מישהו קרא לי?
א אלוהים ושות New member 22/5/02 #7 ואותי הוא מבחיל לאללה. וחוץ מזה אללה הוא סתם חיקוי זול שלי. אני המקור. והכנפיים. והנוצות. והזנב. אולי אני אצמיח למומי ההומי זנב? הנה אני הולך. יאללה ביי. לילה טוב.
ואותי הוא מבחיל לאללה. וחוץ מזה אללה הוא סתם חיקוי זול שלי. אני המקור. והכנפיים. והנוצות. והזנב. אולי אני אצמיח למומי ההומי זנב? הנה אני הולך. יאללה ביי. לילה טוב.
ז זיוי בת New member 22/5/02 #6 אפי, מומי הוא טוב. מומי הוא חכם. מומי הוא פתוח. זה אתה שעושה לו את המוות. זיוי [איטבח אל מומי]
ז זיוי בת New member 22/5/02 #10 אני טעיתי. סליחה. יותר זה לא יקרה לי. זיוי [איזה כיף להיות שוב מגניבי]
L lamalo New member 22/5/02 #11 אופס. עלו עלינו שאנחנו מסתירים פה את גולי "בלי ביצים". תיכף הם יתנפלו עלינו. איזה פחד. בררררררררררררר
אופס. עלו עלינו שאנחנו מסתירים פה את גולי "בלי ביצים". תיכף הם יתנפלו עלינו. איזה פחד. בררררררררררררר
L lamalo New member 22/5/02 #12 בלי ביצים, בלי מוח ובלי צנזורה נסעו ברכבת. פתאום הגיע הקונדוקטור וביקש כרטיסים. אז הם ירו בו. בום!
L lamalo New member 22/5/02 #15 גם אני. ממנו. אני הולך להיכנס עכשיו מתחת לשמיכה, ולחלום שהכל חלום בלהות. לילה טוב מגניבי.