מישהו קרא את -

AeroSlash

New member
מישהו קרא את -

את ה"חצוצרה בואדי" ורוצה לשתף אותנו בסיוטים שלאחר מכן? אותו דבר אפשר לומר על "כל החיים לפניו" - רומן שמדבר על סיוטיו של ילד מתוסבך בשם מומו [כבר מהשם ניתן להבין למה הוא מתוסבך] וחלק מבעיותיו זה "למה מומו ג'וניור עומד כל כך הרבה?". המשותף לשתי יצירות זוועה אלו הוא שהם שני רומנים שהם חלק מתוכנית הלימודים בספרות - השאלה הגורלית - למה בוחרים ללמד אותנו את החרא הזה במקום משהו קלאסי ובאמת מעניין? כאילו, את מי מעניין כמה אנשים השתתפו באורגיה שאלכס ארגן לפני שעלה ארצה והכיר את הודא?

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif קראתי את "חצוצרה בואדי",

כמה מפתיע, במסגרת שיעורי ספרות [אם כי בסביבות כיתה ט']... בהחלט ספר מעצבן חחח

AeroSlash

New member
מעצבן?!

-היא בתולה והיא בת 30 [!!] -יש לה משיכה לגברים בהמות -יש לה אחות משתרמטת -כשהיא מבקשת מאלכס רוך ואהבה הוא מפרש את זה כרצון למגע אורלי - כאילו מה הקשר בכלל? זה היה כל כך נחוץ בשביל להבין את יחסי יהודים - ערבים? -אחותה חיה בתקווה לאנוס את הבעל לעתיד שלה -אלכס נפרד מחברתו ברוסיה בשבוע שלם של אורגיות ואלכוהול איך כל זה קשור למטרה המרכזית של הספר שהיא להדגיש את יחסי ערבים-יהודים? לספר כזה הייתי נותנת קצת יותר ממעצבן.. ויש לי משהו כמו 7 שאלות על הספר כשבכל שאלה 7 סעיפים..
עינוי או לא עינוי.. אני כבר מעדיפה ללמוד לפסיכומטרי מרצון :|

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif

אגב, אל תזכירי לי את הפסיכומטרי
נתנו לנו ללמוד איזה 3-4 אותיות ביום בכל שפה..... אני בדיוק אמורה ללמוד עכשיו את L...

SpyKid

New member
ואם כבר הזכרנו את הפסיכו',

למישהו יש המלצות על ספרים מעניינים בעברית [בשפה גבוהה חחח] ובאנגלית [בשפה לא ממש גבוהה]..?
חוץ מ"כה אמר זרתוסטרא" [תודה מראש ולן
], היום חיפשתי אותו בספרייה של הטכניון, וגם שם אין!!! :-O נראה לי שלא נשארו כבר ספריות שלא בדקתי בהן...

E K O

New member
../images/Emo122.gif

יופי נטשה, תראי מה עשית, תלמדי לטוס....

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif

ככה זה בטיסות קצרות טווח... יותר מהר [ובטיחותי] לקחת אוטובוס..

E K O

New member
The Heart of Darkness

Joseph Conrad נתקלתי שם במלא מילים חדשות ואני בקושי בהתחלה, השאלתי את הספר למישהי שגם צריכה אותו לפסיכומטרי.... Where Eagles Dare - Alistair MacLean עשיתי על זה את אחד מהבוק ריפורטים שלי, ספר מעניין ובעל רמה נורמאלית ומובנת Brave New World - Aldous Huxley כנ"ל, אבל הספר הזה יותר קל לדעתי.... פרח למי שמגלה מה משותף לכל הספרים הללו =]

תכלס, בכל ספר נורמלי

יש לא מעט מילים 'פסיכומטריות', אבל אם את מעוניינת בספרים שממש גדושים בזה, אז תלכי לכיוון של ש.י עגנון (בדמי ימיה לדוגמא..), ושאר הספרות ה'עתיקה'.. <:

AeroSlash

New member
אוי אבוי ../images/Emo6.gif אני קוראת את זה ואני

לא מפסיקה לחשוב עם איזה משוחרר ממוסד לבריאות הנפש כתב את זה או סתם חרמן לא מסופק.. "יצור טורפני", "דרקון המאיים באפלה" -...
מי שקרא יודע למה אני מתכוונת

SpyKid

New member
../images/Emo6.gif אני זוכרת שגם אני צחקתי

מהקטע הזה... איזה תיאור...

למעלה