מישהו ראה את הסרט: Boa VS. Python?

katadgi

New member
מישהו ראה את הסרט: Boa VS. Python?

נשמע סרט חמוד לחובבי נחשים
בכל אופן הנה הקישור לטריילר

BabaGee

New member
לי זה נשמע בדיוק להפך.....

זה סרט שמציג נחשים כמפלצות וממש לא יעזור לאנשים שלא חובבי נחשים להתקרב לתחום אלא רק יחזק פוביות שקיימות ממילא. לא נראה לי שחובב נחשים יאהב את הסרט הזה כמו שלא שמעתי על חובב נחשים שאהב את הסרט אנקונדה ,שם הציגו את הנחש (שאני מסכים שהוא נחש מסוכן) כמפלצת נקמנית שכל מה שהיא עושה זה לחפש אנשים בנהרות והורגת אותם. אנשים ראו את הסרט הזה ובשבילם האנקונדות הפכו לנציגות של לוציפר על כדור הארץ, חבל !!

מילת

New member
../images/Emo4.gif

המון סרטים מייצגים את הנחשים כמפלצות למשל אנקונדה

Or Jacob

New member
חחחח בליונטוורק תירגמו את השם

של הסרט ל "נחש החנק נגד נחש הפיתון" חחח איזה טיפשים.

טיפשים?

קודם כל ...אתה יודע מה השם העיברי לבואה?.... רב חנק... דבר שני... נראה סרט מטומטם מאוד

Or Jacob

New member
זה לא חשוב קוראים לו בואה

ולהגיד "נחש החנק נגד נחש הפיתון" זה שונה מלהגיד"רב חנק מול פיתון". כי פיתון הוא גם נחש חנק . זה כמו להגיד"אירופה נגד צרפת" והסרט באמת ניראה מטומטם ביותר .

katadgi

New member
רב חנק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

התרגום העברי לבואה קונסטריקטור זה לא נחש בריח

GUYLI9

New member
"אנקונדה 2"?

זה סרט כמו אנקונדה וגודזילה ביחד! אנשים ממש מטומטמים! בהתחלה אנקונדה, עכשיו זה בואה, מה יהיה אחר כך? פיתון מתכדר???!!!!

AB15

New member
לא לא אחרי זה יהיה

המילק והבירית יוצאים להרוס את העולם חחחחחחחחחחחחחחחחח

AB15

New member
טעות שלי..יהיה--->

הנימונים מכים בשנית חחח עזבו אותכם סתם מפחידים ומלחיצים את האנשים היום אנשים רואים תולעת קמח צועקים נחש נחש ומורידים עליו נעל ואז הם רצים לספר שהם נתקלו בצפע בוגר ונאבקו איתו עד שהם הרגו אותו..

GUYLI9

New member
וגם הגודזילה עיצבנה אותי!

הגודזילה היא איגואנה!!!!! חמודה שאוכלת עלים וצמחים! והם עשו שהיא תוקפת ספינה ושוברת בתים! אם איגואנה רואה משהו מלפני היא לא תיכנס בתוכו היא תעלה עליו(מניסיון)! וגם שמו לה מלא דגים לאכול והיא אכלה את זה במפלצתיות! ממתי איגואנות אוכלות דגים? טוב שלא עשו שהיא מכישה אנשים למוות! והתינוקות שבקעו היו יותר דומים לדינוזאורים מפארק היורה! הם בחיים לא יתקפו מישהו! בסוף יצאה סרט- שובו של התיקן הלוחש! או - האוגר הסיבירי 2!

GUYLI9

New member
מרוב עצבים

שכחתי כמה אותיות והוספתי לחלק כמה... תתגברו

katadgi

New member
ראיתי עכשיו את הסרט Boa vs. Python

והסרט ממש רע, הבואה והפיתון נלחמים שם כאילו אין מחר הם אכלו שם אולי 50 בני אדם (טוב שלא נסחפו) והם לא מפחדות לא מרכבת שטסה להם מול העיניים וגם כדורים של רובה לא משפיעים עליהם לכל מי שהולך לראות את הסרט אני ממליץ שימיר את זמן האיכות שלו בצפייה באיזה סרט על נחשים בנשיונל ג'אוגרפיק

למעלה