגבשה כגוף כלכלי ענק אז כבר הביסוס שלה קיים ולכן גם היכולת שלה לגרום לאנשים לחשוב מה שהיא רוצה שהם יחשבו . תראה דוגמא למשפט של מפרסמים "אם אתם יכולים להגיע לילדים עד גיל שנתיים, ולכוון אליהם פרסומות בצורה בלתי פוסקת בין הגילאים 3 ל-8, אז הם הופכים לצרכנים לכל החיים של המוצר שלכם." קווין אולארי, נשיא חברת השיווק Learning Company זה לא ברור שזה מה שקורה? לא ברורים כאן המניעים וצורת המשחק? הם מצהירים על זה בעצמם שהמטרה שלהם היא למכור כמה שיותר כל החיים ואם זאת המטרה כמו שציינתי אז דרך השגת המטרה היא מאוד ברורה.

שלום ../images/Emo140.gif גם אני ציפיתי לתוכנית...

ואז צפיתי בה... קיוויתי לתוכן אחר..אבל כנראה שהציבור עדיין לא בשל לכך.. ובכל זאת מצאתי נקודת אור קטנה אולי יותר אנשים יקראו את הרכיבים על המוצרים שהם רוכשים ובעקבות כך יאכלו בריא יותר

למעלה