"מישהו פעם"

The new me9

New member
"מישהו פעם"

אני בחור בן 27. לפנ למעלה מחצי שנה התחלתי לשכב ולצאת עם גברים.
בהתחלה הייתי רק במוד של סטוצים. אח"כ למדתי להנות גם מדייטים.

נסיתי די הרבה.

נהנתי מהריגוש, אבל עד עכשיו אני עדיין לא גומר מחדירות עם גברים.

לפני שבועיים פגשתי מישהו מקסים.
בהתחלה נראה מצויין בעיני. שנינו התלהבנו מאוד.

הרגיש לי שהכל שם מואץ, לכיוון קשר זוגי.
מלא סמסים. מלא טלפונים.

אני מרגיש שהוא רוצה אותי מאוד. אני לא בטוח.
אני תוהה אם אני מוכן לזוגיות עם גבר.

אמרתי מזמן לאימי על משיכה לגברים. אמרתי גם לאחי. לעוד שתי ידידות ולחבר.

בהתחלה הייתי מאוד טוטאלי לאותו בחור.
חבר גיי אחר הציע לי בכל זאת לצאת עם עוד בחורים, כדי שלא אשאב למשהו שאני לא בטוח רוצה.
פשוט לתמרן. אבל אני מרגיש שאני לא טוב בלתמרן.

מצד אחד, יש לי משהו טוב ביד. יש לו הרבה יתרונות. הוא חם. אוהב. חכם. מעריך אותי בצורה קיצונית.

מצד שני, העולמות שלנו שונים. עיסוקים הפוכים ממש.
גם לגבי יציאה מהארון הוא "עוקף" אותי בכמה שנים טובות. אני בכלל עוד מתלבט עם עצמי מה עושה לי טוב.
הרי חדירות אני פחות אוהב עם גברים. פרט לזה מאוד נמשך לגברים --> מה זה אומר עלי?
לא רוצה לאכזב את הצד השני.

זה הזכיר לי נורא שיר של עברי לידר:
"מישהו פעם אהב אותי ככה
קצת בטירוף וזה היה לי נעים
מספיק בשביל לא לקום וללכת
כשמרוב אהבה נולדו הקשיים
מישהו פעם רצה אותי ככה
לכתוב לי מכתב של 20 עמודים
לתאר שם הכל על כשנהיה יחד
בתיאור מדויק עם פרטים

מישהו פעם אהב אותי ככה
כמו שהיום כבר בקושי רואים
אבל אני הטיפשה לא רציתי לקחת
את החיים שהציע שרצה להגשים

מישהו פעם עזב אותי ככה
עלה על מטוס למקומות רחוקים
ונשארתי ריקה משותקת מפחד
שיהיה לי רק טוב ורגוע בפנים

מישהו פעם אהב אותי ככה
השמיע לי מוצרט מתקליטים ישנים
ואני הטיפשה לא הקשבתי ללחן
כי רציתי לטעום מהכל בחיים"

מרגיש לי שיש לי משהו טוב. אני לא יודע להנות ממנו.
אני יותר חושש האם זה מתאים לי- עכשיו? בכלל?

מנסה לא לחשוב כדי לבנות עוד ועוד ולהגיע להחלטה יותר מושכלת.

אבל תוהה אם עצמי - האם להפגש עם אחרים?
אם יראה אותנו? לא אוהב לחיות בשקר.

אשמח לכל דיעה
או מנטרה שתעזור לי להשתחרר מכבלי המחשבה.

אני מרגיש תקוע.
איך אני אדע מה עושה לי טוב? זוגיות עם גבר? להתנזר מהכל?

אציע כמה עצות מאזנות:

א. הפסק לחשוב יותר מדי ולפזול החוצה והתחל לבחון טוב יותר כמה טוב לך עם מי שאתה נמצא איתו. אתה צריך להתרכז בו בלבד ולהבין אם טוב לך איתו. לא בהשוואה לאנשים אחרים - פשוט אם טוב לך בלב כשאתה לידו ואתה רוצה להמשיך לבלות את ימיך איתו ואתה רוצה להמשיך להכיר אותו עוד ועוד. כשזה קיים - מרגישים את זה. רק אם תתרכז במערכת היחסים שלכם תוכל לקבל תשובה טובה להתלבטות שלך לגביו. פזילה לכיוונים אחרים תוך כדי התלבטות על דבר אחד משולה לצפייה בכמה ערוצים במקביל בטלוויזיה - אתה לא יכול להיות מרוכז באף אחד מהם בעצם.
ב. מצד שני, אל תשאר איתו רק, או בעיקר, שהוא אוהב אותך מאוד. אל תתן לעצמך לגרור מערכת יחסים שהיא לא בשבילך מכל מיני סיבות רק כי "לא נעים לך" מהצד השני או שקשה לך לוותר על מישהו שאוהב אותך מאוד למרות שזה לא הדדי. אהבה אמורה להיות דבר הדדי ואם היא לא שם אצל אחד הצדדים - שני הצדדים צריכים לעשות בדק בית. אולי אפילו כדאי שתדבר איתו על ההתלבטות שלך לגבי "העולמות השונים" שלכם כהגדרתך (למרות שאני בעצמי לא מבין למה זה מפריע לך, לא הסברת). בכלל נשמע כאילו נתת לו להוביל את שניכם למערכת יחסים רצינית יותר בזמן שאתה לא היית שותף לגמרי להתקדמות.
ג. אני ממליץ לך לא לבגוד ולא להתחיל קשרים זוגיים, או אפילו סטוצים, במקביל למערכת היחסים שלך עם בן הזוג הנוכחי (או בכלל, בלי קשר אם תופסים אותך או לא).
ד. גבולות מיניים הם דבר לגיטימי ובמערכת יחסים זוגית, בטח מערכת יחסים רצינית, שני הצדדים צריכים להתחשב אחד בשני בעניין הזה (כמו בכל נושא). אתה לא חייב לעשות מה שלא נוח לך או מה שאתה מעדיף לא לעשות כרגע מסיבות שונות. זה בסדר גמור, ואף נחוץ, להביע את דעתך ולהסביר מה עושה לך טוב ומה פחות ולצפות ממנו להבנה מלאה או התחשבות חלקית לכל הפחות. בכלל - טוב יהיה אם תתקשרו (מלשון תקשורת) יותר על הרצונות שלכם והציפיות שלכם מהזוגיות הזאת.
ה. כנראה שהעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא קצת לקחת מרחק מהבן זוג הנוכחי כדי שתוכל לבחון את הכל בצורה מאוזנת יותר. כלומר, פחות להפגש, פחות לדבר בטלפון, פחות סמסים וכן הלאה. לא לנתק קשר, אלא לקחת צעד או שניים אחורה בעדינות. נשמע כאילו הוא יכול להיות תלותי בך, מעניין איך הוא יגיב אם קצת תתרחק ממנו. בכל מקרה, אני חושב שזה יעזור לך להבין את הסיטואציה כי נשמע כאילו אתה בכלל לא יודע עדיין מה אתה רוצה ממש.

אתם לא עוברים לגור ביחד מחר

תן לכם זמן להיכרות משותפת ועמוקה והזמן יעשה את שלו מבחינת ההחלטות.
אני חושב שאהבה הדדית היא דבר גדול ולא כדאי לוותר עליו בכזו קלות.
יכול להיות שאתה צריך יותר space וזה לגיטימי וראוי להבהיר זאת לבחור בצורה עדינה.
מצטרף להמלצה הנ"ל - לא לפזול לצדדים. זו תכונה לא מוערכת , במיוחד כשיש לך משהו טוב ביד.

גנימדס

New member
אז מה עושה לך טוב?

שאלה יפה שאלת....
זה משהו שרק אתה אמור לדעת, והדרך הכי טובה לדעת היא להתנסות....

הקצב שלו מהיר לך מידי? תבקש להאט.
להאט לא אומר לעצור את הכל. להאט אומר לצאת פחות, לשכב פחות,
כשהתחלתי לצאת עם בן זוגי זה היה אחד הדברים שחיבר בינינו- הקצב האיטי, והדברים כמו עבדו מאליהם, ישנתי אצלו רק כשהרגשנו שזה נכון, לדוגמא, ולא אחרי שבוע. צריך להתאים את הקצב לשני הצדדים!

אתה לא נפרד ממנו. אלא מבקש להאט.

זה קשה אבל אפשרי, חשוב לעשות את זה בצורה כנה, לא מאחורי הגב שלו.

אל תצא עם אחרים. אין בכך שום הגיון, זה רק יבלבל אותך, ובנוסף יגרום לך לשקר לו.

היה לי פעם בן זוג שבזמן שיצאנו יחד התחיל לצאת עם אחרים במקביל. זה נודע לי רק מאוחר יותר כש"נשארנו ידידם". מפליטת פה שלו. למען האמת , זה גרם לי להתסכל עליו אחרת, כמישהו שאפילו להיות ידיד שלו אני לא רוצה.
אל תהפוך להיות שקרן, אל תעשה דברים מאחורי הגב.

אתה לא אוהב חדירות? בוא נדייק: אתה לא נהנה ממין אנאלי.
רק בגלל שאנחנו הומואים זה לא אומר שצריך לאהוב מין אנאלי.
האם הסטרייטים חייבים לאהוב מין אנאלי? לא כולם אוהבים את זה. בעקר לא ה"פסיבים". לא לכולם יש שם נקודת ג'י. וכמעט אף פסיבי לא גומר מזה- בדרך כלל צריך עוד "עידוד" ידני .

ולשאלתך האחרונה:
ולהתנזר לא יעשה לך טוב אלא רק יתסכל אותך.

הוא צריך להמשיך הלאה

אם אחרי שבועיים עולות בך כאלה שאלות, חבל על הזמן שלו ורק כאב לב גדול יצא לו מזה.

אם הוא עוד לא קלט, שחרר אותו. בודאי אין מקום ל"תמרן".

כשיגיע הנכון, אתה תדע ואולי אתה לא בנוי לזוגיות.

לגבי חדירות, לדעתי ככל שהאינטימיות גוברת, ההנאה עולה. אם בעת המשגל אתה לא נינוח, קשה לגמור וגם קשה להנות. מין אנאלי הוא דבר מאוד מענג ולמעשה פסגת החיבור בין שניים. אבל הוא חייב להעשות נכון והנינוחות קריטית להנאה. אני למשל בכלל לא יכול לחשוב איך יכולה להיות זוגיות ללא מין אנאלי. אם אחד אוהב מין אנאלי והשני לא, אני משער שעם הזמן יווצר תיסכול אצל זה שלא מסופק.

wowowoo

New member
ראשית ריגשת אותי אבל:

פגשת מישהו מקסים שאוהב אותך, וכנראה אתה אותו רק שאתה לא סגור/ לא יודע / אולי חושש שאתה מפספס 'מציאות' בחוץ
הכל הגיוני!
אבל אתה אומר שאתה תוהה אם אתה מוכן לזוגיות עם גבר? שאתה בכלל עוד מתלבט עם עצמי מה עושה לך טוב.
מרגיש שיש לך משהו טוב. אבל אתה לא יודע להנות ממנו?
אז אולי כדאי לך להאט את הקצב, (לא להתנתק ממנו חלילה)ולא נראה לי שדאתה אחד כזה שחי חיים כפולים / שקרן - תשקיע בו !

אני חייב להתפרץ לדלת שלא נפתחה לי, וולא כל כך מעניינות אותי התגובות מחברי:
אתה מדבר על חדירות כאילו זה ה-דבר וכאילו זה משהו לגיטימי
בעיני, ובעיני רוב החבר'ה הדתיים שאני מכיר חדירות הן לא לגיטימיות ואנחנו לא עושים ובע"ה לא נעשה.
כאדם דתי שאוהב את אלוהיו, ואת הדת שלנו אני לא מתכוון להגיע למקומות האלה, למרות שיש לי בנזוג דתי, ולמרות מה שמחנכים אותנו טוב טוב בפורנו !!!! (אני לא ילד, הכי לא מתחסד וגם ממש לא דוס... )

כידוע לכולכם, זהו פורום דתי! ולא כל דתל"ש / אחד שרק חובש כיפה / אנטי דתי יכול להפוך כל איסור חמור ללגיטימי!
זה לא לגיטימי! זה לא נעשה! וזה שאנחנו המואים זה לא עסקת חבילה...
סליחה, הייתי חייב!

אגב, השיר מ-ד-ה-י-ם !

למעלה