אהמ.. תיקנתי את עצמי... ובכלל, מה אתה רוצה, אני רוסיה, מותר לי
A AeroSlash New member 18/8/05 #13 כי אני אמורה להגיש על זה עבודה של איזה 40 סעיפים סה"כ.. חשבתי לקרוא אולי את התקציר רק אבל אז העפתי מבט בשאלות ובשביל לענות עליהן טוב אני צריכה לקרוא. אני לא הכי משתדלת בדר"כ בספרות - אבל החלטתי להשקיע בי"ב כי יש בגרות ולא רוצה לפוצץ אץ המגן כמו שקרה לי עם אנגלית.
כי אני אמורה להגיש על זה עבודה של איזה 40 סעיפים סה"כ.. חשבתי לקרוא אולי את התקציר רק אבל אז העפתי מבט בשאלות ובשביל לענות עליהן טוב אני צריכה לקרוא. אני לא הכי משתדלת בדר"כ בספרות - אבל החלטתי להשקיע בי"ב כי יש בגרות ולא רוצה לפוצץ אץ המגן כמו שקרה לי עם אנגלית.
K Kingeh New member 19/8/05 #29 אולי בספר זה מוחמד אבל יש לי מומו בצבא וזה משה... או מרדכי... נו לא חשוב שיהיה איתן מצידי...
D Drunk Bullet New member 20/8/05 #34 אם תיהיה לך מתישהו בחירה.. תקראי (אם עוד לא קראת) את "1984" של ג'ורג' אורוול, אחד הספרים האהובים עלי, למרות שיש דברים מסוימים שאני לא אוהב בספר, הוא בהחלט מכניס את הקורא לאוירה.
אם תיהיה לך מתישהו בחירה.. תקראי (אם עוד לא קראת) את "1984" של ג'ורג' אורוול, אחד הספרים האהובים עלי, למרות שיש דברים מסוימים שאני לא אוהב בספר, הוא בהחלט מכניס את הקורא לאוירה.
A AeroSlash New member 20/8/05 #35 שלום שלום ../images/Emo24.gif החייל האובד... ספר חוויות.. ותודה על ההמלצות..