מישהו... פליייז!

WoLfN

New member
מישהו... פליייז!

שמישהו ישים רשימה של כל הספרים, כי מיואש... התחלתי את הספר הראשון של הרשומות... אמרו לי לקרוא את כבשן הנשמה קודם, אבל החלטתי שאני אקרא את הרשומות... שמישהו יעשה סדר, כי זה נורא מבלבל...

python 4

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo23.gifבשמחה../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

טרילוגית העונות (קרי, רשומות) היא הראשונה: דרקונים של דמדומי סתיו דרקונים של ליל חורף דרקונים של שחר אביב אחריה טרילוגית אגדות רומח הדרקון: עט התאומים (או עת התאומים, איך שתרצה) מלחמת התאומים מבחן התאומים אחרי זה - דרקונים של להבת קיץ ואז, מלחמת הנשמות: דרקונים של שמש גוועת (2 כרכים) דרקונים של כוכב אבוד דרקונים של ירח שנעלם ולא מוצאים אותו שני האחרונים עוד לא תרגמו. וכעת - רשומות רייסטלין, שאתה יכול לקרוא בכל שלב לאחר שגמרת אגדות: כבשן הנשמה אחים לנשק מלחמה ושלום (קצת ארוך, אל תיבהל) ולסיום, שישיית המפגשים: נשמות אחיות אחוות נדודים אלוהים, השעמום משהו על סער תהרגו אותי וזהו החבורה שמחתי לעזור

python 4

New member
לא, מלחמה ושלום זה של טולסטוי.

חשבתי שאם כבר הוא קורא את כל הזבל הזה של הרומח שיקרא גם איזו ספרות יפה לשם שינוי. מצד שני אני מניח שאחרי איזה 400-500 עמודים הוא היה שם לב שרייסט וקרמון לא מופיעים שם. אף תוכנית היא לא מושלמת.

python 4

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד על זה:

צוות רוקט במהירות האור וללא רחם הכנע עכשיו או שתאלץ להילחם!

The Snow fox

New member
לא אכנע לך ישמעאל!!!!!../images/Emo63.gif

לוגיה צא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתקפת קרן קרח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wing Chan

New member
*מתחיל לזרוק אבנים ללא הרף*

לינק למעלה. אדום. בולט. מה כתוב? "סדר הקריאה". יופי קושקוש! אני אתן לך לנחש לבד מה מכיל אותו לינק!

python 4

New member
תקשיבו רגע.

נכנסתי עכשיו בפעם הראשונה ללינק המיתולוגי של 'סדר הקריאה', והוא די מטעה בזה שכתוב שם שאפשר לקרוא את רשומות רייסט לפני טרילוגיית העונות. צריך לעדכן את זה.

אמממ... לא מתחיל לריב, אבל...../images/Emo54.gif

אתה יודע, באמת אפשר לקרוא את רשומות רייסטלין לפני טרילוגיית העונות. למעשה, לדעתי ולדת כמה אחרים, אתה אמור לקרוא את רשומות רייסטלין לפני טרילוגיית העונות. סתם בשביל לעדכן אותך...

python 4

New member
אני לא אגיב... אני לא אגיב...

עד כאן החיקוי של מידנוש. עכשיו אני: שמע, אי אפשר לקרוא את רשומות רייסט לפני העונות. אסור. זה כתוב באמנת ז'נבה. האנשים היחידים שיגידו לך שאפשר לקרוא את רשומות רייסט לפני העונות זה גם האנשים שיציעו לך סוכריות על מקל ברחוב. על תאמין להם. זהו.

אמרתי שאני לא אתחיל לריב!../images/Emo54.gif

אמרתי בלי לריב, דאמט, ואני הולך פאקינג לקיים את זה..............! אני רגוע. אני שליו. טוב. עכשיו, אין כזה דבר אסור. זה מותר, ולדעתי גם מומלץ. כמו שאמרתי כבר מזמן, זה לפי הסדר הכרונולוגי של העלילה, לפי הגילאים של הגיבורים, ואפשר להבין ככה יותר טוב את הדמויות. לפי דיעה אחרת, צריך להתחיל מהעונות כי זה סדר הכתיבה. לשתי השיטות יש המלצות, וכל אחת מהן מותרת בהחלט.

python 4

New member
הו, וואט א ביוטיפול מורנינג

השמש זורחת, הציפורים מצייצות. לה לה לה.
אתה לא אמור להבין את הדמויות כשאתה מתחיל לקרוא את העונות. אתה מכיר אותם תוך כדי. ככה הם התכוונו שתקרא את זה. זה שיש ספרים שהולכים לעבר וספרים שהולכים לעתיד לא אומר שצריך לקרוא אותם לפי הסדר הכרונולוגי שלהם. באנגלית הספר הכי קדום כרונולוגית הוא the dragons, אאל"ט. אבל מי שיתחיל לקרוא את הסדרה מהספר הזה לא יבין כלום. אתה מתחיל לקרוא - בהתחלה.

הוויכוח נגמר!../images/Emo54.gif

אני לא הולך למנות עוד יתרונות וחסרונות להמלצה שלי, כי כבר טחנו את הנושא מזמן. אתה מוזמן לחפש בארכיון ולמצוא כמה תגובות עצבניות שהיו לי לגבי הנושא. לסיום, התחכמות לא הולמת אותך, ולא משפיעה עלי. אתה יודע בדיוק למה התכוונתי. אתה לא חייב להסכים, אבל נסה שלא לשחק אותה חכמולוג עם ההצעות לספרים באנגלית. תודה.

python 4

New member
או, כן, תגובה עצבנית.

OK.. אני מסכים איתך שבאמת אין פה ויכוח. הדרך היחידה לקרוא את הסדרה היא לפי הסדר שאליה התכוונו הסופרים. הדוגמא שלי לגבי הספרים באנגלית לא היתה התחכמות אלא העלאת נקודה חשובה: הרי בקרב הקוראים באנגלית אין פה בכלל ויכוח, ברור שאף אחד לא יתחיל לקרוא את ה- lost histories, ואז את elven nations וסדרת ארגות' וכך הלאה והלאה עד שאחרי 50 ספרים הוא יגיע סוף סוף לרשומות. זה הרי מטופש לגמרי. כמו באנגלית, כך בעברית. ולסיום אתה מתעלם משני דברים חשובים: 1. אני תמיד צודק, 2. התחכמויות הולמות אותי נפלא. עכשיו הויכוח נגמר.

Knotted String

New member
אגיד רק דבר אחד..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

את דעתי אמרתי וחזרתי ואמרתי במגוון ארועים ומעולם לא חסכתי אותה מאף אחד. גם אם הוא לא רצה לשמוע.
העובדה שרשומות נכתבו לפני כבשן הנשמה, קצת מצביעה על העובדה מה צריך לקרוא קודם, אבל אולי זה רק אני והרגלי הקריאה המשונים שלי, לקרוא את הספר הראשון. אחרי הכל, גם יוצרי מלחמת הכוכבים התכוונו שנראה את הסרט הראשון בסדר ולא את הסרט הראשון שפורסם. רק טעות טרגית גרמה להם לצלם את מה שצילמו קודם. טעות נוראית, באמת. רק דבר אחד אגיד לך, עומר, במקום לפתוח מחדש וויכוחים מיותרים. המשפט (או יותר נכון, כמה משפטים): "לסיום, התחכמות לא הולמת אותך, ולא משפיעה עלי. אתה יודע בדיוק למה התכוונתי. אתה לא חייב להסכים, אבל נסה שלא לשחק אותה חכמולוג עם ההצעות לספרים באנגלית" גרמו לי לחשוב שתרד קצת מהעץ שלך, יקירי. אתה לא שיא התחכום בעצמך, גם אם אתה אוהב לחשוב ככה. אתה חכם, כן. אתה מתוחכם, כן. אתה ציני ושנון, כן. (פרסומת סמויה ליס?) אבל אתה לא כליל השלמות. ואתה רק ילד. תירגע קצת, לטובתך. (נאמר בטון ידידותי בהחלט. אין לפרש זאת אחרת. זו רק עצה..)

למעלה