מישהו ראה את "העבד" ?

השכבה שלנו יוצאת להצגה הזאת

ביום שבת יום לפני פורים. אז אל תהרוס לנו! אחרי זה נדבר על זה...

YARONֹR

New member
אני אספר לכם קצת...

אני אתחיל בזה שמדובר בחוויה תיאטרלית מאוד יוצאת דופן במובן החיובי של המילה. הסיפור עצמו, ממש לא קל. מדובר בסיפור אהבה עצוב שמתרחש באירופה שלפני השואה. הרבה אנטישמיות, דת ופרימיטיביות. המשחק, העיצוב, הבימוי, התאורה, המוסיקה והאפקטים לוקחים את המחזה הזה למקומות מרחיקי לכת. בכנות, זו אחת ההצגות היותר מיוחדות שראיתי, למי שאוהב תיאטרון, אפילו קצת, זו תהייה חגיגה אמיתית. תהנו....

PunkInDrublic

New member
תודה ירון :)

ולמוכתמת, 1. אני נקבה. 2.ביקשתי חוות דעת, לא את התסריט או שום דבר שחושף פרטים מההצגה. רק דעה. 3. אני בטח ובטח שלא אהרוס, כי גם אם יחשפו כאן פרטים על ההצגה את לא חייבת לקרוא\לפתוח את ההודעה. תודה שוב ל-ירון. ורד

העבד- בתיאטרון גשר

העבד בתיאטרון גשר היא אחת ההצגות המומלצות מבחינת תאטרונית וכמו שכבר נאמר כאן באחד ההודעות, היא מומלצת יותר לאוהבי וחובבי תיאטרון באשר הם. העיצוב של רקפת לוי הוא כרגיל- מדהים, ממשיכה ליצור עבודה יפה בפיאות ובעיצוב במה הפעם מנימליסטי. באשר למשחק- יבגניה דודינה וישראל דמידוב עובדים יפה יפה ביחד ומעבירים את סיפור העלילה בצורה די זורמת למרות שהסיפור קשה להבנה כמו תמיד עם המבטא הרוסי... סך הכל- ערב תאטרון מושקע במשחק בעיקר. תהנו!

אניטה007

New member
על "העבד"

בגדול - אני ממליצה על ההצגה בחום. הסיפור הועלה על הבמה בצורה מאוד יפה,המשחק של ישראל דמידוב ויבגניה דודינה היה מעולה,אם כי יש לציין שהמבטא הרוסי די צרם לי באוזן (ואני דוברת רוסית,אז מעניין איך זה היה לצברים שישבו באולם...) היו רגעים בהם זה היה מרגש,עצוב ובסך הכל הצליחו להעביר בהצגה הרבה מסרים ותחושות שלא תמיד קל להעביר לקהל. משהו שיש לשים לב אליו כשאת קונה כרטיסים - אם את רוצה באמת להנות מההצגה,קני כרטיסים כמה שיותר קרוב לבמה - אחרת זה פוגם בצורה די מזעזעת בהנאה. אני לצערי ישבתי בעליה אי שם בסוף...בקושי ראיתי את הדמויות,לא ראיתי בכלל את הפנים של השחקנים
דבר נוסף שהפריע לי - למיטב זכרוני זוהי לא הצגה קצרה כך שאם את לא ממש מרוכזת בה,זה עלול להיות מאוד מייגע.

למעלה