מישהו קרא את הספר

t3h d00d

New member
מישהו קרא את הספר

"הצופן התנ"כי"? שמעו, אחלה ספר. אני לא יתחיל לפרט, כי כבר משהו התעצבן עלי בגלל זה...

DDN

New member
למה התעצבן?

ולגבי השאלה. אני לפחות לא קראתי, רק שמעתי עליו.

t3h d00d

New member
לא יודע למה

תראה, אני לא מאמין באלוהים. לפחות לא כמו הדתיים. בתנ"ך הוצפנו כל הארועים ההסטוריים. נפילת התאומים, שואה, מלחמות, שמות של המחבלים במטוסים, אל קעידה, בן לאדן, מותו של רבין... מה שמדאיג, שאם כל מה שקרה נמצא בתנ"ך, האם גם יקרו דברים אחרים שרשומים שם? מוצפן כי בוש, שרון, ברק וערפאת יהיו יביאו אותנו לאחרית הימים. אפוקליפסה למי שצריך תרגום. המילים "שואה אטומית" "מלחמת עולם" ו"2006" מוצפנות ביחד עם השמות... ב2005 אמורה להיות מתקפה לא קונבנציונאלית על ירושלים. אבעבועות שחורות ליתר דיוק. כשברית המועצות התפוררה היא השאיר 30,000 פצצות אטום. הפצצות האלה נמצאות למכירה בשוק השחור, כך שיכול להיות שיש כמה לערבים. מוצפן שהנשק יבוא בלוב. מידע מודיעיני מוסר שיש איזה פעילות שם... נראה לכם שזה יקרה? כל שאר הדברים קרו...

DDN

New member
אל תאמין לכל הדברים האלו.

אם צפו את הדברים הללו, למה לא עשו כלום כדי להזהיר? כדי למנוע אותם. תראה, כעיקרון, קח כל ספר ותחפש משהו ספציפי עם תוכנת מחשב מחוכמת, היא תמצא לך. האסטרולוגים חזו ב2006 מלחמת עולם בין ארה"ב וסין. לפני שנת 2000 חזו שחייזרים יגיעו, שתהיה מלחמה, שהעולם כמו שאנחנו מכירים אותו ישתנה. חזיון לעתיד? אני לא מאמין שיש מישהו שיכול.

t3h d00d

New member
לעזאזל עם האסטרולוגים

מאיפה הם מקשקשים את המידע הזה? הצופן צדק בשאר הדברים, וסטטיסטית, הסיכוי שזה מקרי הוא 1 לאיזה משהו אסטרונומי... כל מה שנחזה קרה במדויק כפי שהיה כתוב. מחבר הספר שלח מכתב לרבין ב94... אבל זה לא הקשיב לו. הוא ניסה להגיע לבוש ושרון, אבל אלה לא רצו להפגש איתו. אני לא מאמין בכל השטויות האלה, אבל זה נראה רציני.

דרגורן

New member
כמה מדענים לקחו את הספר מלחמה ושלום

וגילו שהוא חזה את הצונאמי בתאילנד, את מותו של אילן רמון, ועוד הרבה דברים. כשאתה לוקח ספר מספיק גדול, הסיכוי למצוא סידרה כלשהיא שתוביל "לחיזוי העבר" הוא גבוה מאד.

DDN

New member
עזוב חיזוי עבר.

אני מאמין שעם תוכנת מחשב מתאימה לחיפוש מחרוזות בחוקיות מסויימת, אני אוכל לקחת את הספר של רומח הדרקון ולמצוא שם "דני נשרי זוכה בלוטו" בחוקיות מסוימת. לצערי הרב, טרם זכיתי.

t3h d00d

New member
והאם זה יהיה באותו עמוד

במרחק קצר אחד מהשני? והמילים יצטלבו? לא נראה לי... תקרא את הספר. יש הרבה דברים שמאמתים את זה.

דרגורן

New member
באופן עקרוני אתה יכול באותה מידה

לקחת מיליון קופים, שיקלידו במחשב באופן רנדומלי. מתי שהוא אחד מהם יכתוב את "צופן התנ"ך" (-;

DDN

New member
אני משתדל לא לקרוא תעמולה וספרי

"שטיפת מוח". אתה לא תצליח לשכנע אותי שהספר הזה אותנטי. בשרת נובל הישן שהיה אצלנו בעבודה בת"א מישהו נתן את הסיסמה 110901. אחרי האירוע (אני צריך להזכיר מה), זה נראה די חשוב. נו באמת. אם אתה תרצה למצוא משהו, אתה תמצא אותו.

קצת באבא-בובה על דני

"דני נשרי" הרי הוא "דניאל נשרי" שניתן לפרשו כ "דני אל נשרי" - כלומר, אתה מצפה מאל דמוי-נשר לדון אותך. אל שכזה מוזכר בתנ"ך, והוא "נסרוך" האשורי המופיע בספרי ישעיהו, פרק לז פס' לח - שים לב שיוצא מזה "לז לח" שאפשר לפרשו כ"מישהו רטוב". אשורי+רטוב... בוא לא נשכח שישנם תבליטי אבן שמציגים חיילים אשורים חוצים את הנהר בשחייה על גבי נאדות עור ממולאים אוויר. ומכאן, על בסיס פסוקי התנ"ך, אני יכול לנחש שעשית או שאתה עומד לעשות קורס צלילה באילת, אבל זה לא מגיע לך כי אתה אשורי רשע.

DDN

New member
כ"כ קרוב!

אמנם לא קורס צלילה, אבל נפלתי לירקון בכיתה ז'! זה כמו לחצות את הנהר. נפלתי מסירה בשיעור ימאות (ובה היו מצופי אויר אני חושב) וכן. אני רשע. התנ"כ כ"כ חכם. רק לידע כללי: דני זה מדן ולא מדניאל.

Tanath

New member
ההערה שלך בסוף

שדני זה מדן ולא מדניאל, מסביר את הסטייה הקלה בקריאה של הבלש, כמובן.
Tanath -- Smile, it makes them wonder what you are up to --

זה רק יותר ברור

"דן נשרי" - הנשר שלי דן אותי - והרי "דיין אמת" הוא אל... חוץ מזה, התנ"ך רק מסביר בצורה מצויינת את מה שקרה לך, תראה, כתובים שם, בפסוק ל"ח בישעיהו פרק ל"ז הדברים הבאים: "ויהי הוא משתחווה בית נסרוך אלוהיו, ואדרמלך ושראצר בניו הכוהו בחרב, והמה נמלטו, ארץ אררט; וימלוך אסר-חדון בנו, תחתיו" זה רומז שמישהו דחף אותך למים, שכידוע מי הירקון רעילים וגרועים ממכת החרב! (הערה חשובה: אני לא באמת רציני, התנ"ך הוא בסך הכל קודקס חוקים ומורשת. אגב, דוסעלאך של ממש לא כל כך קוראים בתנ"ך אלא בתלמוד).

t3h d00d

New member
אתה צודק בהחלט

מכה מחרב מורידה hp ואילו נפילה לירקון עושה disease. ומכיוון שאין כוהנים בסביבה, הייתי אומר שאתה בצרות.

למעלה