מישהו ראה את מק'קארטי ?

מישהו ראה את מק'קארטי ?

אשמח לקבל מידע על הסמינר, וגם תשובה על שאלתי, האם אכן מה שהו עשה זה מאין קרב מגע לא מוחכם (זה מה שנראה לי מהתמונות שסלבו פירסם)?

התנועות של מק'ארתי

התמונות שהועלו לפורום צולמו באימון שהיה מבוסס על כל מיני יישומים לקראטות מקראטה - רובן קאטות של גוג'ו ריו. באופן כללי, קצת קשה להתרשם מתמונה/תנועה אחת ולסווג את הטכניקה לשיטה ממנה נלקחה התנועה - במיוחד כשקרב מגע מבוסס על מגוון אומנויות לחימה. אגב, בסוף אותו שיעור, באחד ההסברים של פטריק מק'ארתי, הוא הסביר שאם ניקח אדם עיוור (באופן תיאורטי) ונעמיד מולו לוחמים ממגוון שיטות היד הריקה כשכל אחד בא ותוקף אותו בתורו - הוא לא יידע להבחין על סמך המכות שקיבל, איזה לוחם תקף אותו ובאיזה סגנון השתמש. נקודה מעניינת למחשבה.

שו בידאק "קרב מגע לא מוחכם" ../images/Emo35.gif

ומהוא "קרב מגע מוחכם" אם יואיל כבודו

Pyongwon

New member
מה שכן, אני אישית מאוד נהניתי מכך

שלמרות שאני אישית לא עוסקת בקראטה, קיבלו אותי ממש יפה! אוירה די נחמדה בכל המועדון. לצערי, לא יכולתי להישאר עד הסוף (צריכים לעבוד!) אבל אפילו כאלה כמוני יכלו להנות מהאימון / שעור. אני לא מנסה להיות חכמה ולומר שאני יודעת הכל (מי כן?) אבל לעניות דעתי הקטנה, לא היה שום קרב מגע באימון. היה הרבה הגנה עצמית, ניתוחים. ומה שהכי נחמד, שאני מכירה מקיטו דאנג (תותח של בחור, אין כמותו! פשוט הדבר הכי קרוב לאל של אומנויות לחימה ובעיקר טאקוונדו שאני מכירה!) - אין את ה"אני כך ואני כך" אלא יותר העניין של "בואו נעבוד ביחד כולנו בשותף" לעומת "אני המלך, תעשו מה שאני אומר" עניין. קיצור - אפילו אם משיטה שונה אתה / אתם, כדאי לבוא. דעתי הצנועה. ג'ס. כל עוד

Pyongwon

New member
לא קרב מגע ולא בטיח.

הייתי היום באימון עם מקארטני, היה נחמד למדי. עובד על הסטוריה של אומנויות לחימה גם ספורטיביים, גם לא. סה"כ מנתח קאטות, אפליקציות, די נחמד. גם די פתוח לרעיונות. אם תוכל להגיע, שווה. ג'ס.

קאוס

New member
הערה לא חכמה ולא"מוחכמת"

לצערי לא השתתפתי הפעם בסדנה אבל זכיתילראות את קיושי מק'קארטי בביקורו הקודם אצל דר' רוני קלוגר. אין שום קשר לקרב מגע ולא דומה בכלל !!! הבן אדם מומחה עולמי ובעל שם כהיסטוריון יחיד במינו שחקר וחוקר אמנויות לחימה ובמיוחד אלו של אוקינאווה. אני מעריך שהקשר הטוב שלו עם רוני קלוגר נובע מהעיסוק של רוני בקארטה אוקינאוי ומהכרותם ארוכת השנים. פטריק מק קארטי לא רק מדבר וכותב הוא מבצע מיומן ומדליק ומנתח קאטות ומיישם את התנועות ברמה הגבוה ביותר וביעילות משכנעת. גיא, קצת דרך ארץ ותרבות דיבור לא תזיק -

cincin

New member
תעויות

בתור סנגורו מיוזמתי נראה לי שהבחור פשוט קצת טעה בכתיבתו (שהו = שהוא, מאין = מעין וכו') לא התרשמתי שהוא זלזל (אפילו שאתה שמעת צליל של זלזול..) אלא ניסה להבין את הקרב מגע שלכאורה היה, נסו רגע של הבנת האדם , שבוע טוב לכם ומשתתף בצערכם על מותו בטרם עת של רנטיסי

Pyongwon

New member
אל תירד על גיא. אם הוא רוצה לבוא,

אז שיבוא! כנ"ל אם פעם יופיע שם כמו "קיטו דאנג" - אם תוכל להגיע אליו - אז תגיע. אבל אל תשפוט לפני שהגעת! גם רוני וגם רוברט אנשים נחמדים ופתוחים - לא סגורים. וסתם, למה לא לבוא לאימונים אצל אחרים? לומדים הרבה, ולפעמים גם לומדים מה לא לעשות לעומת מה כן לעשות. לא מזיק. דעתי הקטנה - לשמור על ראש פתוח, כמה שיותר. רוברט ידע שאני מטאקוונדו - עקב החליפה :)) ) והזכיר את זה. נחמד. בוא לאימון, תראה מה יש. דעתי - די נחמד שם! ג'ס.

למעלה