מישהו ראה או שמע..

-וונדי-

New member
מישהו ראה או שמע..

את השיר של ג`ניפר לופז- Play ??? אם הקשבתם למילים, בטח אתם כבר לא אוהדים שרופים של ג`ני, ואם אתם לא יודעים אנגלית, תמשיכו להקשיב לשירים שלה !! לא נורא, יום יבוא ותדעו אנגלית...מה שאני מנסה להגיד זה- שהיא פתטית, מעוררת רחמים, ולא מחדשת...(הייתי צריכה משהו שלישי), אז חברים פעם הבאה שאתם מקשיבים לאיזה שיר, תקשיבו גם למילים, זאת הסיבה שהרוק מנצח את הפופ. לא שאני איזה פריקית של רוק, אבל אם תשמעו כמה שירים של אירוסמית`, לד זפלין ושות`, תראו שזה משהו אחר. ולא- לא יכולתי לכתוב את זה בפורום מוזיקה ! (אם יש דבר כזה)

Levinzone

New member
זאת בדיוק הסיבה

שלא שומעים או רואים שירים של ג`ניפר לופז וחברותיה... אני לפחות... אבל כמובן שחייבים לחרוש עליו בגלגל``צ וגם בעבודה.. אז כן.. Play my motherfucking song פוסטמה....(לא את.. ג`ני`לה). -יעל-

Black Star

New member
אני לא חושבת שמישהו פה...

הוא מחובבי הפופ. איכשהו אני חושבת שכולם כאן מספיק אינטיליגנטים בשביל *לא* לאהוב פופ ממוסחר... אני דווקא ממש נהנית מהקטע שהיא צועקת play my mother fucking song. זה ממש משעשע אותי. כנראה שככה היא נהייתה לפתע פתאום כזו סופר-סטארית- פשוט באה וצרחה על כולם play my mother fucking song or my ugly big boyfriend (now ex...) Puffy would come and hit you and smack your ass like he did to 2pac! טוב, או משהו :) סורי, אחרי מתכונת, אני צריכה להתפרק קצת.

Hell is beige

New member
מלים כדורבנות

דשא! אמנם לא אינטיליגנט (למרות שגורמים מסויימים החליטו שהוא כן ואף רצו לשלוח אותו לכיתת מחוננים [הבאיומי מזלג], אבל דשא! יצא מזה ו-ב-ג-דול) אבל הוא אוהב רוק. דשא! מתחבר למלים ולצליל המנסר. ובלי קשר למילים (עובדה שדשא! מחבב גם את אינפקציה [לא איכפת לי מה תאמרו, טניס זה גאונות]) כי ג`ני וחברותיה פשוןט עושות לדשא! כאב ראש עם המונוטוניות.. כן, דשא! גם מתחברת למילים (פה קובי נכנס לתמונה) ולדעתו אם קובי היה עובד עם אינפקציה היה יופי טופי.

Black Star

New member
קובי אוז?

אוקיי.. אוקיי, אני יודעת שהוא נחשב בערך היוצר הכי מוערך בעולם. וכן, הוא אכן מוכשר ויש לו שנינות. אבל מה שהוא כותב לשרית חדד? זה פשוט בושה... עם כל הכבוד ל``לשון העם`` והעובדה שהוא כותב מילים ששכבה מאוד גדולה מזדהה איתן ולכן אוהבת אותן... ``תשתוק תשתוק``? ``תלך כפרה עליי ותנשק כפות רגליי``? והפואמה הידועה: אני אולי תמימה, וזה הסוד שלי אתה בשבילי לא סתם ידיד שלי החברים אמרו אתה לא בשבילי אז אל תשחק ברגשות שלי מצטערת, אני לא רואה עדיין את הגאונות. חבל שבן אדם מוכשר יורד ברמה שלו רק כדי למצוא חן.

Hell is beige

New member
דשא! מסכים

שמוטי זאת ירידה ברמה (שקט נו), אבל בכ``ז קובי הוא שלאגר לא נורמאלי כפי שהוכח בדיסקו מניאק (שקצת נהרס עם כל האלקטרוניזציה הזאת, אבל עדיין היה חביב מאוד למרות המקורות המזרחיים, ובלעדיים היה ממש יצצירת אומנות לדעת דשא!) אז קובי אוז גאון בחסד... חבל עליו, דשא! עדין מעריך את קובי, היאש ופאות הלחיים! קובי - אם אתה שומע את זעקותיהם של דשא!ים כמונו, בבקשה, תחזור לעצמך, זרוק את שרית חדד ולמען השם תעלה את הרמה של לוונטין, כי אנחנו יודעים שאת מסוגל שלך, מכל הלב דשא!

leeloo

New member
כמה שאתה מזכיר לי 2 בנות מהכיתה שלי

שגם הן חולות על קובי אוז וכל הזמן מדברות עליו וצועקות בכיתה בשיעור היסטוריה: ``יש מחר לקובי עוז תוכנית ברדיו!!! ואומרות למורה שלנו להיסטוריה (יצור סוסי וחננה) שיקשיב גם והוא כזה מרוצה מהתשומת לב שמעניקות לו המין השני אז הוא כזה צוחק ואומר ``וואי קובי! אני חייב להקשיב!`` שיהיה....

Hell is beige

New member
לא להגזים

לדשא! יש דברים יותר טובים לעשות מלדבר על קובי כל הזמן. דשא! מדבר על קובי רק כשהנושא כבר עולה.

leeloo

New member
תראי...

אני בהחלט מסכימה שפופ הוא לא זאנר לאנשים אינטיליגנטים, אבל אני (ואני מדברת גם בשם אנשים אחרים) אוהבת רוק, בגלל המילים, הסגנון, הייחודיות וכל השאר אבל גם אוהבת להקשיב מידי פעם לפופ כשאין לי כוח להתעמד במוסיקה שמספרת על החיים ודברים אחרים. לפעמים מוסיקת פופ פשוט משחררת ומסייעת להתרוממות הרוח. אז תחשבו גם על זה. לילו, שאוהבת הכל (חוץ מקאנטרי) והרגע שומעת את השיר של ג`ני באמ.טי.וי (לא מוזר ששמים אותו בדיוק מתי שאני מגיבה להודעה נגדה...) :cool:

בולשיט לגמרי

``פופ זאת מוזיקה לאנשים לא אינטילגנטים`` את יכולה להגיד אולי שזאת מוזיקה לא משהו, אבל אני מכיר מספיק אנשים אינטיליגנטים ששומעים פופ, אחד מהם הוא חבר טוב מאוד שלי, שמסתובב בין הרבה אנשים ששומעים רוק, והם לפי מה שאת אומרת, ``אינטיליגנטים`` ... ואני חושב שהוא מספיק אינטיליגנט, רק שהוא לא מנסה לשמוע דברים שלא מופיעים בMTV. בטיול השנתי השמענו לו את מיטב הפרוגרסיב ... :) ג`תרו .. ג`נסיס .. פינק פלויד .. קינג קרימזון.. ועוד רבים טובים. והיה מצחיק איך שהוא אמר במבטא תימני ``זה נחמד, אבל אני לא אשמע את זה`` בגלל זה הוא טמבל ? אני טמבל, ואני שומע רוק.

luka

New member
מה אתה אומר בולשיט לגמרי?!

דיי, יש לנו את אותו סלנג בטח אנחנו מסתובבים עם אותם אנשים... או שזה בגלל ששנינו גרים בראשון

למעלה