מישהו ראה או נרשם

yonini

New member
מישהו ראה או נרשם

ביתה הספר לכישוף גבוהה High Magick או MysticalSchool אם אני לא טועה. נרשמתי אליהם היום והלימודים עצמם מתחילים במרץ 2002. עוד לא מאוחר להרשם,למרות שהלימודים קשים,ויש עבודות,מבחנים וכו´ דברתי עם כמה שלמדו שם והם אמרו שזה חוויה ושווה כל רגע למרות שזה לא קל. עוד אפשר להרשם!

אני והנווד נרשמנו בזמנו,

אבל לא קיבלתי מהם שום תשובה. אני בספק אם עד המרץ הם עוד יזכרו אותי.

yonini

New member
באתר שלהם היה כתוב שהם...

יצרו עם כולם קשר זמן מועט לפני תחילת הלימודים אז ניפגש בלמודים!

moonlove

New member
יש קורס כישוף רציני אחד בישראל כרגע

הקורס עוסק בוויקה, תאוריה ופרקטיקה, והוא מועבר ע"י דר´ ירון זפרן הוא מקבל תלמידים חדשים, רק במידה והם רציניים באמת ומסורים לעניין המחיר די סמלי, וכל ההכנסות מופנות כתרומות לארגונים הומאניים פרטים באי-מייל שלי

morning star

New member
שלום לך

אמנם בפורום הזה כבר היו דיונים על ויקה, אבל אני אשמח מאוד אם תפרסמי את פרטי הקורס בפורום "שאמאניזם ופאגאניזם" שנמצא קצת יותר למטה... אני אישית נגד הקונוטציה בין "כישוף" לויקה מאחר וכישוף כמשמעו כן הוא בעוד ויקה היא בעצם דת פאגאנית (או כפי שאני מעדיף - "דרך חיים"). ראיתי את הסילבוס של הקורס, ואמנם הוא כולל מוטיבים כישופיים (אחרי הכל, גם הויקה כוללת בתוכה את המוטיבים) - אך רובו, לפי מיטב הבנתי, מתמקד בויקה עצמה כדרך חיים. אין דבר שמפריע לי יותר מאשר אנשים הפונים לויקה רק בגלל ש"מותר" לעשות כשפים... וד"א, תמסרי ד"ש לירון ממני. שלך הנווד

זה באמת מעצבן מאוד.

אני קניתי ספר שלא ממש מוזכרת המילה וויקה במפורש, וכל הספר עוסק בכישוף וויקאני! בספר אחר החליטו לקרוא לחוק הוויקאני - "החוק הפאגאני". יש בעיה אדירה אצל וויקאנים אמריקאיים שמנסים להפוך את הוויקה לדת הפאגאנית היחידה בתודעה הציבורית.

למעלה