מישהו צריך מיטה?

efratha

New member
מישהו צריך מיטה?

יש לי מיטה וחצי (120/180) אמנם ישנה, אבל במצב טוב עם ארגז מצעים וחמודה. מוכנה למסור אותה למי שיכול לבוא ולקחת אותה מדירתי בעוד עשרה ימים בערך (מחכה למיטה חדשה שתגיע...) אני גרה בשינקין בתל אביב. מי שמעוניין מוזמן לפנות אלי - 052-4299732. אפרת

boaZone

New member
אני צריך בית ../images/Emo82.gif ../images/Emo7.gif

"בית זה איפה שהלב", אומרים השלטים מאחורי המיטה בסרטים קיטצ'יים. כבר עוד מעט חודש שאני מחפש דירה בתל אביב, ואני פאקינג לא מתקרב למצוא מה שאני רוצה. האמת, זה ממש מדכא, אני מרגיש כאילו שאני לא חי את חיי. חסר דירה ושבור לב...
לוידע למה נפלתי ככה פתאום. קורה. כנראה היה גבוה. אבל אם אנחנו כבר כאן, אם מישהו מכיר או שמע על דירה טובה (חדר גדול + סלון סביר + אשמח לפינת עבודה...), שותף/ה אחד/ת, לא מעשנים, שקטים וחביבים (עדיפות לחנונים), עד 500$ לשותף (ולא, אני לא מוכן לשלם 1000$ על חורבה, אפילו אם היא בכיכר מסריק
), בלב הבוהמה התל-אביבית, אל תהססו לפנות אלי. בירה ופלטת גבינות עלי ב"כוסית" למביאי "ליד" שנמכר... ובכל זאת, אם אנחנו כאן, קבלו שיר: בלדה לשוכרת אמרת שמצאת פה דירה די בסדר עם שותף שנראה כמו דוגמן מהספר כולם לך אמרו: "הארנונה בשמיים" ויש מהדוד נזילה של קצת מים - ארבע בבוקר, השחר מפציע, חושבת שאולי השותף קצת ירגיע קפץ הקומקום, ונפלה הסיגריה, בחוץ הכלבים עוד נובחים על הלילה. יום בא ויום דועך ואת נשארת הומלסית שכמותך חולמת על חדר צמוד למרפסת שותף פשטני וגם קצת שקט הדוגמן שלך, מי יודע היכן הוא מזיין וזורק עמו מתיתיהו בבוקר תצאי בחולצת הספונג'ה לשטוף ת'כלים שהשאירו החנג'ה מרחוק אז תראי ג'וק ענק רץ אלייך ושוב לאוויר תפרשי זרועותייך. יום בא ויום דועך ואת נשארת הומלסית שכמותך <שמועות אומרות שזה מבוסס על זה>

גמני מחפש.. ../images/Emo10.gif ../images/Emo82.gifless

אם כבר אז כבר.. אם מישהו מחפש שותף נחמד מסודר שקט ו____ (תוסיפו מה שבא לכם). עדיף בי-ם כרגע אבל בא בחשבון גם בת"א וסביבותיה. שיר נחמד דרך אגב...

אבזץ

New member
רבותי, מומלץ!

אין כמו מיטה, כמי שלאחרונה מרבה לבלות בה - מומלץ! אתם חייבים לנסות, רצוי 12 שעות רצופות. אוי מיטה, מטתי אהובתי, אנשקך, אנשך לך את כריותייך, אתן לך את כולי, אבוא אליך כל לילה עד שארית ימי, מיטה משונה.

אבזץ

New member
נראה לך שאבגוד ביקירתי?

מיטתי יקירתי שתחי', זוגתי האמיתית. לנצח אהיה איתה. לעולם לא אבגוד בה כדרכי הרשעים.

משאלה2

New member
הזדהותי העמוקה אבזץ

אני גם חושבת ככה. היא לא בוגדת, לא מכאיבה, לא מתרחקת, לא פוגעת, לא צריכה רגישות מיוחדת או צרכים מיוחדים וכשהיא עוטה את ריח הכביסה הנקיה זה אהוב עלי יותר מכל בושם בעולם! היא לא מתרגשת כשבוכים, לא אכפת לה כשמתלוננים או מקטרים וגם לא אכפת לה שיבגדו בה שזה בכלל מגניב,(תנצל תנצל זה אופציה שיש רק במיטה...) וכשבא לך לזרוק אותה זה נורא פשוט, אתה פשוט מניח אותה בחוץ או תורם אותה לאגודה או סתם מפרסם אותה כאן בפורום והיא לא עושה לך שום סצינות ואין הסכמים ואין הסדרים ואין בלאגן... אי אי אי מיטתי היקרה... שולחת לך מעל גלי האתר את תודתי על כל הרגעים שאת כאן בשבילי....

אבזץ

New member
"וכשהיא עוטה את ריח הכביסה הנקיה"

מזדהה עם כל מילה. מה שמזכיר להחליף מצעים ולהפעיל את מכונית הכביסה.

משאלה2

New member
מכונת כביסה אה???

מצידי הייתי מחליפה מצעים כל ערב... אח...פוך פולני, כרית תפוחה, מצעים נקיים... אחרי מקלחת חמה ופיג'מה נעימה... מממ כמעט אורגזמה....

אבזץ

New member
פוך פולני?

הקמצנים האלה הרי קונים אורלון... או כרית נוצות דוקרת, כזו שהנוצות בורחות ממנה... נסי את הונגרית.

למעלה