מישהו קרא את הספר???

LAE

New member
הסוף טוב.

תקרא את התקציר של עמי מ"ויוה פלוס" ותבין.

הספר

אני מקווה שסוף הסדרה הוא כמו בספר, אני כבר לא בטוחה אבל...... אז ככה: רונה תברח מהכלא, תתחבא במחסן, תגלה שאלי מרקו ובמדר הפלילו אותה, תפגש עם אלי מרקו תכעס עליו על מה שעה לה, הוא יחליט להפליל את סמדר, אבל לפני שיעלם יגיע לבית של דורון ( אגב דורון יחזור לסמדר אחרי שיהיה לו רומן עם ענת לא יכול לשבת בשקט בלי משיהי הבחור מסכן)יכנס לחדר של סמדר, ואז גם דורון יגיע, אלי יספר לו הכל דורון ידע את האמת, אך סמדר תאיים עליו שתספר למאיה שאמא שלה התאבדה בגלל שראתה אותם יחד, דורון ידבר עם רונה ויסביר לה כי הוא יודע הכל, אבל לא יכול לעזוב בגלל שיאבד את מאיה, אך סמדר המאויימת תלך לספר למאיה את הספור, מאיה תחליט לעזוב ולעבור לגור עם גידי, במקביל, ורדה תשאר לבד ותנסה לדבר עם סמדר על הבעיות שלה, אך סמדר לא תקשיב ותספר לורדה מה שאמרה למאיה מה שסוף סוף יזעזע את ורדה, שתרגיש שאין לה עם מי לדבר ותבין סוף סוף שסמדר חושבת רק על עצמה, תלך למיכאל ותספר לו את הכל ומיכאל יציע לה לספר למאיה , ביננתיים השוטרים באים לעצור את סמדר על הפריצה ליקב,ורדה מגיעה ומספרת למאיה את האמת, דורון ומאיה מתחבקים ואחר כך פונה דורון המסכן לרונה ואומר לה כי הוא אוהב אותה, ובלעדיה אין לו חיים ומציע לה נישואין בפעם המי יודע כמה רונה מסכימה וכך נגמרת הסדרה, ויונתן מקבל את הנהול על היקב, בתנאי שיחזור לגלית לשנה, מסכים, ואתי לא מפריעה לו, לאחר שאלכס מחריז על מנויו ואומר שיעשה לו עוד נכד, עוזב יונתן את המקום ואומר כי לא רוצה להיות מנכ"ל, אלא לחיות עם האישה שהוא אוהב אתי, אלכס רץ אחריו בתחינה כי יהיה מנכ"ל ללא תנאים, יונתן הולך לאתח וסוף סוף נראה נשיקה אחת מסכנה בינהם הם מתחברים לנצח.

בקשר לספר...../images/Emo63.gif

היי!! קניתי אתמול את הספר וזה כתוב בערך כמו תקצירים.... ת´אמת שזה די משעמם כי ראיתי את כל הפרקים והכול אבל עדיין לא סיימתי את הספר אבל אני יודעת בערך מה יקרה בסוף בלי לקרוא כי כבר אמרו לי-והסוף לא ממש מיוחד לפי מה שאני יודעת... בספר יש גם תמונות צבע של רונה, אלי מרקו וגידי ואין לי מושג למה רק הם מופיעים בספר... כלומר התמונות שלהם והם גם על הכריכה..... בקיצור הספר בסדר+ ואם אתם אוהבים את הסידרה אז תיקנו!! נדיה החמודה

למעלה