מישהו קיבל את זה??

Guy24Gold

New member
מישהו קיבל את זה??

את זה באימייל: שחקן מבוכים ודרקונים יקר! חברת הארה מקימת בקרוב ארוע מיוחד בחג השבועות הינך מוזמן להיכנס לאתר ,לקבל פרטים ואף להירשם http://www.heara.co.il/shavout.html בנוסף הארה מקימת את הארוע הגדול והמפורסם של השנה והוא "האקדמיה למשחקי תפקידים" זהו מחנה קיץ הכולל לינה מזון ואינסוף פעילויות ואפילו משחק חיי במשך יומיים כל המחנה הסגור הזה נמשך 5 ימים ביולי בחופש הגדול לפרטים היכנס לקישור: http://www.heara.co.il/camp2.html בברכה ומישהו יודע משהו על זה?

סנדרין

New member
כן. ../images/Emo142.gif../images/Emo104.gif

האירוע של שבועות נמצא ממש קרוב אלי, אז אקפוץ לבקר, אבל בעקרון כל העניין לא נראה לי. "טורניר D&D עם פרסים לזוכים"? עצם ההגדרה כטורניר מראה במה מדובר
. קשה להאמין שהם מתחרים על דברים *שוליים* כמו יצירתיות ומשחק דמות
.

Guy24Gold

New member
בטח על מי שמגיע לכמה שיותר נק"ן

בזמן מסויים. גם ראיתי את האתר של ה"הארה" ורוב האנשים שם הם ילדים בכיתה ג' ולא נראה לי שילדים בכיתה ג' יכולים לשחק משחק תפקידים רציני (למרות שחלק מהשחקנים בקבוצה שלי מתנהגים כמו ילדים בכיתה ג' רוב הזמן.)

Guy24Gold

New member
קראתי את ההודעה על המחנה שוב

וגיליתי שם את טווח הגילאים: יתקבלו למחנה משתתפים מכיתה ג' ועד ח' הממממ..... לא נראה לי שאני אשחק עם ילדים בכיתה ג' (או בכלל ילדים שיותר קטנים ממני)

רמץ

New member
בתור מדריך מו"ד מטעם הארה לשעבר...

אני יכול להגיד לך שמדובר בכנס שנערך בעיקר לקבוצות ילדים המשתתפים בחוגי מו"ד והגילאים הם באמת נמוכים - אבל - למיטב זכרוני הקבוצות בכל זאת ממויינות לפי גילאים אז זה לא צריך להיות עד כדי כך גרוע... ההרפתקה, לעומת זאת, היא בד"כ הרפתקת מוד"מ מכנס טד"י (נסה איזה 10 שנים אחורה) או לחלופין פרי עטו של רכז חוגי מו"ד שבאמת שלא משקיע יותר מדי בעלילה ומעביר חוגים בפורמט מו"ד הראשון. יש סיכוי שסינג'רו מדריך אומלל אחר לכתוב את ההרפתקה ואז קשה לקבוע את איכות הסיפור. אולי זה טוב... חוץ מאווירת הכנס, אין למקום הרבה מה להציע יותר מלבד אולי דוכן מכירות במחירים ממוצעים ודוכן סנדוויצ'ים במחירים ממש מופקעים. לסיכום - אם הכניסה עולה יותר מ-40 ש"ח (נדמה לי שפעם אחרונה זה עלה משהו כמו 110 ש"ח) הייתי מוותר. בקשר למחנה קיץ - לא הדרכתי שם (תודה לאל) אבל הרשה לי להמליץ נגד. זאת פשוט קייטנה וזהו זה.

dragon zlotnik

New member
מי האידיוט המדופלם

שהולך לדברים הטיפשיים האלו?! (על פי התיאור שלך זה בכלל נורא!)

למעלה