מישהו קרא פה

קראתי את הספר...

ספר מאד מאד אוטופי,שאם משתמשים בעצותיו במידה הנכונה-ממש עוזר. הוא מעלה את השלמות העצמית עם מעשיך, ונותן פרספקטיבה קצת שונה. אבל הוא קצת פילוסופי בגרוש,ועכשיו כשאני מסתכלת על זה (קראתי אותו לפני שנה בערך) ההתלהבות שלי ממנו היתה מוגזמת. תמיד מותר לחלום. טלטול

אני../images/Emo11.gif

ספר מדהייםם!!!! תאורים יפיפיים...פשוט אין לי מילים! אבבבבלל....בשביל לאהוב את הספר, צריך לדעת לקבל רעיונות של אנשים אחרים.. הרבה מאוד אנשים שקראו את הספר, החליטו שהוא ספר גרוע בגלל שהרעיונות מאחוריו, הם לא נכונים...שנקודת ההשקפה של המחבר על העולם...לא "טובה".. אני חושבת שזה מטומטם וסתום לחשוב על ספר בדרך כזאת...אבל מה לעשות.. יש אנשים שאוהבים להתעמק ולבקר כל פרט קטנטן בספרים אופטימים
לי אישית..לא מפריע שנקודת ההשפקה, ודרך החיים של ה"בדולינים" לא נכונה לגמרי-בעייני..לדעתי זה סיפור יפה בגלל המקוריות והשוני! טוב...אני אסיים עכשיו, לפני שאעשה לך כאב ראש..

lorien

New member
יוווו!../images/Emo6.gif

ספר שולתתתתתתתתתתת! זה אולי הספר הטוב ביותר שקראתי! ובכלל לא עשית חור בראשי, אני דווקא נורא רציתי לפגוש עוד מעריץ! ודרך אגב, גבי למד בביצפר שלי! ההית מאמין? *מסתכלת על כולם מלמעלה*

אה......../images/Emo12.gif

מגניב ביותר ^_^ גם אני כשסיימתי לקרוא את בדולינה מזה התלהבתי ממנו! פשוט קפצתי לכל עבר והמלצתי לכולם לקרוא! אבל ילדים בני 12 לא מעוניינים בספרים כאלו
בכל אופן, ההתלהבות עוברת...אחרי שקוראים את מישהו לרוץ איתו, האלכימאי...בורות...אבא ארך רגליים..(לאו דווקא ספרים אלו- זו סתם דוגמא למה שאנוכי קראה
) אז ההתרגשות גוועת.. זה לא יישאר לנצח
אבל בכל זאת, אני שמחה שאהבת את הספר

שרון2910

New member
טום בומבדיל

כפי שכבר כתבתי בעבר- יש דמיון גדול מאוד בין מלך ומלכת באדולינה לבין טום בומביל וגולדברי (בת הנהר)

ליולי

New member
אוי באמת!

ספר ילדותי ההערות שם קטנוניות וכל ה"גדולה" שהוא מנסה לתאר שם זו פילוסופיה בגרוש וניסו את זה לפניו לדוגמא פאולו קאולו וסופרים בשקל כדוגמתו הוא מנסה להציג עמדה מאוד פמיניסטית אבל בתכלס האישה שם לא אומרת כמעט כלום ותפקידה הוא להיות יפה ולשתוק בעוד המלך עושה את כל המלל הפילוסופי... אז תעשו לי טובה ותנסו להסתכל קצת יותר עמוק על הספרות שלכם

לכי לבקר ביפן פעם

תחזרי משם ותתחילי להסביר מה לא בסדר איתם. תני ליפני לבקר בישראל...תני לו להסביר מה לא בסדר איתנו. אני לא בדיוק יכולה להסביר מה כרגע אמרתי.... אבל אנסה: גבי ניצן נסה להמציא תרבות חדשה- וזאת אומרת אמונות אחרות, דרך חיים שונה...את רואה את זה ככה בגלל שאת לא מוכנה להביט בזה בדרך שונה.. את לוקחת דברים ללב מדי.. סך הכל ספר!

ליולי

New member
אני לא לוקחת ל../images/Emo23.gif

אבל נמאס לי מזה שבארץ מתלהבים מכל פלספן בשקל ופסיכולוגיה באגורה תרימו את הרמה

חגינול

New member
ספר טוב למי שמוכן נפשית

לקרוא אותו. הדרך של ניצן להציג את הנושא שמדובר הרבה ע"י פילוספיות מזרחיות הוא ]פשוט מקסים. מוטיבים של התאו, אושו ועוד נמצאים שם בשפע. בשפה פשוטה וסיפורית הוא מסביר מושגים מאוד לא ארציים ומאוד לא קרובים לעולם המושגים שלנו. לא כל אחד יתחבר לספר כי לא כל אחד מאמין בתפיסות עולם ברמהזו או אחרת של הספר. בכל אופן, אני מאז לא אוכלת גלידה בכפית אלה מלקקת אותה בליקוקים גדולים
ורק מי שקרא את הספר יבין

למעלה