מישהו פעם ?

aerox

New member
מישהו פעם ?

ניסה לשתות רד בול לבד ללא וודקה או משקה אלכוהולי ? ואם כן האם זה עשה לו משהו ? התקף או תחושה מוזרה?

tebetha

New member
בטח ששתיתי

בתאילנד זה עולה שקל,אז שתיתי הרבה כאלה בהמון שקלים
לא זה לא גרם לי להרגיש רע או מוזר,למה?

inbal88

New member
אמממ...

לפני שגילו לי אפילפסיה יצא לשתות כמה פעמים רד בול... ז בקשר להרגשה אני לא יודעת לומר. אבל מה שכן אני יודעת שכעקרון רד בול לא מכיל אלכוהול. (ולכן גם לנוער מתחת לגיל 18 מותר לקנות...) השאלה היא האם מותר להכניס לגוף חומר ממריץ כמו שנמצא ברד בול, לטעמי רצוי מאוד שלא. אבל מצד שני אני מסוג האנשים שהולכים על הבטוח ביותר... אבל גם ככה לרד בול בלי וודקה או משהו יש טעם של אקונומיקה מין טעם מוזר כזה... אם אתה רוצה לשתות תוסיף לזה לפחות ספרייט כי זה לא ממש טעים לבד... חיים מאושרים!

ברד בול יש בעיקר קפאין

מבחינת ההשפעה על הגוף זה כמו לשתות כמה כוסות קפה. כלומר: מעורר וממריץ במקרה הטוב, ועלול לגרום לאי שקט (או חרדות, למי שיש נטיה) במקרה הפחות טוב. לא ידועה לי איזושהי השפעה ספציפית על חולי אפילפסיה. קפה אני שותה המון ובעיקרון אין בעיות..

aerox

New member
תודה לכם :)

שתיתי היום רדבול וחיקוי לרד בול XL ו XTC חחח לא קרה כלום היה נחמד לא עשה כלום לגבי קפה אני שותה משהו כמו 4 כוסות ביום ולא מרגיש שינוי בגוף

danielef

New member
אני רק יודעת...

ששתיתי 3 טקילה סנרייז וודקה מלון והגעתי לבית חולים. זאת הייתה הפעם הראשונה והאחרונה שלי עם אלכוהול.

כשאני שותה אין לי בעיה, הבעיה היא

יום אחרי.. בגלל זה כל יום שישי אני לוקח 1000 מ"ג טגרטול ולא 800.. לי זה עוזר, שוב לא ממליץ לאף חולה אפילפסיה לשתות :]

למעלה