מישהו קרא את...

Nogmor

New member
מישהו קרא את...

לא לא, אני לא פותח שוב הודעה חסרת תכלית בקשר לבשורות טובות, אבל נכון שזה מה שחשבתם שהולך להופיע פה? טוב אז ככה, מישהו מכיר את החוברת איורים של פול קידבי The art of Discworld? זה נורא חמוד ויש שם המון הסברים של טרי בקשר לדמויות שלו ואיך שפול צייר אותם בדיוק כמו שהוא דמיין. פלוס מינוס.

The Mad Hatter

New member
אני מכירה!

אבל כמו שאמרו כבר, זה ממש יקר. אבל גם לזה מצאתי פיתרון-התנחלתי בסטימצקי ועברתי (כמעט) על כל הספר. לצערי, זה לא היה פיתרון חסכוני במיוחד, כי עכשיו אני רוצה את הספר עוד יותר. אז מכיוון שמצבי הכלכלי לא מאפשר לי לקנות את הספר כרגע, אני מזכירה לכם שיש לי יומולדת 18.5 עוד חודש-חודשיים ואתם מוזמנים לקנות לי מתנה. :)

Dharmashetra

New member
מכיר

יצא לי לדפדף בזה קצת בשבוע הספר האחרון. זה יפה די הרבה ציורים יפים אבל בזבזתי מספיק כסף על הגיבור האחרון בערך חודש לפני אז ויתרתי.

מ א ג ר ט

New member
ודאי!

קיבלתי ליומולדת 15, וזיהיתי את הספר לפי הצורה של העטיפה (אין לי הרבה ספרים בגודל הזה). ספר שווה ממש, אבל לדעתי עדיף לקרוא כמה ספרים עלילתיים באותו סכום (אפשר לקנות 5 ספרים בהוצאה האמריקאית באותו הסכום).

Athaclena

New member
כשאני קיבלתי את night watch ליומולת

בכריכה קשה, פתחתי את העטיפה ואמרתי - אבל 120 שקל, זה נורא יקר! וידיד שלי דאג ושאל - מה, הם לא הורידו את המחיר? הסברתי לו שאני יודעת את המחיר כי כל פעם שאני רואה את הספר אני רוצה לקנות אותו... זה היה מצחיק וחמוד, ומה שאמרת הזכיר לי אז החלטתי לשתף.

TheBursar

New member
שמעתי... זכיתי לראות...

אבל עכשיו בתור סטודנט עני האפשרות שהוא יהיה שלי היא קטנה מתמיד... וחוץ מזה יש עוד 5 ספרים בדרך מסטימצקי - גירסאות בריטיות בהזמנה מיוחדת! ואם מישהו רוצה באמת לקנות לי אז עוד חודש פחות יומיים יש לי יומולדת 25 (כן, כן, the big 2 5 ) התאריך המדוייק למי שרוצה זה 5 פברואר (החודש השני למי שמתקשה)....:)

מ א ג ר ט

New member
ולכן-

אני מנצלת את העובדה שאני מספיק צעירה כדי שההורים שלי יקנו לי ספרים. דיסקים אני קונה על חשבוני, אבל ספרים זה חלק מהחינוך של הילד, לא?

ויימס

New member
אכן, דילמה.

מצד אחד- יקר. מצד שני- נו, זה ברור מאליו. כשלעצמי הוצאתי בלונדון כ-300 ש"ח על ספרים, לא משנה שגם ככה יש טונות של ספרים שקניתי שמחכים לי שאקרא אותם. אז עכשיו אסור לי לקנות ספרים עד שאני אתקדם עם זה. לא באנגלית, לפחות.

למעלה