מישהו קרא את dead man's walk ?
ואם כבר אני בענין, אז זה הסיפור: מקמרטרי mcmurtry (לארי מקמרטרי בשבילכם
) כתב את יונה בודדה lonsome dove המערבון המקסים, ואחר כך כשהתעורר הצורך בהמשכים, נכתבו גם "רחובות לארדו" (כמו שמייברג כתב עליו: גם הגרועים שבספרי מקמרטרי עדיין טובים מהטובים של אחרים, או במילים אחרות (שלי): ספר לא משו בכלל). שני אלו תורגמו לעברית. בנוסף כתב מקמרטרי את "תנאים של חיבה" ואת dead man's walk (גבר מת מהלך) שמעולם לא תורגמו. יש גם ספר שנקרא "בחזרה ליונה בודדה" שאני לא בטוחה אם זה מקמרטרי שכתב בכלל. רחובות לארדו חוזר לגיבורי יונה בודדה 20 שנה אחרי. גבר מת מהלך נותן את הפרולוג, כלומר את ההסטוריה שלהם. עכשיו הדילמה: אני לא אוהבת לקרוא אנגלית. אני יכולה, אבל מלשות, לא נהנית. פה ושם היה איזה ספר שמאוד נהנתי מהמקור שלו (פו הדב, למשל
) ובכל זאת, אני חייבת לקרוא את "גבר מת מהלך" כי ... נו, זה אחלה סדרה. אז קניתי באמזון ושמתי לב לכמה דברים: 1. אפשר לקנות שם משומשים 2. אבל אי אפשר לשלוח אותם לארץ
3. בB&N זה אותו מחיר בדיוק (איפה התחרות ?) 4. הולך להגיע אלי ספר שלם ארוך באנגלית ! אמאלה ! איך אני אקרא אותו ????? מישהו פה אולי קרא ומוכן לספר לי כמה הספר נפלא וכמה כדאי לי ולהכין אותי נפשית למשימה ? (כמה עמ' יש שם ??????) וחוצמיזה.... שלום לכולם ובוקר טוב
ואם כבר אני בענין, אז זה הסיפור: מקמרטרי mcmurtry (לארי מקמרטרי בשבילכם