מישהו צבע פעם גלשן?

cyb3rmaniak

New member
מישהו צבע פעם גלשן?

אני רוצה לעשות איזה mureal חביב על שלי כי הוא נראה זוועה... יש לי קצת נסיון עם Airbrugh, אבל חשבתי על עטים לא מחיקים... יש איזה צבעים שמתאימים יותר לגלשנים? משהו שלא ידפוק את החומר שממנו עשוי הגלשן וגם שלא ירד במי מי מלח.. מישהו שמע על מדבקות שאפשר לצייר עליהן ושיחזיקו מעמד על הגלשן?

cyb3rmaniak

New member
נו מה?... אין אף לא אחד שניסה?!

אפילו אם צבעתם את הגלשן בטיפקס אני רוצה לשמוע איך זה נגמר... =)

maorubin

New member
טוב אז ככה..

אני צבעתי את הגלשן שלי בפסריי לקירות.. יצא יפה... יענו שבלונה ולצבוע.... נסה.. יצא יפה סבבה לך לא יצא תמחק עם מסיר צבע/נפט/טרמפנטין(או איך שכותבים את זה...)

Black Soul Om

New member
יש עוד שיטות

דרך אגב יש גם ת'טושים של מוסא... שיש פול טושים כאלה אנ'לא יודע למה קוראים להם "הטושים של מוסא" לא משנה... בקיצור זה טושים שהם כמו לורדים כאלה... ומציירים איתם על הגלשן... רק לבעלי כישרון... אחרת זה סתם יצא לך מכוער ותתבאס...

cyb3rmaniak

New member
יש מושג איפה אפשר לקנות אותם?

ואיך הם נקראים באמת? אני יכול להכנס לקרביץ אבל אין מצב שהם יכירו את זה... אין לי בעיה של כשרון. אני לא פיקסו אבל אני די בטוח שאני אצליח לצייר משהו קטן. מקסימום אני אכסה את זה באיזה מדבקה אם זה יצא גרוע... ודרך אגב- תודה.

cyb3rmaniak

New member
עשיתי מחקר קטן למי שזה מעניין אותו.

נכנסתי לאולטרוייב ודיברתי עם מוסא (בלי קשר ל"טושים של מוסא", מוסא עצמו... לא משנה...) הוא טוען שלא משנה באיזה צבע משתמשים - הגלשן לא יידפק. ישר הוא המליץ לי על טושים לא מחיקים על בסיס אלכוהול. נכנסתי לטמבור, ומסתבר שכדי לנקות את הגלשן לפני זה (כדי שהצבע יידבק טוב ולא ייוצרו Fish-eyes) אפשר להשתמש מטליות מיוחדות שמשתמשים בהם להוריד צבע, לכלוך וגריז אחרי צביעה של קיר. (מוכרים אותם בחנויות לחומרי בניין ב- 15ש"ח). קיצר - מחר היום הגדול - אני הולך לצבוע את כל החלק העליון של הגלשן בשחור עם להבות אדומות. אם יצא לי אני אצלם כמה תמונות...

morila

New member
תיזהר עם החומרים האלו.....

טרפנטין,נפט,מדלל טיפקס,אצטון וכל החראות האלו ממיסים את הלכה שמצפה את הגלשן וגם את הפיברגלאס...

למעלה